Відгуки/Тріп-репорти

Взяв через бота сорт Amnesia 1 г, оплатив криптовалютою 11$ але бот не зарахував оплату, в підтримці швидко видали точку. Клад лежав перед заправкою і навпроти шоссе біля метро на тротуарі. Взяв в принципі достатьно швидко, не багато зусиль витратив, але мені здається точка на фото все ж таки трошки в іншому місці. Дома вже розпакував під відео і вийшло 0.894 г замість 1 г, ваги в мене професійні ювелірні (до 50г), калібровані тож помилки не могло бути. Написав про це в телеграм з відео, на жаль відповіді не отримав ніякої.

Шишка при відкритті зіпаря добре пахнула і мала чудовий тріхомний сжатий вигляд, одразу видно якісний індор. Була достатьно свіжою і як на мене це достатьно добре. Через вапорайзер на жаль смак був маловідчутний на найнижчих температурах де увесь смак тріхом і має бути відчутним. По ефекту все порядно, сатіво домінант, на мій спавший толлер 7 день. Енергія, фокус і гарний настрій, не дивлячись на важкі останні дні.

В цілому я б рекомендував цей сорт до купівлі одразу оптом у гровера, при умові що вага буде співпадати з заявленою, тож на це зверніть увагу.

Фото на вагах:

Переглянути вкладення 114472

Фото погрінженої:

Переглянути вкладення 114473
Будешь больше брать, смотри акуратно, без гаранта нельзя покупать

Останнє редагування модератором:
Назад
Зверху Знизу