Лайно за 3400usdt TheMilkyWay

Всегда истину пишут в 5.50 утра для того , что бы только ранние пташки о ней узнали :D братец продолжай , ждём админа который будет писать свои аргументы и рассмотрения ! Очень интересно :)
І тобі привіт друже, начебто по ділу все написав, якщо вагаєшся у моїй щирості постав питання по ситуації мені і шопу, заодно перевіримо хто бреше)
Пхпхахахахха називать розовиц кокс отходами...
Пліснявий Кокс інакше не назвеш
Та ето существо просто ебанутое дай все)
Тут навіть не сперечаюсь, хворий з голови до п'ят)

ТС не розумію що тобі не подобається ?
Замовляв 40 кокса, отримав 40 кокса.
Хотів грамулю Кету,Снимок экрана 2024-12-22 в 03.56.32.png отримав замість цього як ти сказав 20 амфу
20г чистого амфетаміну, який я взагалі не замовляв
Чим тобі не профіт? З 20амфа можно зараз пару кесов грн зробити
Я вважаю вигідніше 20 амфу отримати ніж 1 кета, якщо продати амф у роздріб по 500грн, 10к грн точно піднімеш, а з грама кету такого не зробиш:sneaky:
Что самое смешное , берешь. Пишешь бред, создаешь новый аккаунт и опять берешь. Ты спалился в 1000й раз. Еще нужно указать, что это была гарант сделка. И в твоем пи*деже тебя все ровно это не спасло!
TheMilkyWay вітаю вас, можете більш детальніше цей момент пояснити? Цікаво дуже але зрозуміти не вдається)

П.С. archibalt Скажи дякую шо хочаб щось отримав!

Останнє редагування:
детальніше цей момент пояснити
Новенький тут? Ну присаживайся поудобнее, заваривай чай и погрузись в многогранный мир главного героя, путешествие будет продолжительным. Это не какой-то "доктор Джекил и мистер
Хайд", не Сплит, да этот парень популярнее, мать его, Билли Миллигана!
Впервые он появился в уже таком далёком 2007 мае 2024года от Р.Х.
Созданная тема и последовавшие за ней события надолго отпечатаюся в истории новой секты. Не припомню навскидку более популярных не торговых и без розыгрышей тем от обычного сектанта.
И так, начало:

В общем-то, дальше, если заинтересует, и сам разберёшься.
Большой труд проделал whitebunny, в попытке собрать этих распустившихся доппельгангеров обратно в одного ахуевшего курьера.

Хотя может это мои больные фпнтазии. TheMilkyWay внесёт окончательную ясность
Удачи тебе, путник!
Вот тебе ещё тематический мемчик в дорогу(сам делол :giggle:)
view

Останнє редагування:
ТС не розумію що тобі не подобається ?
Замовляв 40 кокса, отримав 40 кокса.
Хотів грамулю Кету,Переглянути вкладення 64393 отримав замість цього як ти сказав 20 амфу

Чим тобі не профіт? З 20амфа можно зараз пару кесов грн зробити
Я вважаю вигідніше 20 амфу отримати ніж 1 кета, якщо продати амф у роздріб по 500грн, 10к грн точно піднімеш, а з грама кету такого не зробиш:sneaky:

TheMilkyWay вітаю вас, можете більш детальніше цей момент пояснити? Цікаво дуже але зрозуміти не вдається)

П.С. archibalt Скажи дякую шо хочаб щось отримав!
Дополнил предыдущий пост

Новенький тут? Ну присаживайся поудобнее, заваривай чай и погрузись в многогранный мир главного героя, путешествие будет продолжительным. Это не какой-то "доктор Джекил и мистер
Хайд", не Сплит, да этот парень популярнее, мать его, Билли Миллигана!
Впервые он появился в уже таком далёком 2007 мае 2024года от Р.Х.
Созданная тема и последовавшие за ней события надолго отпечатаюся в истории новой секты. Не припомню навскидку более популярных не торговых и без розыгрышей тем от обычного сектанта.
И так, начало:

Если не отвлекусь на дрочку - пост дополню
Привіт бро, цю тему я бачив, там було все: розповідал за виготовлення коксу в Києві, про Моріарті і схеми червоних шопів з Копами, про знущання спортиків над курами, кокаїн по 20-10-5$, шо я в той темі тільки не бачив
Снимок экрана 2024-12-22 в 05.10.19.pngНе просто так це самий переглядаємий арбітраж на секті, вже 30 тис, а пруфів підрахунків і чому Магаз говорить одні цифри, а кура інші ще нема. Як для мене Капітальний Ущерб поки що сама цікава тема на форумі:obnon:

І тобі привіт друже, начебто по ділу все написав, якщо вагаєшся у моїй щирості постав питання по ситуації мені і шопу, заодно перевіримо хто бреше)

Пліснявий Кокс інакше не назвеш

Тут навіть не сперечаюсь, хворий з голови до п'ят)
де він пліснявий фото дай)

Назад
Зверху Знизу