Відгуки/Тріп-репорти

Дякую за пробу і +1 день на написання:)

Вітаю!

Пройшов місяць зі знайомства мене з магазином(та і в цілому з форумом) Vibe Store і нарешті дійшли руки написати фідбек.
Ознайомившись з платформою я став шукати продавців. "Вайб"(так, мені лінь писати повністю) випадково кинувся в очі, коли просто залипав на рекламу, котра була розміщена на форумі.
Перше та, напевно, одне з головних, що сподобалось - сервіс. Комунікація оператора з клієнтами на чудовому рівні.

Маленький, але вважаю важливий дисклеймер - весь стаф, який я курив, був придбаний в магазині, а не отриманий на пробу.

[Lemon Haze]
(60% сатива/40% індика)
(5г)
(Ч/180/80/24 і ч/180/90/28)
(Толлер: низький і низький)
(Кростоллер: нічого)

Оплативши замовлення,через декілька годин від "Вайба" були скинуті координати та фото потрібного місця. Стелс був такий собі: товар був обгорнутим у червоний пакетик та навіть не під кущем, проте помітити було легко(2 сторони медалі)
Відверто кажучи, я навіть не важив товар не тому, що був щасливий вже від стафу, а тому, що не було вагів:). Розпакувавши шишку я відчув дуже-дуже яскраво виражений запах лемону, який окутав всю кімнату собою. Скрафтивши народний "водяний апарат+ковпак", прийнявся дегустувати(десь приблизно по 150 міліграм)разом з другом дане чудо:

1) Відразу після покуру ми запустили гру(нічого кращого, аніж cs 2 ми не придумали) та через 3-5 хвилин мене сильно "пробило" на сміх як і мого друга.
2) На 3 раунді(десь на 6 хвилині) друг вже пішов їсти і втикати відоси, а я успішно програв катку та ліг слухати музику. Це було прекрасно: сміх змінився на нескінченну ейфорію, уява "розігралася"
3) Через 1,5-2 годинки захотілось "легко перекусити" - 5 морозивок майже залпом і я вже відпочиваю солодким сном.

Так продовжувалось 14 днів, по 1-2 покура в день. Ефект був аналогічним, не слабше. Поки що для мене - краща трава, яку я курив за все життя.

Отже, маємо наступне:
Комунікація з клієнтом: 10/10
Стелс: 7/10
Мері джейн: 10/10

[White Widow]
(По відчуттям 20% сатива/80% індика)
(5г)
(Толлер: середній і середній)
(Кростоллер: після Lemon Haze)

Чесно кажучи, багато тут не скажеш, оскільки після цього канабісу залишилось двояке відчуття:

З однієї сторони легке підняття настрою, знімання болю по тілу та релакс, але з іншої яку б дозу не курили - дуже хочеться спати та їсти.
На запах як звичайнісінька шишка, вирощена в домашніх умовах, але на смак як "пріму люкс" покурив.
Доставка на цей раз була більш стелсовою, аніж в перший раз, але все одно можна краще:)

Моя думка:
Комунікація: 10/10
Стелс: 8/10
Мері джейн: 5/10

[Raspberry Kush]
(По відчуттям 50% сатива/50% індика)
(5г)
(Толлер: середній і середній
(Кростоллер: lemon haze та white widow)

1) Гарячий клад був розміщений в кусті біля дороги, де часто проїзжають авто та проходять люди - забрати його було дуже важко, проте без пригод.
2)Я до сих пір не купив міні ваги, тому не знаю що було по вазі, але мало не було:)
Запах малинки та цитрусу був прекрасний, шишка не суха, доглянута
3)Це той канабіс, який можна використовувавти у не великих дозах протягом дня:
-через 5-10 хвилин тебе легко "накриває" ейфорія та не відпускає годинки півтори-дві, далі наступає дуже легкий седатив, при якому комфортно просто "втикати в ютуб"

Отже:
Комунікація: 10/10
Стелс: 3/10
Мері джейн: 9/10

Останнє редагування:

Назад
Зверху Знизу