Оман на 105г Шиш від Silence

silence друже ти не правий, я вам ще 28.05 пояснив що хотів тільки DarkDevil як замовляв у розмірі 105г
Це вже потім 14.08 я готов був 50/50 бо впевнився що ви і далі будете розповідати свої байки про підміну стелсу та шишок
А від Chestnii та Admin так і не поступало повідомлень. silence я вас просив хочаб до відправити ту вагу яку замовив, щоб закрити вже цю угоду, але ви продовжуєте стверджувати свою маячню про підміни якими я не займався. Які до біса підміни, я отримав коробку та розпакував її, там було 50г зеленої Шиш, навіть не Dark Devil котра повинна була бути фіолетова. Що там у вас відбувається я не знаю. Чи мені помилково відправили чиїсь шишки. Чи спеціально відправили 50г і зараза намагаються зробити з мене дурня розповідаючи про якісь підміни, не знаю який у вас був план і чия це Помилка. Але я отримав 50г зовсім інших ших, а Ви навідміну від того щоб закрити угоду і просто довідправити обʼєм починаєте вигадувати казки з підмінами!

А від @Chestnii та @Admin так і не поступало повідомлень. @silence я вас просив хочаб до відправити ту вагу яку замовив, щоб закрити вже цю угоду, але ви продовжуєте стверджувати свою маячню про підміни якими я не займався. Які до біса підміни, я отримав коробку та розпакував її, там було 50г зеленої Шиш, навіть не Dark Devil котра повинна була бути фіолетова. Що там у вас відбувається я не знаю. Чи мені помилково відправили чиїсь шишки. Чи спеціально відправили 50г і зараза намагаються зробити з мене дурня розповідаючи про якісь підміни, не знаю який у вас був план і чия це Помилка. Але я отримав 50г зовсім інших ших, а Ви навідміну від того щоб закрити угоду і просто довідправити обʼєм починаєте вигадувати казки з підмінами!
Зачекай будь-ласка, скоро доберемось до арбітражей.

как дела, Флэш?)

Бро, Админ вернулся в строй и сейчас все будет!
Он один, а нас и наших вопрлсов очень много
А что Вы там такое делаете что еще не дошли за 4 месяца? Вот просто интересно)
Зачекай будь-ласка, скоро доберемось до арбітражей.
Будет история что с Chestnii случилось? Или уже была, а я как всегда проспал? На его месте сейчас Nakomoto , ну это радует, ток у меня вопрос, разве это не может быть постановой и Chestnii просто переродился в Nakomoto этак чтоб сделать антураж на секте и создать какую-то искусственную причину задержек. Вопрос чисто ради любопытства)D

Назад
Зверху Знизу