Вххахаээаэа окейТолько не насыпай нам, что ты не насыпала ,)
Вххахаээаэа окейТолько не насыпай нам, что ты не насыпала ,)
Спасибо солнцеЗабрали посылку с амфом. Стелс отличный и стафф хороший) Всем рекомендую, отличный сервис!)
Благодарю за отзывхочу оставить отзыв о шопе
все классно, клад снял в касание
из минусов - скажите куре (по белой церкви), что бы не ложил на таких людных местах, а по всему остальному всё кайфик) я аж прям довольный с первой покупки
опер четкий, без воды, помог со всем, как человек с человеком пообщался
буду возвращаться на данный шоп
(пс: завезите мефа в белую церковь, будет ахуенно)
После этой ситуации дали скидку на любой товар 50% заказал опять, пришел по месту все вырыто, дали перезаклад, на перезакладе та же ситуация, по месту покрыто, пусто....((( Не советую этот магазинЗаказал товар, бот выдал фотографию с не соответствующими с местом на фото координатами, на фото лес, по координатам город, оператор пишет что уточнит, жду уточнений уже сутки((((
Это какой город?После этой ситуации дали скидку на любой товар 50% заказал опять, пришел по месту все вырыто, дали перезаклад, на перезакладе та же ситуация, по месту покрыто, пусто....((( Не советую этот магазин
Может вы торчки неслабые с товарищем?взяли вчера грамм фуча с товарищем фен на 3 с - слабовато очень
мне любого фена сейчас грамм - это чтоб поужинать и лечь спатьдаже 626 грн за грамм как то хз
Я с 0 толлером вообщеМожет вы торчки неслабые с товарищем?
мне любого фена сейчас грамм - это чтоб поужинать и лечь спать![]()
Напишите лс вы писали оператору , администратору ?По Борисполю шоп продає старі фото без клада. Так що будьте обережні з цим продавцем бережіть свій час, гроші та нерви.
Адмін додав назад ті клади що прибрав, тільки без шш щоб я їх не зміг перевірити, довівши що це ще ті самі старі місця кур'єра з яким немає можливості зв'язатися ще з початку літа xD Бабки важливіші за репутацію. Це вже червоний дзвіночок що показує справжнє ставлення до своїх клієнтівНапишите лс вы писали оператору , администратору ?
м чего вы взяли что он добавил те же адреса?Адмін додав назад ті клади що прибрав, тільки без шш щоб я їх не зміг перевірити, довівши що це ще ті самі старі місця кур'єра з яким немає можливості зв'язатися ще з початку літа xD Бабки важливіші за репутацію. Це вже червоний дзвіночок що показує справжнє ставлення до своїх клієнтів![]()
З того, що додали дві позиції, котрі і були раніше, окрім шш.м чего вы взяли что он добавил те же адреса?
Ммм? Де був у тебе клад, друже?По Борисполю шоп продає старі фото без клада. Так що будьте обережні з цим продавцем бережіть свій час, гроші та нерви.
Сейчас уточнюЗ того, що додали дві позиції, котрі і були раніше, окрім шш.
Дядько зверху може навіть підтвердити що ці пусті "клади" зроблені вздовж рельс біля зупинки електричок поруч з новостроями xD
І якщо це дійсно так - то тут вже взагалі немає про що балакати.
Ммм? Де був у тебе клад, друже?
І плюс одне фото, без опису, з дистанції в 3-5 метрів?
Кинув гроші на клад у ІФ і одразу ігнор і заблокувалиТут можете поділитись враженнями про роботу з нами:
Может фейку бросилКинув гроші на клад у ІФ і одразу ігнор і заблокували
В мене теж біля рельс. Місце людне, постійно машини їздять плюс будинки позаду.По фото видно що клад зроблений так аби чисто картинку впарити. Жирні лінії на фоні трави без конкретики одним словом копай десь тут....З того, що додали дві позиції, котрі і були раніше, окрім шш.
Дядько зверху може навіть підтвердити що ці пусті "клади" зроблені вздовж рельс біля зупинки електричок поруч з новостроями xD
І якщо це дійсно так - то тут вже взагалі немає про що балакати.
Ммм? Де був у тебе клад, друже?
І плюс одне фото, без опису, з дистанції в 3-5
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.