Відгуки

Сьогодні я хочу поділитися своїм досвідом взаємодії з двома магазинами в один вечір під час марафону на амфетаміні. Та продемонструвати, як саме це відбувалося у моєму випадку. Це буде нарко фото репортаж, що включатиме скриншоти для наочності.

Можливо, цей матеріал стане поштовхом для власників магазинів переглянути свої підходи, орієнтуючись не лише на отримання прибутку, але й на створення якісного клієнтоорієнтованого сервісу.

IMG_0992.jpeg

Benettone
Друге враження від придорожнього сільського ларька “Беннетон” залишилися неоднозначними.

Трохи предисторії. Перше знайомство відбулося кілька років тому. Це було влітку, вдень, у сонячну погоду, і по коордигатам навколо простягався ліс. Запам’ятайте що був день, адже цей факт ще знадобиться нам пізніше.

Знайдений на той час товар — амфетамін — мав жовтуватий колір, розсипчасту, мав пухнасту текстуру, подібну до снігу, та неприємний запах старої шафи.

Така структура та запах можуть свідчити про домішки, наприклад, розпушувачі зі свинцем.

Розпушений вигляд може з’являтися, якщо до складу речовини додаються сполуки свинцю у вигляді порошків, наприклад, оксид свинцю (PbO) або карбонат свинцю (PbCO₃). Вони є дрібнодисперсними і можуть візуально збільшувати об’єм кінцевого продукту (солі амфетаміну).

Процес замовлення

При замовленні та оплаті товару картою я зіткнувся з тривалим очікуванням відповіді від Telegram-каналу на етапі вибору способу оплати, я вирішив чекати. Через 5–10 хвилин канал нарешті «відреґнуч» номер карти та умови оплати

IMG_0981.jpeg

Закинув філкі Бєнє
IMG_0975.jpeg

І досить швидко, не довше 5-7 хв отримав кори

IMG_0982.jpeg

IMG_0979.jpeg

Отримав координати і о 18:00 попрямував у ліс. На вулиці вже було темно.
IMG_0986.jpeg

Цього вечора не вдалося знайти “скарб” Бенеттон. Навіть з ліхтариком, блукаючи близько 30 хвилин у зоні, позначеній міткою на карті, мені так і не вдалося знайти дерево з характерними поперечними смугами на стовбурі чи схожі силуети дерев.

IMG_0976.jpeg

Продавець, який зовсім не орієнтований на клієнта. Ну, як у сільському магазині біля дороги, де продавчині байдуже на клієнтів. Приїхали, купили, поїхали — і все. Який сервіс? Про що взагалі йдеться? Ось, подивіться самі — факти очевидні.

Кладмен рівня нуб не врахував різних обставин, за яких може бути зроблено замовлення. Наприклад, це може бути ніч, зміна погоди чи сильний вітер, які здатні змінити ситуацію на місці.

Локація на фото — це околиця міста, біля присадибних ділянок. На точці, де я був, проводилася вирубка лісу та заготівля дров, через що багато дерев було зрізано, а територія витоптана. Листя чи гілка тут зовсім не можуть слугувати орієнтиром.

По факту, це виглядає так, ніби треба брати лопату і перекопувати чиюсь ділянку — на уходах, у поганому настрої та з мінімальними шансами на успіх.

IMG_0977.jpeg

Я звернувся до оператора з проханням надати більше інформації про скарб.

У відповідь отримав щось таке, що взагалі не вкладається в голову. Типова історія для магазину при дорозі в глухому селі.

IMG_0974.jpeg

У підсумку, магазин “У Бені” абсолютно не чує своїх клієнтів. Нездатність враховувати побажання клієнтів та скласти чіткі, зрозумілі інструкції для тих, хто шукає закопані “скарби”, створює хаос.

Мінімально необхідний стандарт — це хоча б дві фотографії та орієнтир, який не змінює свого розташування.

Панацея
Другий магазин, до якого я одразу завітав після кошмарного сну, став для мене справжньою Панацеєю того вечора. Як вони себе називають, можна побачити на скріні нижче.

Написав оператору перед замовленням, щоб переконатися, що хтось є на зв’язку і я зможу отримати допомогу, враховуючи, що на дворі була ніч. Через пів години оператор відповів, і ця відповідь вселила в мене впевненість, що все буде добре, як це було вчора, коли я вже замовляв у цьому магазині. Але сьогодні ввечері мене, чомусь, чорт смикнув зробити замовлення в магазині у Бені. Краще б я ці гроші віддав на потреби нашої армії. Це ж могла бути деталь для дрона, який робить скиди на голови підарам.

IMG_0972.jpeg

Закинув бабос на карту
IMG_0983.jpeg

На цьому скриншоті зображено мій досвід співпраці з магазином під назвою Панацея. Як видно, перше замовлення було зроблено вчора, а друге — сьогодні.

IMG_0973.jpeg

А ось і приклад у найкращих традиціях магазинів, які дійсно чують своїх клієнтів та пропонують клієнтоорієнтований сервіс. Це мінімум дві фотографії, а також нерухомі об’єкти, які не зміняться ні під впливом вітру, ні снігу.

IMG_0985.jpeg

IMG_0984.jpeg

Очистка. Якщо зайдете до мого профілю та переглянете попереднє повідомлення, яке також є самовідгуком про магазин “Панацея”, то побачите відгук про їх амфетамін із хімічною аналітикою.

Оскільки я вже був знайомий зі складом цього продукту (його потрібно чистити як і любий інший вироблений не на фарм заводі, і про це також було зазначено), я провів підготовку процесу очищення: охолодив у звичайному домашньому холодильнику, а потім пропустив через напижований ватними дисками шприц (другий етап).

У результаті отримав високоякісний продукт, який буде продемонстровано на наступних фотографіях.

IMG_0990.jpeg

Це 2-й крок очистки. На фільтрі залишки прекурсора який осів у вигляді желєйного осаду (на 1-му етапі). Охолоджував у домашньому холодильнику при температурі + 3 С.
IMG_0971.jpeg

Третій крок для тих хто пускає по ноздрє порошок. Це випарювання дистильованої води. Температура до. 60 С
IMG_0988.jpeg

На вид і консистенцію це наче звичайна кухонна сіль класу екстра тобто мєлко подрібнена. Великі камінчики під дією грані пластикової картки перетворюються у дрібний порох.
IMG_0989.jpeg

Аж слинка потєкла від цього білосніжного прущего фукіча.
IMG_0987.jpeg

Дякую всім за увагу і коментар. Не лініться а чистіть. Воно пре краще і ти не палишся. Все рівно і чьотко. Кожна наступна стежка доганяє. Що і треба марафонцю.

Буде час, візьму лопату та перекопаю ліс де Бєня припрятав скарб. Подивимось що він наварив для нарчіпєтов

Останнє редагування:
Сьогодні я поділюсь своїм досвідом взаємодії з двома магазинами, показуючи ключові моменти на прикладах скриншотів.
Переглянути вкладення 70027

Benettone
Друге враження від придорожнього сільського ларька “Беннетон” залишилися неоднозначними.

Перше знайомство відбулося кілька років тому. Це було влітку, вдень, у сонячну погоду, і навколо простягався ліс. Запам’ятайте що був день, адже цей факт ще стане важливим пізніше.

Знайдений на той час товар — амфетамін — мав жовтуватий колір, розсипчасту, навіть пухнасту текстуру, подібну до снігу, та неприємний запах старої шафи.

Така структура та запах можуть свідчити про домішки, наприклад, розпушувачі чи добавки зі свинцем.

Розпушений вигляд може з’являтися, якщо до складу речовини додаються сполуки свинцю у вигляді порошків, наприклад, оксид свинцю (PbO) або карбонат свинцю (PbCO₃). Вони є дрібнодисперсними і можуть візуально збільшувати об’єм кінцевого продукту (солі амфетаміну).

Проте це лише припущення, і жодних доказів чи підтверджень цього немає. Крім того, ця історія давно в минулому — 2, а може, й 3 роки тому.

Можливо, цей матеріал стане поштовхом для власників магазинів переглянути свої підходи, орієнтуючись не лише на отримання прибутку, але й на створення якісного клієнтоорієнтованого сервісу.

Сьогодні я хочу поділитися своїм досвідом взаємодії з двома магазинами та продемонструвати, як саме це відбувалося у моєму випадку. Це буде фоторепортаж, що включатиме скриншоти для наочності.
Рассказываешь что было 3 года назад ? Чего реагентами не проверил ? А где фоторепортаж собственно? Я вижу только такую картину

Вкладення

• IMG_20250120_205448.jpg
    IMG_20250120_205448.jpg
    31.1 КБ · Перегляди: 17
Зазвичай магазин дуже оперативно відправляє, але щось остання посилка зависла у мене поки. Очікую відправку, відпишу
Все забрав!
Трохи нервував через довгу відправку посилки та затримку в доставці нової пошти, але все прийшло і все було спокійно.
Товар на місці, якість чудова,. Магазин в цілому надійний і зазвичай затримок не відбувається, тому я впевнений, що це єдиноразова ситуація. Дякую!

Все забрав!
Трохи нервував через довгу відправку посилки та затримку в доставці нової пошти, але все прийшло і все було спокійно.
Товар на місці, якість чудова,. Магазин в цілому надійний і зазвичай затримок не відбувається, тому я впевнений, що це єдиноразова ситуація. Дякую!
Оо это уже хорошие новости

Связався ви так завжди відповідаєте, чи ні, відносини до клієнтів оставляє жилати кращого
Здравствуйте, я вам ответила , приношу извинения за ожидание.
Вам уже выдали замену в боте я пообщалась
Доброй ночи
Повідомлення об'єднано автоматично:

Маркетом пользуюсь давно , все было отлично . В последнее время пошёл безпридел , нанеход за ненаходом да и ещё видно что клад не чайки сошкурили а окуртно прям по точнее поднимали в касание , опер пишет что у меня ненаходы превысили норму перезаклада больше не будет (получается что то что кладмен сошкурил все это моя проблема) кидаю один из примеров .Переглянути вкладення 69733
Свяжитесь в лс уточню за вас

Магаз самый первый когда я познакомился с закладками.
Выручал не раз
Качество честно разное) было и гуд было и чуть хуже .
В целом магаз люблю и жду новых позиций и больше районов киева
Спасибо

Давно являюсь клиентом данного магаза. Могу сказать, что баня всегда отличался надежностью, хотя цены немного завышены. Так вот, послетнее время происходит какая-то фигня- оплачиваешь через бот заказ, но ничего не выдаёт, время оплаты заканчивается и все. Хотя сразу после оплаты создаю диспут в paycheck24. Приходится писать оперу и так далее, короче куча потраченного времени и нервов.... И такая фигня все три последних покупок. Что это такое???? Это только у меня или вообще? И когда все будет нормально? ??
Напишите в лс пожалуйста попробую уточнить инфо у руководителя

Купил посылкой амфетамин здесь, вечером заказал, утром совсем уже отправили, дошло нормально. Упаковка прям очень тщательная. Сам амфетамин влажный, при придавливании частично лепится и . По весу довольно точно, но только в этом влажном виде. С расстояния вроде по запаху похоже что остался спирт, а прямо понюхать - что-то более вонючее. Взвесил часть, положил тонким слоем досыхать при комнатной температуре, иногда перемешивал и расталкивал комки, взвешивал, за несколько часов он перестал терять вес, полегчал чуть больше чем на 20%, стал нормально рассыпаться при надавливании. По эффекту я попробовал и как-то не понял. Давно уже не было у меня амфетамина, а до того тот что был я точно знаю что был нормальный, точно знал как его делали. Попробовал ещё, посмотрел-подумал, явно что-то не то, больше его принял чем должно бы быть, но совсем не прёт как обычный. Не знаю это брак какой или как, наверное посмотрите проверьте, что это и почему, так оно и опасно может быть, и что с этим делать вообще.
Почитал, 2 страницы раньше здесь в теме Bruklin описывает очень похожий случай.

Купил посылкой амфетамин здесь, вечером заказал, утром совсем уже отправили, дошло нормально. Упаковка прям очень тщательная. Сам амфетамин влажный, при придавливании частично лепится и . По весу довольно точно, но только в этом влажном виде. С расстояния вроде по запаху похоже что остался спирт, а прямо понюхать - что-то более вонючее. Взвесил часть, положил тонким слоем досыхать при комнатной температуре, иногда перемешивал и расталкивал комки, взвешивал, за несколько часов он перестал терять вес, полегчал чуть больше чем на 20%, стал нормально рассыпаться при надавливании. По эффекту я попробовал и как-то не понял. Давно уже не было у меня амфетамина, а до того тот что был я точно знаю что был нормальный, точно знал как его делали. Попробовал ещё, посмотрел-подумал, явно что-то не то, больше его принял чем должно бы быть, но совсем не прёт как обычный. Не знаю это брак какой или как, наверное посмотрите проверьте, что это и почему, так оно и опасно может быть, и что с этим делать вообще.
Почитал, 2 страницы раньше здесь в теме Bruklin описывает очень похожий случай.
Напишите в лс я попробую уточнить

Дописав цей репорт в розділ Репортажів

Дописав цей репорт в розділ Репортажів

Спасибо большое

крайне не рекомендую покупки в этом магазине. купил в боте ,пришел на место ,а там уже выкапоно по метке ,и везде по д каждым деревом ,кустом ,камнем все изрыто на это локации,живого места нет. рядом с моим местом еще изолента лежала желтая. короче скинул видео ,фото оператору,на что он сказал так как покупка первая тогда копай глубже и шире))) короче первая и последняяч покупка у бенетонна.

Купил посылкой амфетамин здесь, вечером заказал, утром совсем уже отправили, дошло нормально. Упаковка прям очень тщательная. Сам амфетамин влажный, при придавливании частично лепится и . По весу довольно точно, но только в этом влажном виде. С расстояния вроде по запаху похоже что остался спирт, а прямо понюхать - что-то более вонючее. Взвесил часть, положил тонким слоем досыхать при комнатной температуре, иногда перемешивал и расталкивал комки, взвешивал, за несколько часов он перестал терять вес, полегчал чуть больше чем на 20%, стал нормально рассыпаться при надавливании. По эффекту я попробовал и как-то не понял. Давно уже не было у меня амфетамина, а до того тот что был я точно знаю что был нормальный, точно знал как его делали. Попробовал ещё, посмотрел-подумал, явно что-то не то, больше его принял чем должно бы быть, но совсем не прёт как обычный. Не знаю это брак какой или как, наверное посмотрите проверьте, что это и почему, так оно и опасно может быть, и что с этим делать вообще. Почитал, 2 страницы раньше здесь в теме Bruklin описывает очень похожий случай.
Купил посылкой амфетамин здесь, вечером заказал, утром совсем уже отправили, дошло нормально. Упаковка прям очень тщательная. Сам амфетамин влажный, при придавливании частично лепится и . По весу довольно точно, но только в этом влажном виде. С расстояния вроде по запаху похоже что остался спирт, а прямо понюхать - что-то более вонючее. Взвесил часть, положил тонким слоем досыхать при комнатной температуре, иногда перемешивал и расталкивал комки, взвешивал, за несколько часов он перестал терять вес, полегчал чуть больше чем на 20%, стал нормально рассыпаться при надавливании. По эффекту я попробовал и как-то не понял. Давно уже не было у меня амфетамина, а до того тот что был я точно знаю что был нормальный, точно знал как его делали. Попробовал ещё, посмотрел-подумал, явно что-то не то, больше его принял чем должно бы быть, но совсем не прёт как обычный. Не знаю это брак какой или как, наверное посмотрите проверьте, что это и почему, так оно и опасно может быть, и что с этим делать вообще. Почитал, 2 страницы раньше здесь в теме Bruklin описывает очень похожий случай.

Напишите в лс я попробую уточнить
Похоже что не могу, как я понял не хватает сообщений и лайков чтобы убрать статус и разблокировать отправление лс.

Сначала оператору было написал что что-то не то с качеством, с кем можно об этом поговорить, так он просто отшил - партия хорошая, недоволен только я, и говорить тут не о чем. Я думал может хоть спросит какая проблема, но нет.

Похоже что не могу, как я понял не хватает сообщений и лайков чтобы убрать статус и разблокировать отправление лс.

Сначала оператору было написал что что-то не то с качеством, с кем можно об этом поговорить, так он просто отшил - партия хорошая, недоволен только я, и говорить тут не о чем. Я думал может хоть спросит какая проблема, но нет.
Сейчас напишу

🌹 Benetton Supp 🌹
Благодарю
призові 💸300 грн💸за перемогу в новорічному конкурсі отримав !!!
Успіху вам і процвітання

Мені оператор відповів точно слово в слово) Скарг більше немає, незадоволені тільки Ви, партія нормальна...ахахах. Я гіршого шопу ще чесно, не зустрічав! Та це просто нереально, таке відчуття що там на проводі хто сидить тупо знущається з клієнтів. Ніколи не знаєш коли буде відправка, те, що вони пишуть "на наступний день після оплати" - ну чесно 50/50. Раз нормально все, раз чекаю як олень день-два-три-п'ять, а вони торочать далі своє, щось типу "упс, поправочка, відправимо або на шостий або на сьомий день". Ну одним словом, якщо чекаєте посилку то краще не чекайте, вчасно не буде це гарантія, та ще й нервів потріпають. Ну менше з тим, якщо в це очікування винагороджувалось класним товаром, який приїде тобі за півтори тижня😂....Так ні, я ще більш фуфловішого, навіть не назву це амфом, не пробував. Та це тупо крейда + ацетон....тіпа пече на початку, но знюхай хоть кіло - ефекту нуль. Вже не одне повідомлення прочитав з такою самою проблемою, тому думаю вже і я напишу тоді, люди, які пишуть що товар бомба? Ви перший раз амф пробуєте чи як? Ви не знаєте що реально бомба, а не це що присилають, ацетон з мукою..... Ну і повернення коштів звісно ж, відбувається "дуже швидко", такої швидкості ні в одному шопі не бачив😂😂😂 Та в рази більші шопи роблять все краще і оперативніше від вас на цілу голову!!!! Все вони встигають, а у вас тільки "кур'єр не відповідає, очікуємо відповіді від кур'єра", та вже ця фраза в горлі сидить, вони що в вас якісь недорозвинуті? Чи ви їм суть їхньої роботи не пояснили? Пропадають і пропадають, ну або просто ви самі таку причину придумаєте, бо не маєте що відправити клієнту, а гроші вже взяли, ось і чекаєте поки нова партія муки і ацетону до вас приїде. За 10 чи може 20 разів що я брав у вас, то один єдиний раз прийшло щось більш менш те що треба, ну це ясно що ПЕРШИЙ раз). І ось скільки спроб після цього було, кожен раз надіюсь, що буде як перший, але ні, щоразу то просто на дно і на дно. Чому вам так все рівно на своїх клієнтів? Якщо ви самі придумали в правилах, що відправка на наступний день, ну то будьте такі добрі, відправте вчасно, а не доказуйте потім, що я ще винен бо не хочу чекати 5 днів. Це чисто мій досвід купівлі у вас, чисто моя думка. Прохання за правду мені не мстити, а віднестися до цього серйозніше, бо якщо половину відгуків про ваш шоп максимально негативні, схожі до мого, а таких я передивився дуже і дуже багато, то можливо варто задуматись, що це Ви! щось робите не так? Я б поставив вам оцінку -1 з 10. Тому що ні один пункт не працює у вас нормально ( якість, доставка, саппорт і ТД).

🌹 Benetton Supp 🌹
Благодарю
призові 💸300 грн💸за перемогу в новорічному конкурсі отримав !!!
Успіху вам і процвітання
Спасибо большое

Мені оператор відповів точно слово в слово) Скарг більше немає, незадоволені тільки Ви, партія нормальна...ахахах. Я гіршого шопу ще чесно, не зустрічав! Та це просто нереально, таке відчуття що там на проводі хто сидить тупо знущається з клієнтів. Ніколи не знаєш коли буде відправка, те, що вони пишуть "на наступний день після оплати" - ну чесно 50/50. Раз нормально все, раз чекаю як олень день-два-три-п'ять, а вони торочать далі своє, щось типу "упс, поправочка, відправимо або на шостий або на сьомий день". Ну одним словом, якщо чекаєте посилку то краще не чекайте, вчасно не буде це гарантія, та ще й нервів потріпають. Ну менше з тим, якщо в це очікування винагороджувалось класним товаром, який приїде тобі за півтори тижня😂....Так ні, я ще більш фуфловішого, навіть не назву це амфом, не пробував. Та це тупо крейда + ацетон....тіпа пече на початку, но знюхай хоть кіло - ефекту нуль. Вже не одне повідомлення прочитав з такою самою проблемою, тому думаю вже і я напишу тоді, люди, які пишуть що товар бомба? Ви перший раз амф пробуєте чи як? Ви не знаєте що реально бомба, а не це що присилають, ацетон з мукою..... Ну і повернення коштів звісно ж, відбувається "дуже швидко", такої швидкості ні в одному шопі не бачив😂😂😂 Та в рази більші шопи роблять все краще і оперативніше від вас на цілу голову!!!! Все вони встигають, а у вас тільки "кур'єр не відповідає, очікуємо відповіді від кур'єра", та вже ця фраза в горлі сидить, вони що в вас якісь недорозвинуті? Чи ви їм суть їхньої роботи не пояснили? Пропадають і пропадають, ну або просто ви самі таку причину придумаєте, бо не маєте що відправити клієнту, а гроші вже взяли, ось і чекаєте поки нова партія муки і ацетону до вас приїде. За 10 чи може 20 разів що я брав у вас, то один єдиний раз прийшло щось більш менш те що треба, ну це ясно що ПЕРШИЙ раз). І ось скільки спроб після цього було, кожен раз надіюсь, що буде як перший, але ні, щоразу то просто на дно і на дно. Чому вам так все рівно на своїх клієнтів? Якщо ви самі придумали в правилах, що відправка на наступний день, ну то будьте такі добрі, відправте вчасно, а не доказуйте потім, що я ще винен бо не хочу чекати 5 днів. Це чисто мій досвід купівлі у вас, чисто моя думка. Прохання за правду мені не мстити, а віднестися до цього серйозніше, бо якщо половину відгуків про ваш шоп максимально негативні, схожі до мого, а таких я передивився дуже і дуже багато, то можливо варто задуматись, що це Ви! щось робите не так? Я б поставив вам оцінку -1 з 10. Тому що ні один пункт не працює у вас нормально ( якість, доставка, саппорт і ТД).
Мы вас услышали, спасибо за мнение

Получил оплату за баннер все ровно чётко как и договаривались, оперативно все решили в течении суток...

Назад
Зверху Знизу