TheMilkyWay
3400 usdt
Ця угода мала бути реалізована ще раніше — з 28 по 30.08 я оплатив 35г кокаїну Calvin Klein (Парагвай), але продавець тоді просто зник, і нічого не відправив. Користувався гарантом ркклубу бо гарант сехти чогось довго не відповідав у месенджері тоді повернули кошти, але 31.08 магазин "вибачився" та запропонував повторно зробити замовлення з 10% бонусом до товару в якості компенсації. Це виглядало привабливо, і я погодився зробити угоду повторно Магазин запевнив мене, що цього разу все буде зроблено згідно з домовленістю ми чітко обговорили умови угоди та 14.09 я оплатив товар на суму 3400$
повинні були відправити:
•40г кокаїн Calvin Klein
•5г різних штампів кокаї
•1г кетаміну
Ці умови були чітко узгоджені з магазином, і я маю всі докази листування та домовленостей,ми домовлялись,що відправлять саме 40г кокаїну Calvin Klein+5г різних штампів+1г кетаміну !
Однак після отримання посилки 14.09, я виявив що відправили зовсім не те що було узгоджено
Натомість я отримав:
1. Лише 2г справжнього білосніжного кокаїну,його я перевірив методом варки, дійсно виявився нормальним кокаїном
2. 42г якоїсь дивної речовини, що я назвав фенококсом через її вигляд і запах. Це камінь сіро-буро-малинового кольору. Я взагалі спочатку подумав що це амфетамін,на вигляд і за запахом речовина більше нагадувала саме амфетамін
Після того як зварили його виявилось що це кокаїн дуже дуже поганої якості!!!
3. 20г чистого амфетаміну, який я взагалі не замовляв
Переглянути вкладення 54067
Після того як продавець 14.09 запевнив своїми повідомленнями “Там точно был кусок 40 кокса” я з товаришем вирішили перевірити усі зразки 16-17.09 Ми кілька разів перевіряли якість для цього використовували стандартний метод варки креку на соді, і результати показали суттєву різницю між 2грамовим реальним білосніжним кокаїном і тим, що прислали у вигляді 42г
Перевірка отриманого товару:
1. Перший зразок — 2г білосніжного кокаїну, виглядає як справжня речовина
При варці на соді (0.17г речовини + 0.17г соди), отримали 0.18г якісного креку
Він мав правильну черству текстуру каміння, тріщав при ламанні, як це і має бути. Це був справжній кокаїн
2. Другий зразок — 42г “фенококсу”, виглядає як каміння рожевого кольору зі слоєм пилу
При варці (0.22г речовини + 0.19г соди) отримали 0.18г жувальної гумоподібної маси, яка зовсім не нагадувала крек потрібної якості
Ця речовина хоч і синтезується в крек але не має жодних ознак якісного продукту
Це якась хімічна муть!!!
Цей “фенококс” якась дуже дивна суміш, варили його декілька раз, вихід завжди був різний
ось приклад 2-ї варки (0.26г речовини+0.25г соди)≈ отримали 0.23 крекової гуми
3. Третій зразок — 20г чистого амефетаміну, виглядає та смердить як той самий амфетамін при варці ( 0.21 речовини + 0.21 соди), нічого не вийшло звісно, так як амфетамін просто розчинився у воді !
Я та мій товариш з котрим я скидувався коштами не стали куштувати цей “фенококс” котрий був у розмірі 42г, але 17.09 до нас прийшов спільний знайомий, який у минулому активно вживав амфетамін. Він захотів спробувати цей “фенококс” , хоча ми його попередили, що це якась Атомна суміш. Цей знайомий вирішив зробити лінію у 70мг,ніс почало пекти настільки, що він не міг нормально дихати, через кілька хвилин почалася нудота та сильний головний біль, він сказав, що це взагалі не кокаїн і за його відчуттями, це більше схоже на амфетамін. Весь цей час я намагався зв’язатися з магазином, але з 14.09 магазин на конект не виходив до 24.09 Останнє повідомлення, яке я отримав на форумі ркклуб 24.09 о 21:02 звучало як знущання: “Ну вот уже заговариваетесь. Вначале показалось что фен. А на самом деле кокс. И экспертиза так же покажет. И тон ваш такой, что непонятно что вам отвечать, но то что вы получили 42+ кокса это гарантия!”
Але це не кокаїн котрий МИ замовляли, а якась хімічна отрута, що може бути небезпечною для здоров’я !!!
Чому я впевнений, що нас Кинули:
Ми з продавцем домовились на чітко визначену кількість 40г Fishscale кокаїну Calvin Klein + 5г інших штампів + 1г кетаміну
Все це було підтверджено листуванням телеграм
Магазин після першого зриву угоди 31.08 вибачився і запропонував знижку, що виглядало як бажання виправити помилку. Але це була пастка, щоб нас обдурити ще на більшу суму!
Магазин як на форумі рк так і в телеграмі весь час нічого не відповідав окрім "там точно был кусок 40 кокса" в тг і на форумі рк “Ну вот уже заговариваетесь. Вначале показалось что фен. А на самом деле кокс. И экспертиза так же покажет. И тон ваш такой, что непонятно что вам отвечать, но то что вы получили 42+ кокса это гарантия!”
Те, що ми отримали якусь субстанцію подібну кокаїну у вигляді 42г, тільки 2г справжнього білосніжного Кокаїну та 20г чистого амфетаміну – пряме кидалово з боку магазину!!! (Це зовсім не те про що ми домовлялись з магазином усі підтвердження угоди я маю і чітко видно що ми домовлялись на якісний продукт 40г Фішскейлу+5 різних штампів+ 1г кетаміну магазин обіцяв відправити все так як домовлялись)
Продавець обдурив нас та продав отруту замість узгодженого товару. Ми витратили свої гроші, час і нерви, отримали підставу!
Ящо б я обманював і проводив якісь підміни товару то продавець би це сказав одразу а не мовчав як риба весь час також продавець якось би відстоював те що він відправив все як домовлялись ! Але усього цього не було, були тільки знущальні повідомлення !
Я досі не розумію навіщо вони поклали Фен котрий ніхто не замовляв
Магазин свідомо нас надурив, граючи на бажанні отримати обіцяний товар за знижкою, може навіть отруїти хотів, бо інших підстав відправляти подібний шлак ми не знайшли!!!
По самим відповідям і повідомленням магазину видно що вони нас кинули і навіть не посоромилися якось нормально збрехати
Продавець без принципово відправив шлакоїн котрий навіть продавати соромно і намагається з нас зробити дурників
Будьте обачні Магазин Шахраї!!!