Вітаю шановні сектанти, не люблю робити такого роду контент, але до цього змушує ситуація що склалася.
Дурна, і навіть напевно було б смішно якби це не було так тупо, проте про все по черзі та в хронологічному порядку.
Посилання на відповідача - Drugs Express
Помічник відповідача - крапива
Сума угоди 46 usdt
27.06 я зробив замовлення мефедрону в магазині
Drugs Express , вартість покупки 46 доларів.
Підтверджуючі скріншоти надаю нижче.
Наступного дня ( 28.06) в вечері мені скинули попередньо створену для поштомату ттн.
Додаток 1
Ну і файно думаю я, вже знаходячись на низькому старті, адже на днях збираюсь в гори, для чого власне і було зроблено покупку.
Однак наступного ранку а саме 29.06 , в додатку я помічаю цікаві рухи, а саме переадресацію посилки в інше місто.
Яку я очевидно не робив.
Помітивши проблему, я надіслав необхідні скріншоти продавцю, на що отримав відповідь, що розберуться треба тільки дочекатися поки кур’єр вийде на зв’язок
Протягом дня, моє місто взагалі зникло з маршруту посилки.
Коли кур’єр вийшов на зв’язок він заявив, що сімку знищив, з аккаунту вийшов і ніяких переадресацій він не робив.
Я запропонував оператору зробити запис дзвінка в службу підтримки нової пошти, де зможуть підтвердити, що запит на переадресацію надійшов з аккаунту відправника.
Однак це відмовились розглядати як аргумент, пишучи що компенсація відправлень новою поштою не передбачена.
Гадаю ви вже відчули абсурдність ситуації.
Відмова в компенсації того, що до мене навіть не приїхало, дідько це новий рівень , навіть не пуста коробка. Хай сховаються мої рекордні 5 ненаходів/перезакладів підряд за годину в магазину непредставленого на ресурсі, в мене тепер новий фаворит христоматійної тупизни.
Будь які мої аргументи на підтвердження того, що переадресації я не робив і це помилка з сторони магазину, не беруться до уваги. Ні означена пропозиція дзвінка під запис, ні відео з додатку нової пошти, де для мене активними залишилась тільки функція оплати, а інформація про отримувача прихована.
Оператор погодився з тим що переадресацію я не робив, однак в будь якій компенсації, навіть не повній чи знижці мені було відмовлено, що ви можете побачити на скріншотах нижче.
Саме цікаве, продавець заявляє що взагалі не працює новою поштою і треба було робити замовлення містом, однак ніяких поміток про це на його гілці мною виявлено не було, адже така інформація має бути не тільки в каналах магазину в телеграмі, а й на гілці, або ж повідомлятися покупцю особисто.
Тай чому тоді взагалі прийняли замовлення новою поштою, для мене залишається загадкою.
Додаток 2
* Час внесення змін в накладну* |
Готовий завтра надати відео записи з додатку нової пошти, та аудіо записи розмови з службою підтримки.
Проте для збереження особистих данних, виключно в приватних повідомленнях
Admin та
Chestnii , як представникам адміністрації.
Розумію що розмір арбітражу відверто кумедний, проте пропустити мимо такий абсурд я не зміг, адже
Drugs Express є продавцем із статусом віп.
Якщо продавець може прикриватися своїми правилами, про відсутність відшкодування, коли посилку навіть не було отримано через переадресацію замовлену з його боку це просто крайня ступінь ідіотизму, чому клієнт має нести збитки, якщо проблема виникла через дурість або злий умисил працівника магазину ?
Залишу свої думки про якість сервісу, та потрачений час і нерви при собі.
Решту ж залишаю на розсуд адміністрації.
Хоч зараз мій акк далекий від того що було до вайпу, проте сподіваюсь сектанти мене пам’ятають та удостоять цю тему своїми гострими коментарями.
Тут був Рудий Лис і я це все в рот єбав.