@teon - 49.99 USDT

laqueus

Сектант
Повідомлення
8
Репутація
89
Вподобайки
13
Бали
38
Доброго дня. Ознайомився з правилами оформлення скарги, є моменти невідповідності, але сподіваюсь її розглянуть. 27.09.2024 зробив замовлення у продавця teon, надіслав гроші у сумі 49.99 USDT (реально витратив 52 USDT, різниця пішла на комісію), замовив 2 сорта сатіви по 5г. Оплатив і надав данні для відправки. Продавець підтвердив, що отримав гроші та сказав, що буде відправляти, на що я запитав скільки орієнтовно чекати. Отримав відповідь що це займе від 1 до 3х днів. Читавши гілку продавця, я розумів, що то може зайняти час, тому коли на 3й день так і не отримав ТТН не панікував. Пізніше гілка зникла, продавець зник, чат спільноти продавця в телеграмі закрили написавши прохання нікому нічого не говорити. Я не один такий, хто оплатив і не отримав замовлення. Прошу адміністрацію розглянути скаргу

Вкладення

• Screenshot_20241004-153238.png
    Screenshot_20241004-153238.png
    118 КБ · Перегляди: 69
  • Screenshot_20241004-153401.png
    Screenshot_20241004-153401.png
    970.2 КБ · Перегляди: 69
  • Screenshot_20241004-153423 (1).jpg
    Screenshot_20241004-153423 (1).jpg
    434.4 КБ · Перегляди: 69
Та швидше за все його прийняли, тоді коли і Серотоніна(
Повідомлення об'єднано автоматично:

Але правильно зробив що подав арбітраж, тут депозити у всіх продавців були.
Тому якщо адмін повернеться до нас, то будеш мати шанс отримати якісь кошти. Сильно не ображайся, повір, Теону тепер гірше (

Да уж ,ничто не вечно .Прощай легенда,нам будеть не хватать твоих лопухов

Чого ви одразу за те що його прийняли? Він зміг зайти приховати свою гілку, був у мережі в телеграмі для редагування каналу. Якби прийняли, сумніваюсь, що в нього була би така можливість, видалив би все одразу з усіма чатами, переписками і контактами

Это тут ветка пропадала или на рыге?
А то как то нет инфы у нас, но знают больше.
Продаван с царя гороха, накаркали смеясь - то приняли?
Кроме солей за шш принялись, или это финализации мака-24? А то как то мало сводок было в этом сезоне.

Весьма не приятная ситуация

Чого ви одразу за те що його прийняли? Він зміг зайти приховати свою гілку, був у мережі в телеграмі для редагування каналу. Якби прийняли, сумніваюсь, що в нього була би така можливість, видалив би все одразу з усіма чатами, переписками і контактами

Я от тільки не знаю звідки Теон відправляв, але ці лапухи у статті дуже схожі на його товар.

Я от тільки не знаю звідки Теон відправляв, але ці лапухи у статті дуже схожі на його товар.
Точно он .Его струпали узнаешь из тысячи)

Он не из тех мест

Скинь его Тг плиз

Та швидше за все його прийняли, тоді коли і Серотоніна(
Повідомлення об'єднано автоматично:

Але правильно зробив що подав арбітраж, тут депозити у всіх продавців були.
Тому якщо адмін повернеться до нас, то будеш мати шанс отримати якісь кошти. Сильно не ображайся, повір, Теону тепер гірше (
как так? серотонин не успел еще всей лабе Амнезию раздать( а где же 9гирь теперь будет зарабатывать свои 120 евро за 1839 3934 9539 смс в месяц на лабе

обманювати погано! а шо, там такі вже аж бадилі були?

Ого серьезно?

Mr.MC давай дружище, врывайся с очередным 0 задержек сервис 10/10

На других форумах глянь.

Назад
Зверху Знизу