Писали оператору? Админу ?В мене теж біля рельс. Місце людне, постійно машини їздять плюс будинки позаду.По фото видно що клад зроблений так аби чисто картинку впарити. Жирні лінії на фоні трави без конкретики одним словом копай десь тут....
Регистрация с домена protonmail временно не работает, извините за неудобства.
Писали оператору? Админу ?В мене теж біля рельс. Місце людне, постійно машини їздять плюс будинки позаду.По фото видно що клад зроблений так аби чисто картинку впарити. Жирні лінії на фоні трави без конкретики одним словом копай десь тут....
Серйозно? Якщо вони додали назад клади, знаючи що вони пусті і були зроблені два-три місяці назад.Писали оператору? Админу ?
Чудово тебе розумію, та сама маячня. Так само хрестик, без опису, біля рельсів. Це старезні клади де навіть звʼязку з курʼєром немає.В мене теж біля рельс. Місце людне, постійно машини їздять плюс будинки позаду.По фото видно що клад зроблений так аби чисто картинку впарити. Жирні лінії на фоні трави без конкретики одним словом копай десь тут....
Я не заметила что вы проблему хотите решить , только написать негативный отзыв, ваше право, спасибо за мнение , добрых сновСерйозно? Якщо вони додали назад клади, знаючи що вони пусті і були зроблені два-три місяці назад.
Це такий жарт? Звʼязуватись з тими, хто робить таку дікуху аби не просрати гроші, котрі такі люди витрачають за день просто щоб відпочити?
Я все побачив і зробив висновки, далі хто читає відгуки нехай робить власні.
Шоп - сміття
Плюс відписав адміну свій відгук про шоп Фото в закріпленому
Повідомлення об'єднано автоматично:
Чудово тебе розумію, та сама маячня. Так само хрестик, без опису, біля рельсів. Це старезні клади де навіть звʼязку з курʼєром немає.
Головне щоб ніхто не потрапив на ваш розводняк в Борисполі, інше мене не хвилює. Вирішувати з таким шопом будь-що це взагалі мавпʼяча справаЯ не заметила что вы проблему хотите решить , только написать негативный отзыв, ваше право, спасибо за мнение , добрых снов
ЧушьПо Борисполю шоп продає старі фото без клада. Так що будьте обережні з цим продавцем бережіть свій час, гроші та нерви.
Вранье и наглая клеветаЗ того, що додали дві позиції, котрі і були раніше, окрім шш.
Дядько зверху може навіть підтвердити що ці пусті "клади" зроблені вздовж рельс біля зупинки електричок поруч з новостроями xD
І якщо це дійсно так - то тут вже взагалі немає про що балакати.
Ммм? Де був у тебе клад, друже?
І плюс одне фото, без опису, з дистанції в 3-5 метрів?
А тепер просто намагається зʼїхати що це я фігнею маюсяЧушь
Вранье и наглая клевета
Этих кладов нет в наличии уже 2-3 месяцаВ мене теж біля рельс. Місце людне, постійно машини їздять плюс будинки позаду.По фото видно що клад зроблений так аби чисто картинку впарити. Жирні лінії на фоні трави без конкретики одним словом копай десь тут....
ну так дай мне номер заказа своей попкупи или хотя бы фото своего клада я найду когда ты делал попкуА тепер просто намагається зʼїхати що це я фігнею маюся
Геніальний рівень
Думайте з якими шопами ви звʼязуєтесь
Це смітник
Візьми і прочитай відгуки за Бориспіль останні. Людина взяла у вас амф і там було та сама місцевість, такі саме фото в своєму стилі, ніякого опису, хрестик в пʼяти метрах від «кладу». А ти зараз намагаєшься злитись в стилі «ну і де один і той же клад ти бачив?»Этих кладов нет в наличии уже 2-3 месяца
тот курьер так же давно уволен
Повторно клады никто не добавляет, так что не придумывайте сказки
Если хотите оставить отзыв, о прошлых кладах то так и пишите что покупали пару месцев назад и был ненаход, замену никто не дал и т.д
ну или какая у вас там история произошла, то так и пишите
но не нужно придумывать сказки что кто то загружает повторно адреса и продает их сейчас
ну так дай мне номер заказа своей попкупи
посмотрим когда ты покупал и какой ты клад повторно получил
Неуместно конечно, но меня улыбнулоя найду когда ты делал попку
Я посмотрел историю с тобойВізьми і прочитай відгуки за Бориспіль останні. Людина взяла у вас амф і там було та сама місцевість, такі саме фото в своєму стилі, ніякого опису, хрестик в пʼяти метрах від «кладу». А ти зараз намагаєшься злитись в стилі «ну і де один і той же клад ти бачив?»
Не один і той же, а від одного курʼєра з яким немає звʼязку, просто старі пусті клади з новими датами заливу фото на ресурс з фото.
Клоунада
І кладів 2-3 місяці вже немає?
В червні зняли їх з продажі бо я за це напрягся
У тебе з памʼяттю як справи?
Доки я за це не вписався - вам було начхати що там клади без контакта з курʼєром і замість спроби зрозуміти проблему - просто скидувались інші пусті клади. Перечитай історію.
Напиши номер своей покупки, посмотрю на твою ситуациюВ мене теж біля рельс. Місце людне, постійно машини їздять плюс будинки позаду.По фото видно що клад зроблений так аби чисто картинку впарити. Жирні лінії на фоні трави без конкретики одним словом копай десь тут....
Ні, дякуюЯ бы спокойно принял твой негативный отзыв, если бы ты написал, что не нашел клад, который ты тогда купил
но то, что сейчас придумали историю о том, что мы загрузили те же клады второй раз, это просто твоя выдумка или то, что тебе показалось, но точно не отвечает действительности
Если у тебя есть обида из-за долгого ожидания перезаклада, прости, что так вышло
У нас сейчас нет шишек, тебе же нужны только шишки, другой товар не подходит
Шишки до конца месяца должны появиться, и я верну тебе то, о чем мы договорились
Напишите в лс мнеБрал клад в одном районе , кинул в конец другого , и вместо 1 фена там была полка солей , обо всем сообщил оператору, но с этого толку ноль
Честно ребята я не понимаю как у вас это работает , первая покупка и такие впечатления( альфа пвп мне не по душе )
Ваши покупки:Напиши номер своей покупки, посмотрю на твою ситуацию
Це все через мене вийшло. Написав що шоп продає старі клади і пішло поїхало. Блін я реально відчуваю вину за свій поступок.Я посмотрел историю с тобой
и оставшиеся клады были удалены тогда когда ты об этом написал (02.06.2024) и больше их в продаже никогда не было, я могу предоставить любые пруфы
о твоем перезакладе мы с тобой договорились и договор в силе.
Так в чем твоя проблема?
Зачем писать отзыв о том чего не было? Придумывать какую то историю о повторно продаваемых кладах?
Ні, дякую
Я не маю жодного бажання звʼязуватись з тобою
Всього найкращого
Із шопом все в порядку. Це я коли побачив твої повідомлення по ненаходам згадав свої пусті клади ну і написав що магаз продає старі клади без товара ...в мене тоді було два ненахода плюс дивлюсь у тебе так само пусті. Але ж наші клади фактично в один і той же місяць придбані ну а свій негативний відгук я написав тільки тепер. Одним словом поступив як чорт. Тут справа була дійсно в курєрові. На днях вирішив перевірити взяв амф і все норм клад на місці. Так шо в цій ситуації моя вина і вина кур'єраНі, дякую
Я не маю жодного бажання звʼязуватись з тобою
Всього найкращого
Напишите лс вы писали оператору , администратору ?
Від мене пішла ця вся неправдива інформація по поводу того що шоп продає старі клади.Чушь
Вранье и наглая клевета
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.