Тріп-репорт по ВЛК для жінок

Так , дівчина права повністю. Чому вона і інші мають ризикувати такими речами, для гепатитів достатньо невеликої кількості крові яка буде контактувати з навіть мікроранками
знаешь, что странно. Вот тебе доп.обследование делают зрения, чтоб просто перевестись в другое подразделение, а моего не списывают даже после ранения в глаз, 4 осколка достали, искусственный хрусталик поставили, острота зрения 10% без перспектив улучшения, на втором 50%, зашивали слёзный канал и оттуда тоже вынимали осколок. Хотя мне говорил мой одноклассник из мед.службы Азова, что по зрению всё строго и его должны списать. Но членушки.
А глаз не видит дальше, чем на вытянутую руку. И там линзы и очки до пизды, еле вообще спасли тот глаз, как орган.

То його примусово із застосуванням надмірної сили туди привели? В даній ситуація одне око дає не більше 3ї групи інвалідності, яка жодним чином не звільняє від мобілізації. Якщо б не було частини кінцівки будь-якої, то тут ще є шанС розмовляти, та по місцю щось вирішувати.

сам проїбав
Так, чувак схоже порушив облік і попав десь. Але його б за протоколом мали дообстежити і виключити міопію і розлади рефракції. Але ніт.
А до мене доїблись))
Тіпа не шкода, я б теж хотіла так швидко пройти))))
Повідомлення об'єднано автоматично:

знаешь, что странно. Вот тебе доп.обследование делают зрения, чтоб просто перевестись в другое подразделение, а моего не списывают даже после ранения в глаз, 4 осколка достали, искусственный хрусталик поставили, острота зрения 10% без перспектив улучшения, на втором 50%, зашивали слёзный канал и оттуда тоже вынимали осколок. Хотя мне говорил мой одноклассник из мед.службы Азова, что по зрению всё строго и его должны списать. Но членушки.
А глаз не видит дальше, чем на вытянутую руку. И там линзы и очки до пизды, еле вообще спасли тот глаз, как орган.
Я теж думаю що це дивина,але певне йому попадають кончені в комісії.

Так, чувак схоже порушив облік і попав десь. Але його б за протоколом мали дообстежити і виключити міопію і розлади рефракції. Але ніт.
А до мене доїблись))
Тіпа не шкода, я б теж хотіла так швидко пройти))))

Я теж думаю що це дивина,але певне йому попадають кончені в комісії.
он командир взвода БПЛА, может там и такого зрения хватает по мнению ВЛК... :troll-(110):

P.S.По мнению комбата - хватает.

Надто напружена ситуація. Керівницто держави робитб все, аби продовжувалось це неподобство. Бож вибори можливі тільки по закіеченню війни. Підар Єрмак та недолугий Шмигаль. Дуже прикро, але майбутнього нема. Є тільки потреби у наших ресурсах

Надто напружена ситуація. Керівницто держави робитб все, аби продовжувалось це неподобство. Бож вибори можливі тільки по закіеченню війни. Підар Єрмак та недолугий Шмигаль. Дуже прикро, але майбутнього нема. Є тільки потреби у наших ресурсах
Люди это тоже ресурс, к сожалению. И у нас этого ресурса очень мало, чтобы война длилась долго, но на годик-два ещё хватит, если мобилизировать молодняк и женщин.

он командир взвода БПЛА, может там и такого зрения хватает по мнению ВЛК... :troll-(110):

P.S.По мнению комбата - хватает.
Та ну, не вистачає! Є перелік хвороб ока,які дають право на виключення з обліку і комісуватись. Можу порадити твого перевести в норм підрозділ і провалити ВЛК при переводі на іншу посаду. Або перейти і там потім качати по здоров'ю питання

Ну не знаю, а скажи ти б хотів жити під прапором вбивць і гандонів?

Назад
Зверху Знизу