Лайно за 3400usdt TheMilkyWay

archibalt Здоров, бачу теж чорними рукавицями користуєтесь)
Де знайти повне листування з гарантом? Цікаво що там дирявий TheMilkyWay розповідає
Доров так у мене пів банди такими перчами користується, татухи колять тільки в таких
Повне Листування яке я встиг зберегти поки мене не заблокували загрузив на 2 сторінці можеш передивитись
Авжеш "сила в правде" почнемо тоді саме з неї :
Я замовив у вас кокс, який, згідно з описом та нашою домовленістю, мав бути якості 92%+
А саме Кокаїн Фішскейл Calvin Klein Парагвай як вказано на кожному форумі де ви існуєте
У вас на вітках чітко вказано як виглядає штамп Calvin Klein Парагвай і яку структуру Фішскейлу має
Переглянути вкладення 55035

Гарант угоду я проводив через форум ркклуб, турбую вас на лабі бо на рк мене заблокували, та видалили усі мої скарги, та повідомлення, з яких причин, обміркуйте самі, цікаво що я створював на магаз скаргу на рк, а її на слідуючий день вже було видалено, спілкувався я чемно на форумі та писав згідно правил, причина блокування мого акка та видалення моїх повідомлень мені не зрозуміла взагалі !
Можете побачити як проходила угода і спілкування в лс з гарантом та продавцем на сусідньому форумі

Переглянути вкладення 55059 Тут видно як Мілківей обіцяє відправити все чітко та рівно як домовилисьПереглянути вкладення 55060 Переглянути вкладення 55062Переглянути вкладення 55061Переглянути вкладення 55067Переглянути вкладення 55066Переглянути вкладення 55069 Переглянути вкладення 55068після отримання та розпакування я одразу повідомив продавцю та гаранту що прийшло зовсім не те про що домовлялись, відео розпакування я надіслав гаранту рк в лс, якщо треба можу і сюди його скинути, але продавець та оператор навіть не заперечують що відправили саме те що я показав, з їх повідомлень для мене зрозуміло що присутній оман, тому що повідомлення в тг "там точно был кусок 40 кокса" і на форумі рк "Там кокс точно. Если вы не можете его отличить от фена. То можно сдать на экспертизу. Она докажет вам обратное. 60 фена вам ни кто не отправлял. Слово даю!"— говорять самі за себеПереглянути вкладення 55073 Переглянути вкладення 55071Переглянути вкладення 55074Переглянути вкладення 55072Переглянути вкладення 55077Переглянути вкладення 55078Переглянути вкладення 55076Переглянути вкладення 55079Переглянути вкладення 55084Переглянути вкладення 55085Переглянути вкладення 55083Переглянути вкладення 55086Переглянути вкладення 55087Переглянути вкладення 55088Переглянути вкладення 55089Переглянути вкладення 55090Переглянути вкладення 55092Переглянути вкладення 55094мене вразив момент коли я надав гаранту повне листування телеграм з продавцем, де фіксувались умови відправки та був чіткий договір що повинні відправити саме 40г якісного Фішскейлу Calvin Klein+ 5 різних штампів + 1г кетаміну Переглянути вкладення 55091Переглянути вкладення 55093чому гарант вирішив узяти сторону продавця та стверджував: "это нужно было фиксировать при создании сделки, ДО оплаты и обоюдного согласия сторон. я же не знаю о чем вы договаривались за пределами этой переписки. в моем понимании вы заказывали ЧТО-ТО за $3400 и продавец вам ЧТО-ТО отправил, то есть технически сделка прошла успешно." — основне листування з продавцем проходить у месенджері, чому гарант не захотів брати це до уваги та вирішив так відповісти, для мене це залишається не зрозумілим, начебто корупція, вам так не здається ?

Одержана посилка від тебе TheMilkyWay або від твоїх людей стала повним розчаруванням — те, що прийшло, взагалі не відповідало умовам угоди, та й зовнішнім характеристикам замовленого кокаїну ці 42г (під номером 2) також не відповідали, як мінімум !!!

На перший погляд і запах ці 42г номером 2 виглядали як амфетамін
, що вже викликало запитання.
Пізніше, після стверджень продавця 14.09 в тг "там точно был кусок 40 кокса"
Переглянути вкладення 55098 і на форумі рк 14.09 "Там кокс точно. Если вы не можете его отличить от фена. То можно сдать на экспертизу. Она докажет вам обратное. 60 фена вам ни кто не отправлял. Слово даю!"Переглянути вкладення 55073

Після цих стверджень я з друзями провів перевірки

з’ясувалося, що ці 42 г сіро-буро-малинового каміння(під номером 2 на фото в шапці арбітражу) були кокаїном, але зовсім не тієї якості, яку я замовляв, оплачував і просив продавця відправити

Попри всі спроби вести конструктивний діалог, магазин навіть не намагався заперечувати факт відправки саме цього сіро-буро-малинового фено-коксу під назвою “кусок 40 кокса ”.
Це говорить про навмисну відправку такого неякісного сміття
Ось продовження спілкування на форумі рк з гарантом і магазином Переглянути вкладення 55104Переглянути вкладення 55101Переглянути вкладення 55102Переглянути вкладення 55103 можете побачити я нічого не скриваю, декілька разів напамʼятав гаранту про що ми домовлялись з поважним продавцем і що усі факти угоди свідчать про договір відправити якісний Фішскейл у розмірі 40г+ Переглянути вкладення 55106Переглянути вкладення 55107Переглянути вкладення 55108 чомусь гарант стверджує що скріни з тг зʼявились після отримання посилки, а деталі угоди треба було фіксувати на форумі до оплати, я це розумію але сам Мілківей у них на форумі завірив

що відправлять 40г що повинні були бути якісним кокаїном+5 різних видів, ймовірно я повинен був отримати 6 пакетів, логічно? 1 пакет з 40г якісного Коксу+1+1+1+1+1 пакети з різними видами коксу, начебто логічно, але на то мість попри усі закони домоленостей та логіки мені відправили усього 2г якісного Коксу, і напхали якоїсь смердючої сіробуромалинової бодяги 40 г за сморідом та зовнішнім признакам дуже схожу на амфетамін + чистий амфетамін 20г, де взагалі Продавець у нашій угоді побачив амфетамін і чому він його відправив, я не розумію зовсім
Переглянути вкладення 55105Переглянути вкладення 55111Переглянути вкладення 55110Переглянути вкладення 55109Переглянути вкладення 55112 Я декілька раз закцентував увагу гаранта ще не старій угоді з 27.08 коли продавець нічого не відправив і гарант повернув кошти, ще тоді ми домовлялись на якісний Calvin Klein Парагвай, але чомусь гарант відстоював позицію що домовленостей не було, я намагався зберігати спокій, але таке відношення до справ і прямий обман мене просто виводив із себе Переглянути вкладення 55116Переглянути вкладення 55113Переглянути вкладення 55114Переглянути вкладення 55115Переглянути вкладення 55120Переглянути вкладення 55118Переглянути вкладення 55119Переглянути вкладення 55117 я намагався як можна чітко та доступно пояснити гаранту що мене намагаються надурити цим "кусок 40 кокса" і те що я точно не замовляв амфетамін, мене чомусь не чули і почали стверджувати мою неадекватністьПереглянути вкладення 55122Переглянути вкладення 55124Переглянути вкладення 55121Переглянути вкладення 55123 ⬅️ Подивіться самі на повідомлення TheMilkyWay , якщо вони відправили те про що ми домовлялись у розмірі 40г якісного Фішскейлу то точно підбирали інші слова для розʼяснення, а з такими повідомленнями : "Ну вот уже заговаривайтесь. Вначале показалось что фен. А на самом деле кокс. И экспертиза так же покажет. И тон ваш такой, что непонятно что вам отвечать. Но то что вы получили 42+ кокса это гарантия!" — це звичайне знущання, що в котрий раз підтверджує їх махінації ! Переглянути вкладення 55127Переглянути вкладення 55132Переглянути вкладення 55125Переглянути вкладення 55126Переглянути вкладення 55134Переглянути вкладення 55137 У переписці в Телеграмі та на форумі РК в особистих повідомленнях магазин не заперечував, що відправив саме те про що я розповідаю і те що я показав, можете впевнитись згідно викладених мною листувань
• На форумі рк 14.09 написав: “Там кокс точно. Если вы не можете его отличить от фена. То можно сдать на экспертизу. Она докажет вам обратное”.
• Далі, 24.09 на форумі РК він відповів: “Ну вот уже заговаривайтесь. Вначале показалось что фен. А на самом деле кокс. И экспертиза так же покажет. И тон ваш такой, что непонятно что вам отвечать. Но то что вы получили 42+ кокса это гарантия!”
Це всі його повідомлення на форумі рк за період з’ясування обставин, лише 2 повідомлення: 14.09 та 24.09.
І в Телеграмі усього 2 повідомлення ще 14.09 коли приїхало це лайно під видом коксу:
• "там точно был кусок 40 кокса"
• "ща уточню"
З 14.09 в телеграмі вони мені не відповідають і взагалі ніяк не реагують на мої повідомлення

Як ви взагалі, Мілківей ? Добре себе почуваєте?
За весь час спілкування та з’ясування обставин магазин не заперечував і не намагався навіть сказати, що відправили не то що я показав ! Тим самим тільки доказуючи оман !!!
Я зробив висновок що мене навмисно кинули, а з ким я повʼязаний і чим мені це повинно завадити робити замовлення хай відповість TheMilkyWay
у Мілки повинні бути останні повідомлення з сусіднього сайту, бо я заблокований, зайти не можу

B
Карина не говорит, Карина глотает)
Я скорее верю этому челу, чем в то что у Милки 11 кирпичей на витрине. Пусть этот балабол(Милка) сделает фото с листочком как его просят.

та легко) только вы клоуны)) 🤡

Нашли где-то желтого под*алупного сырка и гоняете его по кругу. Уже даже
Не желания ни сил, нет на вашу чепуху. Вам(тебе флеш) чисто повезло что админа нет на месте. Когда он появиться я про каждый мульт закину доказательство одного и того же человека и тестной связи. А пока бесись и веди беседу сам с собою)) Голова, два уха. Жаль что больше
Форумов нету. На других где админы есть тебя четко поставили на место. И ты льешь опухоль своей головы тут. Где админам до тебя дела нет. И какое-то время твоя болезнь находиться на форуме. И понимающие люди могут тебе посочувствовать, ширине твоей фантазии, количеству личностей и образов в одном человеке, и ряду ситуаций. Что самое веселое. Обливаешь говном и покупаешь. Потому что у на самый лучший Стафф и ты это знаешь )) 😂😂😂

Не желания ни сил, нет на вашу чепуху. Вам(тебе флеш) чисто повезло что админа нет на месте. Когда он появиться я про каждый мульт закину доказательство одного и того же человека и тестной связи. А пока бесись и веди беседу сам с собою)) Голова, два уха. Жаль что больше
Форумов нету. На других где админы есть тебя четко поставили на место. И ты льешь опухоль своей головы тут. Где админам до тебя дела нет. И какое-то время твоя болезнь находиться на форуме. И понимающие люди могут тебе посочувствовать, ширине твоей фантазии, количеству личностей и образов в одном человеке, и ряду ситуаций. Что самое веселое. Обливаешь говном и покупаешь. Потому что у на самый лучший Стафф и ты это знаешь )) 😂😂😂
Друже у тебе якісь проблеми з головую, я ніяк не відношусь до флеша чи кого ти там ще приплітаєш у свої ситуації. Мені вас порекомендували тому що у вас завжди брали стаф, що ти зараз верзеш? Навіщо ти Мені відправив цей шлак оранжевий ?
Пацаны , ну нахуй вам торговать ? Вот вам 2г и остальное скинете менее грамотным знакомым по 150 :D
Скажите ща границы перекрыты , кокс старый отлежавший , но крутиться же :DD
17.10 Коли ж я звернувся безпосередньо до Вас TheMilkyWay на гілку на цьому форумі, Ваша відповідь була не просто грубою, а абсолютно неприпустимою.
Ваша відповідь:
IMG_0051.jpeg
Замість того щоб якось вирішити конфлікт і відправити обіцяний якісний Кокс Fishscale котрий був усього розміром 2г TheMilkyWay обрав шлях справжнього Шахрая, цинічно послав мене від подалі. Хоча я його культурно попросив відправити нормальний продукт. Стиль спілкування не залишає сумнівів він не збирався виконувати свої зобов’язання, і мій випадок лише підтверджує, що цей продавець будує свій «бізнес» на обмані

Доров так у мене пів банди такими перчами користується, татухи колять тільки в таких
Повне Листування яке я встиг зберегти поки мене не заблокували загрузив на 2 сторінці можеш передивитись

у Мілки повинні бути останні повідомлення з сусіднього сайту, бо я заблокований, зайти не можу
Ото поплава... Сам с собой скатиться😁

Друже у тебе якісь проблеми з головую, я ніяк не відношусь до флеша чи кого ти там ще приплітаєш у свої ситуації. Мені вас порекомендували тому що у вас завжди брали стаф, що ти зараз верзеш? Навіщо ти Мені відправив цей шлак оранжевий ?

17.10 Коли ж я звернувся безпосередньо до Вас TheMilkyWay на гілку на цьому форумі, Ваша відповідь була не просто грубою, а абсолютно неприпустимою.
Ваша відповідь:
Переглянути вкладення 57805
Замість того щоб якось вирішити конфлікт і відправити обіцяний якісний Кокс Fishscale котрий був усього розміром 2г TheMilkyWay обрав шлях справжнього Шахрая, цинічно послав мене від подалі. Хоча я його культурно попросив відправити нормальний продукт. Стиль спілкування не залишає сумнівів він не збирався виконувати свої зобов’язання, і мій випадок лише підтверджує, що цей продавець будує свій «бізнес» на обмані
Ты инвестировал в булл-ран битка ! Ты работаешь на благо людей и падение банков ! Материальные блага это пыль.

• Вподобайка
Реакції: Guap
B

та легко) только вы клоуны)) 🤡

Фуфломецинчик шо ты про админов уже полгода расказываешь Admin на месте давно,IMG_2208.jpeg вот смотри, 10 мин назад был в сети. Ты всё пургу свою катаешь. Даже ответить нормально не можешь, кто где в чем не прав. Всё у тебя сводится к флешу, а когда тебя к стенке прижимаю ты что ? На болт только всех шлешь, потому что адекватных ответов сообразить не можешь. Я вот не пойму, у тебя только флеш скупается что ты так вспоминаешь его? Или шо это за игра у тебя такая?

• Haha
Реакції: Guap
мультифрукты: LennyLV Gervonta ShaQ MaskElon ( это не все :) )
арбитражи: 92 страницы.
потерпевшие: TheMilkyWay 1cocaine silence

* все мультики были посланы на соседней площадке.
  • Локация: арбитраж El Greengo

Снимок экрана 2024-11-13 183942.png
Снимок экрана 2024-11-13 182415.png

• интересно, MaskElon и LennyLV здесь. 28.06 лайкосы Greengo раздают. и сейчас там уже всё лишнее убрано и отредактировано.
  • MaskElon 14.05 (дата регистрации)
  • LennyLV 08.05 (дата регистрации)
  • LennyLV заказывает кукуина на 550 юсдт - 29.06.
  • пон.
  • Локация: арбитраж LennyLV

Снимок экрана 2024-11-13 184539.png
  • MaskElon с 28.06. как минимум в теме.
  • 15.08 гарант сделку хотел провести на другой площадке с Милкой. но не шмогла.
  • ну и дела. MaskElon (скрин снизу 15.09)

Снимок экрана 2024-11-13 190755.png
  • Локация: не скажу

Снимок экрана 2024-11-14 023433.png
Снимок экрана 2024-11-14 024005.png

• Локация: арбитражи (2) silence

Снимок экрана 2024-11-14 024344.png

Снимок экрана 2024-11-13 193735.png

- 07.06. дата регистрации на площадке; 07.06. 1-е сообщение (не из удалённых) в теме с Флэшем ака Эль Гринго и кокаином по 20 долл; 03.07. Gervonta делает заказ у TheMilkyWay (тоже всегда выбираю продавцов в разделе "жалобы на продавцов" и только у тех, которых называю "красными"); 06.07. ого Gervonta арбитраж создал (останнє редагування: 17.09.) :(

• Локации: арбитр. на silence

Снимок экрана 2024-11-13 203354.png

Снимок экрана 2024-11-13 204735.png
  • привет ShaQ в день регистрации (01.06.) сообщение в теме El Greengo. а первая фраза "не собираюсь палить свой основной акк!". дуже потужно.​

Снимок экрана 2024-11-13 165855.png
  • Арбитраж на Милку​

Снимок экрана 2024-11-12 040042.png

Понятно... :)

Снимок экрана 2024-11-14 004140.png

:troll-(87)::troll-(87)::troll-(87):

Вкладення

• Снимок экрана 2024-11-13 165948.png
    Снимок экрана 2024-11-13 165948.png
    72 КБ · Перегляди: 1
  • Снимок экрана 2024-11-13 170202.png
    Снимок экрана 2024-11-13 170202.png
    76.2 КБ · Перегляди: 1
  • Снимок экрана 2024-11-13 170202.png
    Снимок экрана 2024-11-13 170202.png
    76.2 КБ · Перегляди: 1
  • Снимок экрана 2024-11-13 214458.png
    Снимок экрана 2024-11-13 214458.png
    14.7 КБ · Перегляди: 1
  • Снимок экрана 2024-11-14 013414.png
    Снимок экрана 2024-11-14 013414.png
    317.5 КБ · Перегляди: 1
  • Снимок экрана 2024-11-13 162121.png
    Снимок экрана 2024-11-13 162121.png
    40.6 КБ · Перегляди: 2
  • Снимок экрана 2024-11-13 191933.png
    Снимок экрана 2024-11-13 191933.png
    46.1 КБ · Перегляди: 2
  • Снимок экрана 2024-11-13 193244.png
    Снимок экрана 2024-11-13 193244.png
    301.1 КБ · Перегляди: 2
  • Снимок экрана 2024-11-13 203354.png
    Снимок экрана 2024-11-13 203354.png
    55.9 КБ · Перегляди: 1
мультифрукты: LennyLV Gervonta ShaQ MaskElon ( это не все :) )
арбитражи: 92 страницы.
потерпевшие: TheMilkyWay 1cocaine silence

* все мультики были посланы на соседней площадке.

Переглянути вкладення 57848
Переглянути вкладення 57846

• интересно, MaskElon и LennyLV здесь. 28.06 лайкосы Greengo раздают. и сейчас там уже всё лишнее убрано и отредактировано.
  • MaskElon 14.05 (дата регистрации)
  • LennyLV 08.05 (дата регистрации)
  • LennyLV заказывает кукуина на 550 юсдт - 29.06.
  • пон.
  • Локация: арбитраж LennyLV

Переглянути вкладення 57849
  • MaskElon с 28.06. как минимум в теме.
  • 15.08 гарант сделку хотел провести на другой площадке с Милкой. но не шмогла.
  • ну и дела. MaskElon (скрин снизу 15.09)

Переглянути вкладення 57853
  • Локация: не скажу

Переглянути вкладення 57915
Переглянути вкладення 57918

• Локация: арбитражи (2) silence

Переглянути вкладення 57920

Переглянути вкладення 57858

- 07.06. дата регистрации на площадке; 07.06. 1-е сообщение (не из удалённых) в теме с Флэшем ака Эль Гринго и кокаином по 20 долл; 03.07. Gervonta делает заказ у TheMilkyWay (тоже всегда выбираю продавцов в разделе "жалобы на продавцов" и только у тех, которых называю "красными"); 06.07. ого Gervonta арбитраж создал (останнє редагування: 17.09.) :(

• Локации: арбитр. на silence

Переглянути вкладення 57864

Переглянути вкладення 57865
  • привет ShaQ в день регистрации (01.06.) сообщение в теме El Greengo. а первая фраза "не собираюсь палить свой основной акк!". дуже потужно.​

Переглянути вкладення 57866
  • Арбитраж на Милку​

Переглянути вкладення 57884

Понятно... :)

Переглянути вкладення 57908

:troll-(87)::troll-(87)::troll-(87):

oh fool you want to fkx ?
sry don’t fkx with fools.

Кролік заспамил арбітраж якоюсь своєю темою і знахідками 😃
Солі со соля

Система ваша прогнила изнутри. Уже Телеграм удаляете в разгаре жалоб)))
Уважаемые пользователи TheMilkyWay 14.11 сменил контакты Телеграм с #MKW_pro на #Mkw_New будьте аккуратнее с этим магазином, обманывают, удаляют переписки, отправляют пусты посылки. Не стыдятся отправлять грязь из под ногтей под видом Кокаина!

IMG_2211.jpeg

я ніяк не відношусь до флеша чи кого ти там ще приплітаєш у свої ситуації.
иди нахуй
Повідомлення об'єднано автоматично:

грязь из под ногтей
когда грязь из-под ногтей - это ты, по факту, гейго

Назад
Зверху Знизу