Регистрация с домена protonmail временно не работает, извините за неудобства.
ЛсВаши покупки:
№/order_7737533 2024-05-07 07:24:21: Amphetamine (Global24 - 500 грн)
№/order_7734119 2024-05-06 15:22:01: Мефедрон (Global24 - 860 грн)
СпасибоПриз за конкурс получил, спасибо большое
Я ж солєвий і брехун, як сказав адмін, думаєш у мене зʼявилося бажання знову звертатися або змінилася думка?Із шопом все в порядку. Це я коли побачив твої повідомлення по ненаходам згадав свої пусті клади ну і написав що магаз продає старі клади без товара ...в мене тоді було два ненахода плюс дивлюсь у тебе так само пусті. Але ж наші клади фактично в один і той же місяць придбані ну а свій негативний відгук я написав тільки тепер. Одним словом поступив як чорт. Тут справа була дійсно в курєрові. На днях вирішив перевірити взяв амф і все норм клад на місці. Так шо в цій ситуації моя вина і вина кур'єра
Вы взяли сейчас амф и он не понравился по качеству? Писать о том, что было год назад неактуальнорік наза брав амф. Якість гівно. Воняє старою шафою. Клад старий. Бачу нічого не змінилось. Дно
Во всем есть плюсыЯ ж солєвий і брехун, як сказав адмін, думаєш у мене зʼявилося бажання знову звертатися або змінилася думка?
Для мене таке ставлення - це дно
Є багато крутих шопів, але це не один з них
На щастя мені це дало стимул просто забити на деякий час і не курити, а зараз розумію що воно взагалі і не треба
Плюс знявши з мене весь рейтинг - пропало бажання взагалі заходити на ресурс
Тому дякую, від чистого серця, цьому «адміну», він прям антименеджер на топ рівні
Всім МиР
З того, що додали дві позиції, котрі і були раніше, окрім шш.
Дядько зверху може навіть підтвердити що ці пусті "клади" зроблені вздовж рельс біля зупинки електричок поруч з новостроями xD
І якщо це дійсно так - то тут вже взагалі немає про що балакати.
Ммм? Де був у тебе клад, друже?
І плюс одне фото, без опису, з дистанції в 3-5 метрів?
Кинув гроші на клад у ІФ і одразу ігнор і заблокували
Та это вы пустые. У меня, например, порядок.В мене теж біля рельс. Місце людне, постійно машини їздять плюс будинки позаду.По фото видно що клад зроблений так аби чисто картинку впарити. Жирні лінії на фоні трави без конкретики одним словом копай десь тут....
ПриветТа это вы пустые. У меня, например, порядок.
Спасибо за пауер
Приветик
Привет)Приветик
Все норм ты какПривет)
Как тут, не сильно достали пассажиры непонятные?
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!
Оо! ПРЕТ!!!Все норм ты как
Как понять? Вы заказали?Это всем амф больше недели не отправляете?
Да ещё 28 числа оплатил и ещё ждуКак понять? Вы заказали?
Напишите админуДа ещё 28 числа оплатил и ещё жду
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.