Вітаю!
Пройшов місяць зі знайомства мене з магазином(та і в цілому з форумом) Vibe Store і нарешті дійшли руки написати фідбек.
Ознайомившись з платформою я став шукати продавців. "Вайб"(так, мені лінь писати повністю) випадково кинувся в очі, коли просто залипав на рекламу, котра була розміщена на форумі.
Перше та, напевно, одне з головних, що сподобалось - сервіс. Комунікація оператора з клієнтами на чудовому рівні.
Маленький, але вважаю важливий дисклеймер - весь стаф, який я курив, був придбаний в магазині, а не отриманий на пробу.
[Lemon Haze]
(60% сатива/40% індика)
(5г)
(Ч/180/80/24 і ч/180/90/28)
(Толлер: низький і низький)
(Кростоллер: нічого)
Оплативши замовлення,через декілька годин від "Вайба" були скинуті координати та фото потрібного місця. Стелс був такий собі: товар був обгорнутим у червоний пакетик та навіть не під кущем, проте помітити було легко(2 сторони медалі)
Відверто кажучи, я навіть не важив товар не тому, що був щасливий вже від стафу, а тому, що не було вагів

. Розпакувавши шишку я відчув дуже-дуже яскраво виражений запах лемону, який окутав всю кімнату собою. Скрафтивши народний "водяний апарат+ковпак", прийнявся дегустувати(десь приблизно по 150 міліграм)разом з другом дане чудо:
1) Відразу після покуру ми запустили гру(нічого кращого, аніж cs 2 ми не придумали) та через 3-5 хвилин мене сильно "пробило" на сміх як і мого друга.
2) На 3 раунді(десь на 6 хвилині) друг вже пішов їсти і втикати відоси, а я успішно програв катку та ліг слухати музику. Це було прекрасно: сміх змінився на нескінченну ейфорію, уява "розігралася"
3) Через 1,5-2 годинки захотілось "легко перекусити" - 5 морозивок майже залпом і я вже відпочиваю солодким сном.
Так продовжувалось 14 днів, по 1-2 покура в день. Ефект був аналогічним, не слабше. Поки що для мене - краща трава, яку я курив за все життя.
Отже, маємо наступне:
Комунікація з клієнтом: 10/10
Стелс: 7/10
Мері джейн: 10/10
[White Widow]
(По відчуттям 20% сатива/80% індика)
(5г)
(Толлер: середній і середній)
(Кростоллер: після Lemon Haze)
Чесно кажучи, багато тут не скажеш, оскільки після цього канабісу залишилось двояке відчуття:
З однієї сторони легке підняття настрою, знімання болю по тілу та релакс, але з іншої яку б дозу не курили - дуже хочеться спати та їсти.
На запах як звичайнісінька шишка, вирощена в домашніх умовах, але на смак як "пріму люкс" покурив.
Доставка на цей раз була більш стелсовою, аніж в перший раз, але все одно можна краще
Моя думка:
Комунікація: 10/10
Стелс: 8/10
Мері джейн: 5/10
[Raspberry Kush]
(По відчуттям 50% сатива/50% індика)
(5г)
(Толлер: середній і середній
(Кростоллер: lemon haze та white widow)
1) Гарячий клад був розміщений в кусті біля дороги, де часто проїзжають авто та проходять люди - забрати його було дуже важко, проте без пригод.
2)Я до сих пір не купив міні ваги, тому не знаю що було по вазі, але мало не було

Запах малинки та цитрусу був прекрасний, шишка не суха, доглянута
3)Це той канабіс, який можна використовувавти у не великих дозах протягом дня:
-через 5-10 хвилин тебе легко "накриває" ейфорія та не відпускає годинки півтори-дві, далі наступає дуже легкий седатив, при якому комфортно просто "втикати в ютуб"
Отже:
Комунікація: 10/10
Стелс: 3/10
Мері джейн: 9/10