Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Магазин, звісно, чудовий! Працює як годинник, і дає рекомендації по споживанню, що дуже приємно. Мені сподобалось тут замовляти, буду заходити частіше!
Магазин, звісно, чудовий! Працює як годинник, і дає рекомендації по споживанню, що дуже приємно. Мені сподобалось тут замовляти, буду заходити частіше!
Добрий день шоп охуенний но есть моменти меня в лесе там где тайники(красный хутор )мусора хлопнули, я с ними попиздел говорят что там все спалено и они там дежурят, и ждут таких как я итог - (клад минус, и минус лаве 7000к) так что красный хутор борода вас паймают будьте уверены,берите в другом районе, ну и да если шоп уже четкий может дадите клад бесплатно я ваш постоянный клиент я могу себе купить поверьте,
Добрий день шоп охуенний но есть моменти меня в лесе там где тайники(красный хутор )мусора хлопнули, я с ними попиздел говорят что там все спалено и они там дежурят, и ждут таких как я итог - (клад минус, и минус лаве 7000к) так что красный хутор борода вас паймают будьте уверены,берите в другом районе, ну и да если шоп уже четкий может дадите клад Переглянути вкладення 69403бесплатно я ваш постоянный клиент я могу себе купить поверьте,