• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Тріп-репорт по ВЛК для жінок

Ахахахах,ні для жінок візит до гінеколога, в крісло велкам
Даже женский день все для вас любимые
Повідомлення об'єднано автоматично:

и что виноват ли человек в том что стремится к лучшей жизни

тему не читал, дайте линк на сиськи. были или нет?

Це тобі треба дообстежуватись, щоб піти доброволецею і виїхати в прифронтові зони, допомагати з евакуацією людей, правильно зрозумів?

Нахуя тобі обстеження на зір?
Ти не бачиш сильно? Взагалі-то, якщо ти маєш досвід медика, то тебе вже б "забрали".

Останнє редагування:
  • Haha
Реакції: whosbefore\5+

GanjANGOA

Балів: -5
    Радію що похерила твої консультації
взвод бійців пологового фронту))
Ти де служиш ? Що за мєрзость ти несеш?

))

Та ну звичайно. Я вже наслухався і надивився.
Ну от бачила вчора як це відбувається. Приїхали -направлення- аналізи сечі і крові- флюшка /- обхід лікарів

Це тобі треба дообстежуватись, щоб піти доброволецею і виїхати в прифронтові зони, допомагати з евакуацією людей, правильно зрозумів?

Нахуя тобі обстеження на зір?
Ти не бачиш сильно? Взагалі-то, якщо ти маєш досвід медика, то тебе вже б "забрали".
Ну я бачу,ношу окуляри ще, є невеличка міопія

Даже женский день все для вас любимые

и что виноват ли человек в том что стремится к лучшей жизни
Так, у гінеколога окремий трешняк був, приниження на рівні розглядання хуїв прилюдного

Тампоны выдают или с зарплаты минусуют ?

Тампоны выдают или с зарплаты минусуют ?
Тампооны,тампоны для Альонии , а для меня прокладки и нахуй недостатки

Ні, типу прокладки видають,але це річ суто індивідуальна і простіше собі купити потрібні

🔴Рада підтримала у першому читанні запровадження кримінальної відповідальності за порушення вчинені керівниками ТЦК та головами та членами ВЛК

Пропонується встановлення кримінальної відповідальності за:
🔵Порушення порядку проведення медичного огляду (військово-лікарської експертизи) для визначення придатності за станом здоров’я до військової служби (нова ст. 337-1 КК);
🔵Порушення військово службовою особою порядку призову (прийняття) громадян на військову службу (нова ст. 426-2 КК);
🔵Розширити коло суб’єктів корупційного кримінального правопорушення, передбаченого ст. 368-5 («Незаконне збагачення») КК, шляхом вказівки у п. 1 примітки до вказаної норми на голів, їх заступників, членів та секретарів позаштатних постійно діючих військово-лікарських комісій або лікарсько-льотних комісій.

Короче трешак їбучий, зрозумів.
Вони там зовсім вже охуїли всі :rolleyes:

Вибачаюсь за матюки...
Так, з нами був ТЦКшник і якщо б не він, ми б не змогли б взагалі половину лікарів пройти.
Зараз день 2 трешу підійшов до кінця, сьогодні сиділи більше 12 годин намагались пройти дообстеження. Тільки нас привезли в гуртожиток)

Так, з нами був ТЦКшник і якщо б не він, ми б не змогли б взагалі половину лікарів пройти.
Зараз день 2 трешу підійшов до кінця, сьогодні сиділи більше 12 годин намагались пройти дообстеження. Тільки нас привезли в гуртожиток)

Тримай у курсі, цікавий Live репорт вийде)
++

А якщо скажеш що в тебе гепатит, ТБ або ВІЛ, то теж здоровий будеш?
С гепатитом и ВИЧ сейчас все подходят, у экса гепатит С обнаружили и похер, выдали таблетки на курс и вперёд на ноль обратно.

У его побратима ВИЧ, 2,5 года назад обнаружили и списали, у другого такая же история, но никто не списывает.

Все годны, потому как больше нет "обмежено придатних".

С гепатитом и ВИЧ сейчас все подходят, у экса гепатит С обнаружили и похер, выдали таблетки на курс и вперёд на ноль обратно.

У его побратима ВИЧ, 2,5 года назад обнаружили и списали, у другого такая же история, но никто не списывает.

Все годны, потому как больше нет "обмежено придатних".
Мені б так, бо я ще по лікарням їздю!!Щоб дали ПРИДАТНІСТЬ .
Взагалі був нещодавно випадок в одному підрозділі, що привезли 60 новомобілізованих, деякі казали про гепатит С. Їх медикиня через волонтерів намутила експрес -тести і виявила 10 хворих на гепатит С. Її командування звинуватило ,що вона не мала права то робити і типу розголошення діагнозів. Але дівчина чітко сказала " не вам надавати їм першу допомогу і ви не можете наражати підрозділ на небезпеку зараження"

Мені б так, бо я ще по лікарням їздю!!Щоб дали ПРИДАТНІСТЬ .
Взагалі був нещодавно випадок в одному підрозділі, що привезли 60 новомобілізованих, деякі казали про гепатит С. Їх медикиня через волонтерів намутила експрес -тести і виявила 10 хворих на гепатит С. Її командування звинуватило ,що вона не мала права то робити і типу розголошення діагнозів. Але дівчина чітко сказала " не вам надавати їм першу допомогу і ви не можете наражати підрозділ на небезпеку зараження"
Она права. Мой в первый год на нуле оказывал первую помощь побратиму без перчаток, был весь в его крови, а через месяц у этого побратима обнаружили ВИЧ. Мы целый год потом анализы делали, на всякий, слегка на стрёме. Но с этим обошлось. А можно было бы избежать таких ситуаций и стресса на ровном месте. А если не пронесло бы, то что потом? говорить "спасибо" тем, кто не делал анализы ТрОшникам перед отправкой на Донбасс весной 2022-го...или искать тех медиков и расстреливать их?

Она права. Мой в первый год на нуле оказывал первую помощь побратиму без перчаток, был весь в его крови, а через месяц у этого побратима обнаружили ВИЧ. Мы целый год потом анализы делали, на всякий, слегка на стрёме. Но с этим обошлось. А можно было бы избежать таких ситуаций и стресса на ровном месте. А если не пронесло бы, то что потом? говорить "спасибо" тем, кто не делал анализы ТрОшникам перед отправкой на Донбасс весной 2022-го...или искать тех медиков и расстреливать их?
Так , дівчина права повністю. Чому вона і інші мають ризикувати такими речами, для гепатитів достатньо невеликої кількості крові яка буде контактувати з навіть мікроранками

Привіт, хлопці і дівчата. Сьогодні нас повезли на ВЛК і хочу поділитись про цей "чудовий" день.
І так, ранок почався з кави і з ТЦК. Наша купка дівчат без черги пройшла оформлення і от,ми вже в бусіку їдем на ВЛК.
Дійшло до офтальмолога і от тіпа заносять в кабінет прям перед моїм носом (привезли з поліцією). Тіп кричить,що у нього хвора сітківка, просить обстеження, а його без перевірки зору просто ставлять придатність.
А до мене доїбались і вписали мені з ніхуя дообстеження

Така хуйня. От такі влкшні жаби працюють
Шановна, а у якому районі це відбувалося? Якщо це Київ

Це Києво-Святошинський район, поліклініка при Вишнівській міській лікарні

Чесно, більше бісить хамство і несправедливість, як тіпи які не хочуть служби - то придатні.
Як прийшли жінки на ВЛК, які йдуть медиками, то піздець, там дообстежся ,туди поїдь

Це Києво-Святошинський район, поліклініка при Вишнівській міській лікарні
То його примусово із застосуванням надмірної сили туди привели? В даній ситуація одне око дає не більше 3ї групи інвалідності, яка жодним чином не звільняє від мобілізації. Якщо б не було частини кінцівки будь-якої, то тут ще є шанС розмовляти, та по місцю щось вирішувати.

сам проїбав

Назад
Зверху Знизу