Оман на 105г Шиш від Silence

silence друже ти не правий, я вам ще 28.05 пояснив що хотів тільки DarkDevil як замовляв у розмірі 105г
Це вже потім 14.08 я готов був 50/50 бо впевнився що ви і далі будете розповідати свої байки про підміну стелсу та шишок
А від Chestnii та Admin так і не поступало повідомлень. silence я вас просив хочаб до відправити ту вагу яку замовив, щоб закрити вже цю угоду, але ви продовжуєте стверджувати свою маячню про підміни якими я не займався. Які до біса підміни, я отримав коробку та розпакував її, там було 50г зеленої Шиш, навіть не Dark Devil котра повинна була бути фіолетова. Що там у вас відбувається я не знаю. Чи мені помилково відправили чиїсь шишки. Чи спеціально відправили 50г і зараза намагаються зробити з мене дурня розповідаючи про якісь підміни, не знаю який у вас був план і чия це Помилка. Але я отримав 50г зовсім інших ших, а Ви навідміну від того щоб закрити угоду і просто довідправити обʼєм починаєте вигадувати казки з підмінами!

А від @Chestnii та @Admin так і не поступало повідомлень. @silence я вас просив хочаб до відправити ту вагу яку замовив, щоб закрити вже цю угоду, але ви продовжуєте стверджувати свою маячню про підміни якими я не займався. Які до біса підміни, я отримав коробку та розпакував її, там було 50г зеленої Шиш, навіть не Dark Devil котра повинна була бути фіолетова. Що там у вас відбувається я не знаю. Чи мені помилково відправили чиїсь шишки. Чи спеціально відправили 50г і зараза намагаються зробити з мене дурня розповідаючи про якісь підміни, не знаю який у вас був план і чия це Помилка. Але я отримав 50г зовсім інших ших, а Ви навідміну від того щоб закрити угоду і просто довідправити обʼєм починаєте вигадувати казки з підмінами!
Зачекай будь-ласка, скоро доберемось до арбітражей.

как дела, Флэш?)

Бро, Админ вернулся в строй и сейчас все будет!
Он один, а нас и наших вопрлсов очень много
А что Вы там такое делаете что еще не дошли за 4 месяца? Вот просто интересно)
Зачекай будь-ласка, скоро доберемось до арбітражей.
Будет история что с Chestnii случилось? Или уже была, а я как всегда проспал? На его месте сейчас Nakomoto , ну это радует, ток у меня вопрос, разве это не может быть постановой и Chestnii просто переродился в Nakomoto этак чтоб сделать антураж на секте и создать какую-то искусственную причину задержек. Вопрос чисто ради любопытства)D

Здравствуйте
1. Клиент подменил наш стэлс на первый попавшийся под руку ширпотреб. Мы не отправляли и не отправляем корм для собак и пиво.
2. Плёнка которую показывает ТС отличается от плёнки которую мы используем.
3. ТС удосужился снять коробку с двух сторон при том когда забирал её с почтомата, но при распаковке не показал вторую сторону коробки, мы не знаем что он с ней делал. Так же интересно, вы тоже всегда снимаете на видео как забираете посылку из почтомата?
4. ТС забрал посылку в 12:00(ориентировочно), начал задавать вопросы в чём посылка и какой там стэлс, сказал что посылку будет распаковывать вечером. Видео предоставил на следующий день после того как распаковал посылку. Сказал что будет делать это вечером после работы, на видео видно что на улице совсем не вечер или ночь.

Мы считаем что клиент пытается обманом получить дополнительный вес.
Получив посылку, наполнил ее каким-то мусором и выдает другие шишки за наши
ТС ну ти гониш, підмінив свічу на корм для собак і пиво, це дуже потужно.
Хто взагалі відправляє шишки разом з кормом для собак і пивом? я такий стелс перший раз чую
Чи правильно зрозумів, при розпаковці були пляшки пива?

Посилання на відповідача silence
Сума угоди 510 usdt
10.05.24
Домовився з продавцем про проведення угоди на 510 юсдт , пообіцяли вислати 105г Шиш Dark Devil , при підтримці гаранту Admin Chestnii

13.05.24
Була зроблена повна оплата гаранту та надав продавцю інформацію по відправленню (MeestПоштою)

16-17.05.24
Спитав у продавця який стелс та в чому шукати , він почав відповідати питанням на питання( типу а що вам прийшло ?) продемонструвавши не професіоналізм і склалось враження начебто взагалі оператор відношення до замовлень не має (
Потім вже Продавець відповів що відправили якісь свічки , а які я так і не зрозумів досі
При отриманні вантажу зафіксував все на відеокамеру , та по приїзду до дому зробив відеофіксацію розпакування .

Було виявлено якесь сміття та корм для котів в якому було 50г Шиш невідомого для мене сорту !
Повідомив одразу продавця та Арбітра та завантижив усі відео забирання та розпакування в ЛС форуму

18.05.24
Написав продавцю та спитав чи буде він якось вирішувати це питання , у відповідь звісно ТИша...

Прошу Арбітрів долучитись і допомогти вирішити питання з продавцем , на мій погляд таки вчинки БЕСПОРЯДНІ та потребують відповідного статусу !!!
Слава Україні !
Переглянути вкладення 17945Переглянути вкладення 17946Переглянути вкладення 17947Переглянути вкладення 17948Переглянути вкладення 17949Переглянути вкладення 17950Переглянути вкладення 61475Переглянути вкладення 61476Переглянути вкладення 61477Переглянути вкладення 61478Переглянути вкладення 17951
Печально

Назад
Зверху Знизу