Лайно за 3400usdt TheMilkyWay

Карина не говорит, Карина глотает)
Я скорее верю этому челу, чем в то что у Милки 11 кирпичей на витрине. Пусть этот балабол(Милка) сделает фото с листочком как его просят.

решил перейти на аккаунт Моники?)
головушка ты куриная

Кокса не дали, насыпали розовый

Вы странные python whitebunny , какие игры, кажется это вы игру затеяли вместе с магазином. Вы у них вообще покупали? TheMilkyWay зачем вы отправили мне такую смесь разноцветную? Почему вы обманываете и не отвечаете ничего ?

TheMilkyWay
3400 usdt
Ця угода мала бути реалізована ще раніше — з 28 по 30.08 я оплатив 35г кокаїну Calvin Klein (Парагвай), але продавець тоді просто зник, і нічого не відправив. Користувався гарантом ркклубу бо гарант сехти чогось довго не відповідав у месенджері тоді повернули кошти, але 31.08 магазин "вибачився" та запропонував повторно зробити замовлення з 10% бонусом до товару в якості компенсації. Це виглядало привабливо, і я погодився зробити угоду повторно Магазин запевнив мене, що цього разу все буде зроблено згідно з домовленістю ми чітко обговорили умови угоди та 14.09 я оплатив товар на суму 3400$
повинні були відправити:
•40г кокаїн Calvin Klein
•5г різних штампів кокаї
•1г кетаміну

Ці умови були чітко узгоджені з магазином, і я маю всі докази листування та домовленостей,ми домовлялись,що відправлять саме 40г кокаїну Calvin Klein+5г різних штампів+1г кетаміну !

Однак після отримання посилки 14.09, я виявив що відправили зовсім не те що було узгоджено
Натомість я отримав:
1. Лише 2г справжнього білосніжного кокаїну,його я перевірив методом варки, дійсно виявився нормальним кокаїном
2. 42г якоїсь дивної речовини, що я назвав фенококсом через її вигляд і запах. Це камінь сіро-буро-малинового кольору. Я взагалі спочатку подумав що це амфетамін,на вигляд і за запахом речовина більше нагадувала саме амфетамін
Після того як зварили його виявилось що це кокаїн дуже дуже поганої якості!!!
3. 20г чистого амфетаміну, який я взагалі не замовляв
Переглянути вкладення 54067
Після того як продавець 14.09 запевнив своїми повідомленнями “Там точно был кусок 40 кокса” я з товаришем вирішили перевірити усі зразки 16-17.09 Ми кілька разів перевіряли якість для цього використовували стандартний метод варки креку на соді, і результати показали суттєву різницю між 2грамовим реальним білосніжним кокаїном і тим, що прислали у вигляді 42г

Перевірка отриманого товару:

1. Перший зразок — 2г білосніжного кокаїну, виглядає як справжня речовина
При варці на соді (0.17г речовини + 0.17г соди), отримали 0.18г якісного креку
Він мав правильну черству текстуру каміння, тріщав при ламанні, як це і має бути. Це був справжній кокаїн

2. Другий зразок — 42г “фенококсу”, виглядає як каміння рожевого кольору зі слоєм пилу
При варці (0.22г речовини + 0.19г соди) отримали 0.18г жувальної гумоподібної маси, яка зовсім не нагадувала крек потрібної якості
Ця речовина хоч і синтезується в крек але не має жодних ознак якісного продукту
Це якась хімічна муть!!!

Цей “фенококс” якась дуже дивна суміш, варили його декілька раз, вихід завжди був різний
ось приклад 2-ї варки (0.26г речовини+0.25г соди)≈ отримали 0.23 крекової гуми

3. Третій зразок — 20г чистого амефетаміну, виглядає та смердить як той самий амфетамін при варці ( 0.21 речовини + 0.21 соди), нічого не вийшло звісно, так як амфетамін просто розчинився у воді !

Я та мій товариш з котрим я скидувався коштами не стали куштувати цей “фенококс” котрий був у розмірі 42г, але 17.09 до нас прийшов спільний знайомий, який у минулому активно вживав амфетамін. Він захотів спробувати цей “фенококс” , хоча ми його попередили, що це якась Атомна суміш. Цей знайомий вирішив зробити лінію у 70мг,ніс почало пекти настільки, що він не міг нормально дихати, через кілька хвилин почалася нудота та сильний головний біль, він сказав, що це взагалі не кокаїн і за його відчуттями, це більше схоже на амфетамін. Весь цей час я намагався зв’язатися з магазином, але з 14.09 магазин на конект не виходив до 24.09 Останнє повідомлення, яке я отримав на форумі ркклуб 24.09 о 21:02 звучало як знущання: “Ну вот уже заговариваетесь. Вначале показалось что фен. А на самом деле кокс. И экспертиза так же покажет. И тон ваш такой, что непонятно что вам отвечать, но то что вы получили 42+ кокса это гарантия!”
Але це не кокаїн котрий МИ замовляли, а якась хімічна отрута, що може бути небезпечною для здоров’я !!!

Чому я впевнений, що нас Кинули:

Ми з продавцем домовились на чітко визначену кількість 40г Fishscale кокаїну Calvin Klein + 5г інших штампів + 1г кетаміну
Все це було підтверджено листуванням телеграм
Магазин після першого зриву угоди 31.08 вибачився і запропонував знижку, що виглядало як бажання виправити помилку. Але це була пастка, щоб нас обдурити ще на більшу суму!
Магазин як на форумі рк так і в телеграмі весь час нічого не відповідав окрім "там точно был кусок 40 кокса" в тг і на форумі рк “Ну вот уже заговариваетесь. Вначале показалось что фен. А на самом деле кокс. И экспертиза так же покажет. И тон ваш такой, что непонятно что вам отвечать, но то что вы получили 42+ кокса это гарантия!”
Те, що ми отримали якусь субстанцію подібну кокаїну у вигляді 42г, тільки 2г справжнього білосніжного Кокаїну та 20г чистого амфетаміну – пряме кидалово з боку магазину!!! (Це зовсім не те про що ми домовлялись з магазином усі підтвердження угоди я маю і чітко видно що ми домовлялись на якісний продукт 40г Фішскейлу+5 різних штампів+ 1г кетаміну магазин обіцяв відправити все так як домовлялись)
Продавець обдурив нас та продав отруту замість узгодженого товару. Ми витратили свої гроші, час і нерви, отримали підставу!
Ящо б я обманював і проводив якісь підміни товару то продавець би це сказав одразу а не мовчав як риба весь час також продавець якось би відстоював те що він відправив все як домовлялись ! Але усього цього не було, були тільки знущальні повідомлення !
Я досі не розумію навіщо вони поклали Фен котрий ніхто не замовляв
Магазин свідомо нас надурив, граючи на бажанні отримати обіцяний товар за знижкою, може навіть отруїти хотів, бо інших підстав відправляти подібний шлак ми не знайшли!!!

По самим відповідям і повідомленням магазину видно що вони нас кинули і навіть не посоромилися якось нормально збрехати
Продавець без принципово відправив шлакоїн котрий навіть продавати соромно і намагається з нас зробити дурників

Будьте обачні Магазин Шахраї!!!
Удачи в решении

Бля чел тебе никто не верит что ти пиздиш со своии солями...
Повідомлення об'єднано автоматично:

как говорит карина боже чел не шариш
Какие соля что ты несёшь покемон. Если ты веришь в оплату стафчика после отправки и в 10 штампов или сколько этих видов Кукуинов уже от TheMilkyWay . Возможно когда тебя заскамят ты поверишь в мои слова, но уже будет поздно)

Человеку предложили подтвердить его заявления про спам атаки, зачернение репы и что он там придумал ещё, но магазин до сих пор молчит. В чем проблема сделать фото, с надписью, напротив одного из кирпичей ? Тем более что по словам Милкивея у него обновление и появилось ещё несколько штампов
qwecursed я рассказываю как есть и показываю вам скрины, хочешь верь хочешь нет.

И да все таки вопрос, почему TheMilkyWay решил обматериться с ног до головы, а не объяснить свою ситуацию уравновешенно и адекватно?
16.08 он сам спросил у гаранта "Оплату приняли ? Отдаем заказ ?"
Тогда Я ему 16.08 ясно ответил что не успел даже выбрать штамп Кокаина для отправки
Но 16.08 TheMilkyWay решил устроить спектакль. Обвинить меня в кидке. Через пару минут после своего вопроса про оплату он(Милкивей) уже был уверен что оплачено не заходя на сайт и не проверив подтверждение от гаранта😁
Говорит что получил "сообщение" на почту и был уверен что оплачено. Он сам(Милкивей) задал вопрос в лс про оплату, а уже через пару минут был уверен в этой оплате без подтверждения и проверок, вам не кажется это слишком странно !!!
Я почему-то уверен что Милкивей решил съехать от сделки. По каким причинам, пусть ответит лучше он сам. Ведь ничего не мешало ему ответить гаранту нормально, объяснить свою ситуацию и продолжить сделку. TheMilkyWay почему вы не решили продолжить сделку? Почему не подтвердили сумму гаранту? Почему не дождались выдачи кошелька для оплаты о гаранта?
Может у вас просто нету такого количества Кокаина о котором вы рассказываете на форумах?

Какие соля что ты несёшь покемон. Если ты веришь в оплату стафчика после отправки и в 10 штампов или сколько этих видов Кукуинов уже от TheMilkyWay . Возможно когда тебя заскамят ты поверишь в мои слова, но уже будет поздно)

Человеку предложили подтвердить его заявления про спам атаки, зачернение репы и что он там придумал ещё, но магазин до сих пор молчит. В чем проблема сделать фото, с надписью, напротив одного из кирпичей ? Тем более что по словам Милкивея у него обновление и появилось ещё несколько штампов
qwecursed я рассказываю как есть и показываю вам скрины, хочешь верь хочешь нет.

И да все таки вопрос, почему TheMilkyWay решил обматериться с ног до головы, а не объяснить свою ситуацию уравновешенно и адекватно?

Тогда Я ему 16.08 ясно ответил что не успел даже выбрать штамп Кокаина для отправки

Но 16.08 TheMilkyWay решил устроить спектакль. Обвинить меня в кидке. Через пару минут после своего вопроса про оплату он(Милкивей) уже был уверен что оплачено не заходя на сайт и не проверив подтверждение от гаранта😁
Говорит что получил "сообщение" на почту и был уверен что оплачено. Он сам(Милкивей) задал вопрос в лс про оплату, а уже через пару минут был уверен в этой оплате без подтверждения и проверок, вам не кажется это слишком странно !!!

Я почему-то уверен что Милкивей решил съехать от сделки. По каким причинам, пусть ответит лучше он сам. Ведь ничего не мешало ему ответить гаранту нормально, объяснить свою ситуацию и продолжить сделку. TheMilkyWay почему вы не решили продолжить сделку? Почему не подтвердили сумму гаранту? Почему не дождались выдачи кошелька для оплаты о гаранта?
Может у вас просто нету такого количества Кокаина о котором вы рассказываете на форумах?
У тебя психоз и фотка с кирпичами успокоит ? Слишком у вас похожие требования. Ты можешь уже покупку нормально провести или никак ?

Карина не говорит, Карина глотает)
Я скорее верю этому челу, чем в то что у Милки 11 кирпичей на витрине. Пусть этот балабол(Милка) сделает фото с листочком как его просят.

чел перестань делать мульти и верить в фоточку с надписю

Бедолага, сколько ты еще будешь страдать этой ерундой. Что самое смешное , берешь. Пишешь бред, создаешь новый аккаунт и опять берешь. Ты спалился в 1000й раз. Еще нужно указать, что это была гарант сделка. И в твоем пи*деже тебя все ровно это не спасло! Ищи с Богом! Тебя уже жалко если честно с одно стороны. И хочется прибить с другой! За твою ложь и пустословие. Ну нравиться, занимайся! Админы прийдут в рабочий процесс. И тебя все забудут. Так как сила в правде! И ищи ищи лохов в другом месте уникум
В чому твоя правда ? Де твоя правда ? Де я написав брєд? Де я збрехав ?
Ти можеш відповісти ?
Хто чим спалився ? Про що ви говорили гаранту ? Які такі докази афеляції з аферистом ?
Ви натуральний Брехун TheMilkyWay , Ви можете підтвердити свої слова чимось ?
IMG_0231.jpeg

У нас з тобою була домовленість ! Я замовляв Calvin Klein ! Ви відправили якусь парашу сіробуромалинову, назвали її “Кусок 40 кокса”IMG_0230.jpeg І зараз розказуєте про якогось Афериста і про якесь Спалився ! Ви брешете і тільки пісок в очі оточуючим жбурляєте ! Інше питання, це може я Спалився Куском 40 Кокса ? Чи все таки Ви мені його відправили ?

У тебя психоз и фотка с кирпичами успокоит ? Слишком у вас похожие требования. Ты можешь уже покупку нормально провести или никак ?
У людей с общим мировозрением всегда будут похожи требования. Уж я то здоров, а вот TheMilkyWay Маразматик, который только сказки придумывает про тонны штампов 🤭
фотка с кирпичами успокоит ?
И успакоет и людям он такой фоткой с листочком докажет что силён не только на словах. Смотрю Копы с Обуховской дрочью на приколе
чел перестань делать мульти и верить в фоточку с надписю
Миленькая девочка анимешница с набитыми сообщениями, у меня акаунт один, других нету. Я тут ничего не приувеличиваю и показал вам как этот дырявый поцик TheMilkyWay провёл со мной гарант сделку на 15г за 1400$ , взял и отправил мне 15г без оплаты) хдхдхдхд да да всё было именно так).
Переглянути вкладення 56490 Переглянути вкладення 56491Переглянути вкладення 56492Весьма интересно TheMilkyWay "вспылил" 17.08, это было странно и такая реакция вместо адекватных объяснений много о чем говорит .Переглянути вкладення 56495 Переглянути вкладення 56496Переглянути вкладення 56497Переглянути вкладення 56499Переглянути вкладення 56498Он не объяснил гаранту свою ситуацию доступным языком, потому что именно он удалил приписку телеграм. Он не подтвердил сумму сделки гаранту. Он не продолжил сделку. Он проматерился и обвинил меня, того кто еще не выбрал даже штамп для заказа. Гарант не выдал мне кошелёк для оплаты ведь не было подтверждения сделки от TheMilkyWay и её суммы. Но уникальный Скамер Милкивэй утверждает что его кинули
Если это как-то поможет и убережёт людей от попадалова которое устраивает Милкивей с бодяженым стафом и пустыми посылками значит точно не зря рассказал

Останнє редагування:
У людей с общим мировозрением всегда будут похожи требования. Уж я то здоров, а вот TheMilkyWay Маразматик, который только сказки придумывает про тонны штампов 🤭

И успакоет и людям он такой фоткой с листочком докажет что силён не только на словах. Смотрю Копы с Обуховской дрочью на приколе

Миленькая девочка анимешница с набитыми сообщениями, у меня акаунт один, других нету. Я тут ничего не приувеличиваю и показал вам как этот дырявый поцик TheMilkyWay провёл со мной гарант сделку на 15г за 1400$ , взял и отправил мне 15г без оплаты) хдхдхдхд да да всё было именно так).

Если это как-то поможет и убережёт людей от попадалова которое устраивает Милкивей с бодяженым стафом и пустыми посылками значит точно не зря рассказал
Дякую що розповів про свою ситуацію
TheMilkyWay , навіщо ви мене заскамли Точно Коксом сіробуромалиновим ?
Ви напевно думаєте що вам потрібно більше ніж комусь іншому. Я б вже краще ці 3400$ в автомати спустив ніж вам віддати за таке Гівно

Дякую що розповів про свою ситуацію
бро нема за шо, если тебе это чем поможет не зря выставлял значит, да и вообще я этой ситуации за тебя
У Черта Милкивея по ответам и вообще ведению диалога можно сообразить портрет Разводилы. Где это видели чтоб человек который отправил всё так как договорились не выходил на связь несколько суток ? Тут определенный Развод, одни сообщения Милкивея как стёб сплошной, точно кокс) точно спалился 1000 раз) шо он та ещё придумал.😆 TheMilkyWay Пернатый сколько уже кирпичей в подвале насчитываешь?

бро нема за шо, если тебе это чем поможет не зря выставлял значит, да и вообще я этой ситуации за тебя
У Черта Милкивея по ответам и вообще ведению диалога можно сообразить портрет Разводилы. Где это видели чтоб человек который отправил всё так как договорились не выходил на связь несколько суток ? Тут определенный Развод, одни сообщения Милкивея как стёб сплошной, точно кокс) точно спалился 1000 раз) шо он та ещё придумал.😆 TheMilkyWay Пернатый сколько уже кирпичей в подвале насчитываешь?
Та Мілківей якийсь странний став, раніше у пациків тільки Мілківея кокос був, зараз як не спитаю ніукого нема. Довелось самому звертатись, а він бере та в тупу скамить мене Лайном під видом Коксу

Решил подарок Админу на НГ миниум 100 страниц беспонтовых арбитражей организовать? 😁
Ви можете підтвердити свої слова чимось ?
А ты? Видео з розпаукой есть?
  • Правила написания жалоб на продавцов и процесс их рассмотрения: пункт 29

1. В жалобе имеют право отвечать истец, ответчик и арбитр, все остальные комментарии расцениваются как флуд и должны быть удалены, а флудер ограничивается в дальнейшей возможности отвечать в арбитраже и писать жалобы

Где-то в другой мультивселенной проживают свои жизни в кокаиновом хаосе (6+ версий Эль Гринго). Несмотря на существование в параллельных измерениях, они каким-то образом оказываются на одном форуме - маленькой червоточине в киберпространстве, где они могут флудить в синхронной, подпитываемой стимуляторами гармонии... :sol:

Останнє редагування:
Решил подарок Админу на НГ миниум 100 страниц беспонтовых арбитражей организовать? 😁

А ты? Видео з розпаукой есть?

Відкрий очі та навчись читати Білий, твій спам з великим текстом не працює, як бачиш )
після отримання та розпакування я одразу повідомив продавцю та гаранту що прийшло зовсім не те про що домовлялись, відео розпакування я надіслав гаранту рк в лс, якщо треба можу і сюди його скинути, але продавець та оператор навіть не заперечують що відправили саме те що я показав, з їх повідомлень для мене зрозуміло що присутній оман, тому що повідомлення в тг "там точно был кусок 40 кокса" і на форумі рк "Там кокс точно. Если вы не можете его отличить от фена. То можно сдать на экспертизу.

Та тут хуй ложили на сектантов,шо селлеры шо админ ,шо шпинат. Ничего ты тут не порешаешь.

• Sad
Реакції: Менгеле

ggell

Балів: 5
    Но шопу и арбитру рыги подгорает
Переписка з Магазином та Гарантом на сусідньому форумі була зроблена 10.09 , можете помітити як Магазин відповідає декілька раз у день поки я не зробив оплату 14.09
Коли гроші були у Гаранта, мені відправили цей пакунок з містом:

Однак після отримання посилки 14.09, я виявив що відправили зовсім не те що було узгоджено
Натомість я отримав:
1. Лише 2г справжнього білосніжного кокаїну,його я перевірив методом варки, дійсно виявився нормальним кокаїном
2. 42г якоїсь дивної речовини, що я назвав фенококсом через її вигляд і запах. Це камінь сіро-буро-малинового кольору. Я взагалі спочатку подумав що це амфетамін,на вигляд і за запахом речовина більше нагадувала саме амфетамін
Після того як зварили його виявилось що це кокаїн дуже дуже поганої якості!!!
3. 20г чистого амфетаміну, який я взагалі не замовляв
IMG_6332.jpeg
З моменту відправки 14.09 цього пакунка відповідей від Магазину ставало все менше. Хочу підмітити цікаві факти того як TheMilkyWay взагалі відповідає та реагує на ситуацію котру він сам і створив
У переписці в Телеграмі та на форумі РК в особистих повідомленнях магазин не заперечував, що відправив саме те про що я розповідаю і те що я показав, можете впевнитись згідно викладених мною листувань
• На форумі рк 14.09 написав: “Там кокс точно. Если вы не можете его отличить от фена. То можно сдать на экспертизу. Она докажет вам обратное”.
Можете побачити як проходила угода і спілкування в лс з гарантом та продавцем на сусідньому форумі
IMG_5290 — крупный размер.jpeg Тут видно як Мілківей обіцяє відправити все чітко та рівно як домовилисьIMG_5291 — крупный размер.jpeg IMG_5292 — крупный размер.jpegIMG_5293 — крупный размер.jpegIMG_5294 — крупный размер.jpegIMG_5295 — крупный размер.jpegIMG_5296 — крупный размер.jpeg IMG_5297 — крупный размер.jpegIMG_5298 — крупный размер.jpeg IMG_5299 — крупный размер.jpegIMG_5300 — крупный размер.jpeg
Поки ми домовлялись на угоду і її проведення з 10.09-14.09 Магазин відповідав декілька раз у день, можете самі впевнитись IMG_0239.jpegIMG_0240.jpegIMG_0241.jpegIMG_0242.jpegIMG_0243.jpegдалі він вирішив просто заморозитись, може тайм-аут захотів узяти, не знаю. Але така поведінка Магазину і ведення діалогу доказують що TheMilkyWay вирішив мене Швирнути, він не відправив мені Calvin Klein як ми домовлялись, він відправив якийсь Глиномес під назвою "кусок 40 кокса" , 20г фену і тільки 2г справжнього кокаїну котрий більш менше був схожий на Calvin Klein

Далі я з 14.09–24.09 намагався пояснити гаранту сусіднього форуму що цей кусок 40 кокса зовсім не відповідає якості котру я замовляв. Також писав продавцю як у Телеграм так і на форумі, у телеграм Мілківей не відповідав ще з 14.09
мене вразив момент коли я надав гаранту повне листування телеграм з продавцем, де фіксувались умови відправки та був чіткий договір що повинні відправити саме 40г якісного Фішскейлу Calvin Klein+ 5 різних штампів + 1г кетаміну IMG_5316 — крупный размер.jpegIMG_5317 — крупный размер.jpegчому гарант вирішив узяти сторону продавця та стверджував: "это нужно было фиксировать при создании сделки, ДО оплаты и обоюдного согласия сторон. я же не знаю о чем вы договаривались за пределами этой переписки. в моем понимании вы заказывали ЧТО-ТО за $3400 и продавец вам ЧТО-ТО отправил, то есть технически сделка прошла успешно." — основне листування з продавцем проходить у месенджері, чому гарант не захотів брати це до уваги та вирішив так відповісти, для мене це залишається не зрозумілим, начебто корупція, вам так не здається ?
По відповідям гаранта видно що натяків на відправку Calvin Klein зі сторони продавця навіть не поступало, TheMilkyWay ні разу не заперечив що відправили те що я показав,IMG_0247.jpegIMG_0248.jpegIMG_0249.jpegIMG_0250.jpeg ,Гарант говорить що не захищає не одну із стороні, але чомусь факти нашого договору у Тг не захотів брати до уваги і гарант продовжував стверджувати що деталі угоди не були прописані на форумі. Захищаючи таким чином Недобросовістну відправку від Магазину
Повідомлення Гаранта підтверджують що Мілківей відправив саме сіробуромалиновий фенококс 40г , 20г чистого амфу і тільки 2г Справжнього нормального Фішскейлу

Далі, 24.09 на форумі РК він відповів: “Ну вот уже заговаривайтесь. Вначале показалось что фен. А на самом деле кокс. И экспертиза так же покажет. И тон ваш такой, что непонятно что вам отвечать. Но то что вы получили 42+ кокса это гарантия!”
24.09 Мілківей знову відповідає знущальним текстом, IMG_0245.jpegIMG_0246.jpegця його відправка суцільний Жарт, TheMilkyWay не можна вірити, а користуватись його пропозиціями може призвести до таких ситуацій з точно куском 40 кокса. Цей точно кокс якась Бомжатська Отрута щоб через декілька вживань загнати людей лікувати свій організм

archibalt Здоров, бачу теж чорними рукавицями користуєтесь)
Де знайти повне листування з гарантом? Цікаво що там дирявий TheMilkyWay розповідає

• Haha
Реакції: Guap
Назад
Зверху Знизу