Лайно за 3400usdt TheMilkyWay

детальніше цей момент пояснити
Новенький тут? Ну присаживайся поудобнее, заваривай чай и погрузись в многогранный мир главного героя, путешествие будет продолжительным. Это не какой-то "доктор Джекил и мистер
Хайд", не Сплит, да этот парень популярнее, мать его, Билли Миллигана!
Впервые он появился в уже таком далёком 2007 мае 2024года от Р.Х.
Созданная тема и последовавшие за ней события надолго отпечатаюся в истории новой секты. Не припомню навскидку более популярных не торговых и без розыгрышей тем от обычного сектанта.
И так, начало:

В общем-то, дальше, если заинтересует, и сам разберёшься.
Большой труд проделал whitebunny, в попытке собрать этих распустившихся доппельгангеров обратно в одного ахуевшего курьера.

Хотя может это мои больные фпнтазии. TheMilkyWay внесёт окончательную ясность
Удачи тебе, путник!
Вот тебе ещё тематический мемчик в дорогу(сам делол :giggle:)
view

Останнє редагування:
Новенький тут? Ну присаживайся поудобнее, заваривай чай и погрузись в многогранный мир главного героя, путешествие будет продолжительным. Это не какой-то "доктор Джекил и мистер
Хайд", не Сплит, да этот парень популярнее, мать его, Билли Миллигана!
Впервые он появился в уже таком далёком 2007 мае 2024года от Р.Х.
Созданная тема и последовавшие за ней события надолго отпечатаюся в истории новой секты. Не припомню навскидку более популярных не торговых и без розыгрышей тем от обычного сектанта.
И так, начало:

Если не отвлекусь на дрочку - пост дополню
Привіт бро, цю тему я бачив, там було все: розповідал за виготовлення коксу в Києві, про Моріарті і схеми червоних шопів з Копами, про знущання спортиків над курами, кокаїн по 20-10-5$, шо я в той темі тільки не бачив
Снимок экрана 2024-12-22 в 05.10.19.pngНе просто так це самий переглядаємий арбітраж на секті, вже 30 тис, а пруфів підрахунків і чому Магаз говорить одні цифри, а кура інші ще нема. Як для мене Капітальний Ущерб поки що сама цікава тема на форумі:obnon:

І тобі привіт друже, начебто по ділу все написав, якщо вагаєшся у моїй щирості постав питання по ситуації мені і шопу, заодно перевіримо хто бреше)

Пліснявий Кокс інакше не назвеш

Тут навіть не сперечаюсь, хворий з голови до п'ят)
де він пліснявий фото дай)

неплохо вылизываешь очко кидале-шлюхе с рехаба, продолжай, маня
как ты сам себе плечо подставил? уебище)))))))))
Щось ви дуже злий Пане. Cпокійніше можна реагувати. Ми ще не розібрались хто на справді кидала. Якщо TheMilkyWay дійсно відправив що на фотографіях то Кидала він. Зрозуміло що замовляли яскравий Фіш, позивач декілька раз уточнив штам Ск це видно з листування.

Не зрозуміло чому TheMilkyWay говорить про мультиакаунти і мовчить з підтвердженнями. Також не зрозуміло чому шле людину "куди подалі", начебто з Магазином адекватно спілкуються...
Снимок экрана 2024-12-25 в 23.00.24.png

Щось ви дуже злий Пане. Cпокійніше можна реагувати. Ми ще не розібрались хто на справді кидала. Якщо TheMilkyWay дійсно відправив що на фотографіях то Кидала він. Зрозуміло що замовляли яскравий Фіш, позивач декілька раз уточнив штам Ск це видно з листування.

Не зрозуміло чому TheMilkyWay говорить про мультиакаунти і мовчить з підтвердженнями. Також не зрозуміло чому шле людину "куди подалі", начебто з Магазином адекватно спілкуються...
Переглянути вкладення 65124
По сообщениям Шопа и Гаранта Рк вроде понятно, отправляли то что archibalt показал. В ином случае Милка бы утверждал и объяснял что отправили, и были бы ответы от Магазина по типу: “что ты мне показываешь? Отправляли тоже самое что ты заказывал! Кого ты пытаешься дурить если мы отправили всё как ты просил” и подобные сообщения. Да и Гарант бы по другому вел диалог, были бы сообщения типажа: “Продавец утверждает что показанное он вам не отправлял. Продавец говорит что у них нету такого товара как на вашем фото/видео. Продавец предоставил доказательства своей отправки” и подобное.
Я уверен шо TheMilkyWay наворотил дикухи шоб избавиться от кусков плесени. Общение, объяснения шопа и гаранта были бы похожи на перечисленные мною в этом сообщении. А Милка шо? Перестал отвечать человеку в тг, а на форуме Рк написал аж целых 2 сообщения
:
IMG_2428.jpegIMG_2429.jpeg

Для меня тут всё понятно давно)

archibalt можешь на Рыге еще написать. Для интереса посмотрим на реакцию Крокодила)

Виконання обіцянок – це основа бізнесу

Бізнес, по своїй суті, будується на довірі. Щодня продавці та покупці укладають угоди, де головним невидимим елементом виступає обіцянка. Обіцянка TheMilkyWay «отправить четко и ровно как договорились с покупателем» –доставити замовлений Кокаїн Calvin Klein що відповідатиме заявленим характеристикам FISHSCALE 92-94% на форумі.
Снимок экрана .png
ЦЕ НЕ ПРОСТО СЛОВА — ЦЕ ФУНДАМЕНТАЛЬНІ ЗАБОВʼЯЗЕННЯ, ЯКІ ПОТРІБНО ВИКОНУВАТИ. Інакше навіщо взагалі вести бізнес, якщо ПОРУШЕНЕ СЛОВО ПЕРЕТВОРЮЄ ПОКУПЦЯ НА ОШУКАНУ ЛЮДИНУ, А РЕПУТАЦІЮ ПРОДАВЦЯ НА ПОРОЖНІЙ ЗВУК?
ТС не розумію що тобі не подобається ?
Замовляв 40 кокса, отримав 40 кокса.
Хотів грамулю Кету,Переглянути вкладення 64393 отримав замість цього як ти сказав 20 амфу

Чим тобі не профіт? З 20амфа можно зараз пару кесов грн зробити
Я вважаю вигідніше 20 амфу отримати ніж 1 кета, якщо продати амф у роздріб по 500грн, 10к грн точно піднімеш, а з грама кету такого не зробиш:sneaky:

TheMilkyWay вітаю вас, можете більш детальніше цей момент пояснити? Цікаво дуже але зрозуміти не вдається)

П.С. archibalt Скажи дякую шо хочаб щось отримав!
Ти не правий друже, замовлення було чітким. Я продавцю декілька раз наголосив який штамп оплачую. Ймовірно дивлячись на фотогафії Ск- Сalvin Klein і переглядаючи відгуки на зазначений штамп я розраховував на відправку саме 40г Білосніжного Сalvin Klein. Білосніжного Кокаїну перевіреного варкою Креку якість котрого відповідала Calvin Klein – зазначеній у продавця на вітрині , відправили усього 2г.
ІЗ УСЬОГО ОТРИМАНОГО ВІД TheMilkyWay ТІЛЬКИ 2г НАГАДУВАЛИ ТЕ ЩО Я ЗАМОВЛЯВ!!!
де він пліснявий фото дай)
А ти не бачиш де він пліснявий?
3. 20г чистого амфетаміну, який я взагалі не замовляв
IMG_6332.jpeg
ЧИ ЦЕ НОРМАЛЬНИЙ ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД ДЛЯ КОКАЇНУ???
qwecursed ти робиш вигляд що не помічаєш різниці від Якісної Коки і від Пліснявого Відсохшого Шлаку
Снимок экрана.png

Чому важливо виконувати обіцянки

Коли TheMilkyWay БЕРЕ НА СЕБЕ ЗАБОВʼЯЗЕННЯ, він ніби підписує невидимий контракт із клієнтом.
Цей контракт заснований не лише на букві закону, а й на моральних принципах. ВИКОНАВ ОБІЦЯНКУ – ОТРИМАВ ЛОЯЛНІСТЬ, ПОВАГУ ТА ШАНС НА ДОВГОСТРОКОВУ СПІВПРАЦЮ. ПОРУШИВ – КЛІЄНТ ВТРАТИВ ДОВІРУ Й, НАЙВМОВІРНІШЕ, БІЛЬШЕ НЕ ПОВЕРНЕТСЯ!!!

ВИКОНАННЯ ОБІЦЯНОК– це пряме відображення професіоналізму. Це означає, що бізнес процеси організовані грамотно: товар доставляється в обіцяній якості яка відповідає заявленій НА ВІТРИНІ, а будь-які труднощі вирішуються оперативно та чесно!!!
archibalt можешь на Рыге еще написать. Для интереса посмотрим на реакцию Крокодила)
Яка Рига? Форум такий? Не знайомо для мене. Напиши у приватні повідомлення плз та поясну про Ригу, перший раз чую такий

• Вподобайка
Реакції: uaKaha

uaKaha

Балів: 5
    у цьому повідомлені я згоден з тобою
Виконання обіцянок – це основа бізнесу

Бізнес, по своїй суті, будується на довірі. Щодня продавці та покупці укладають угоди, де головним невидимим елементом виступає обіцянка. Обіцянка TheMilkyWay «отправить четко и ровно как договорились с покупателем» –доставити замовлений Кокаїн Calvin Klein що відповідатиме заявленим характеристикам FISHSCALE 92-94% на форумі.
Переглянути вкладення 67059
ЦЕ НЕ ПРОСТО СЛОВА — ЦЕ ФУНДАМЕНТАЛЬНІ ЗАБОВʼЯЗЕННЯ, ЯКІ ПОТРІБНО ВИКОНУВАТИ. Інакше навіщо взагалі вести бізнес, якщо ПОРУШЕНЕ СЛОВО ПЕРЕТВОРЮЄ ПОКУПЦЯ НА ОШУКАНУ ЛЮДИНУ, А РЕПУТАЦІЮ ПРОДАВЦЯ НА ПОРОЖНІЙ ЗВУК?

Ти не правий друже, замовлення було чітким. Я продавцю декілька раз наголосив який штамп оплачую. Ймовірно дивлячись на фотогафії Ск- Сalvin Klein і переглядаючи відгуки на зазначений штамп я розраховував на відправку саме 40г Білосніжного Сalvin Klein. Білосніжного Кокаїну перевіреного варкою Креку якість котрого відповідала Calvin Klein – зазначеній у продавця на вітрині , відправили усього 2г.
ІЗ УСЬОГО ОТРИМАНОГО ВІД TheMilkyWay ТІЛЬКИ 2г НАГАДУВАЛИ ТЕ ЩО Я ЗАМОВЛЯВ!!!

А ти не бачиш де він пліснявий?

ЧИ ЦЕ НОРМАЛЬНИЙ ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД ДЛЯ КОКАЇНУ???
qwecursed ти робиш вигляд що не помічаєш різниці від Якісної Коки і від Пліснявого Відсохшого Шлаку
Переглянути вкладення 67051

Чому важливо виконувати обіцянки

Коли TheMilkyWay БЕРЕ НА СЕБЕ ЗАБОВʼЯЗЕННЯ, він ніби підписує невидимий контракт із клієнтом.
Цей контракт заснований не лише на букві закону, а й на моральних принципах. ВИКОНАВ ОБІЦЯНКУ – ОТРИМАВ ЛОЯЛНІСТЬ, ПОВАГУ ТА ШАНС НА ДОВГОСТРОКОВУ СПІВПРАЦЮ. ПОРУШИВ – КЛІЄНТ ВТРАТИВ ДОВІРУ Й, НАЙВМОВІРНІШЕ, БІЛЬШЕ НЕ ПОВЕРНЕТСЯ!!!

ВИКОНАННЯ ОБІЦЯНОК– це пряме відображення професіоналізму. Це означає, що бізнес процеси організовані грамотно: товар доставляється в обіцяній якості яка відповідає заявленій НА ВІТРИНІ, а будь-які труднощі вирішуються оперативно та чесно!!!

Яка Рига? Форум такий? Не знайомо для мене. Напиши у приватні повідомлення плз та поясну про Ригу, перший раз чую такий
ну і де пліснява?)

ну і де пліснява?)
НА МОЇХ ФОТОГРАФІЯХ!!! ТРЕБА ПРОСТО ВІДКРИТИ ОЧІ ТА ПОБАЧИТИ!!!

Пліснява приймає форму дрібної СТРУЖКА або КРИХТИ. Це ключова ознака, яка дозволяє відрізнити плісняву від інших забруднень або змін структури речовини. Така «СТРУЖКА» утворюється внаслідок взаємодії води з частинками кокаїну та його домішками, які КРИСТАЛІЗУЮТЬСЯ ТА ФОРМУЮТЬ ГРИБОК!!!
Колір цієї плісняви залежить від хімічних прекурсорів, використаних у процесі виготовлення кокаїну. Це пов’язано з тим, що різні домішки та реагенти, вступаючи в реакцію з водою, створюють умови для появи плісняви, колір якої може бути білим, зеленим, рожевим, блакитним, жовтим або навіть чорним. Конкретний відтінок стає своєрідним індикатором хімічного складу кокаїну.

@qwecursed ти робиш вигляд що не помічаєш різниці від Якісної Коки і від Пліснявого Відсохшого Шлаку
Снимок экрана.png
Кокаїн, що транспортується в умовах високої вологості, піддається впливу води, яка може проникати через упаковку. Це може траплятися під час перевезення в бочках, вологих приміщеннях або інших умовах із підвищеною вологістю. Якщо кокаїн тривалий час контактує з водою, він починає змінюватися. Одним із помітних наслідків такого впливу є утворення своєрідної плісняви на поверхні цеглин.

Перебування кокаїну в умовах підвищеної вологості не лише впливає на його зовнішній вигляд, але й може змінювати хімічний склад, що зрештою позначається на його властивостях та якості !!!!

НА МОЇХ ФОТОГРАФІЯХ можна побачити, що пліснява приймає форму дрібної СТРУЖКА або КРИХТИ. Це ключова ознака, яка дозволяє відрізнити плісняву від інших забруднень або змін структури речовини. Така «СТРУЖКА» утворюється внаслідок взаємодії води з частинками кокаїну та його домішками, які КРИСТАЛІЗУЮТЬСЯ ТА ФОРМУЮТЬ ГРИБОК!!!
Колір цієї плісняви залежить від хімічних прекурсорів, використаних у процесі виготовлення кокаїну. Це пов’язано з тим, що різні домішки та реагенти, вступаючи в реакцію з водою, створюють умови для появи плісняви, колір якої може бути білим, зеленим, рожевим, блакитним, жовтим або навіть чорним. Конкретний відтінок стає своєрідним індикатором хімічного складу кокаїну.

Кокаїн, що транспортується в умовах високої вологості, піддається впливу води, яка може проникати через упаковку. Це може траплятися під час перевезення в бочках, вологих приміщеннях або інших умовах із підвищеною вологістю. Якщо кокаїн тривалий час контактує з водою, він починає змінюватися. Одним із помітних наслідків такого впливу є утворення своєрідної плісняви на поверхні цеглин.

Перебування кокаїну в умовах підвищеної вологості не лише впливає на його зовнішній вигляд, але й може змінювати хімічний склад, що зрештою позначається на його властивостях та якості !!!!
А є ще фото крім оцієї?)

ти начебто просто флудиш, ВЕСЬ КАМІНЬ У СТРУЖЦІ-ПЛІСНЯВІ
можу ще таке фото показати якщо не бачиш(Переглянути вкладення 67085
Брат если это хуйня , то иди возьми пепсам отдай ! Скажи хуйня редкая , тебе не нравится , даже не кокс ! Бесплатная экспертиза - тема !

Брат если это хуйня , то иди возьми пепсам отдай ! Скажи хуйня редкая , тебе не нравится , даже не кокс ! Бесплатная экспертиза - тема !
Вот я с етим согласен если ето не кокс то худи ево у себе держиш?

Блять я нихуя не бачу плісняви
Желтый песок или своеобразная присыпка желтого цвета которую ты можешь видеть по всему периметру камня это и есть плесень. Благодаря изначальному увлажнению кирпича с последующим высыхаем дало реакцию на структуру камня и образовался желтый песок который является своего рода плесенью. У тебя тут статус Гур, ты должен раскрывать такие вещи, а не Сектанты!)
Ты хоч шоб он на Рыгу его принёс?
Или тебе под падик сразу?🐷

Як ти вважаеш муйня чи ні. Подивись на фото, потім подивись на КРЕК який вийшов і зроби висновки.
Ну получил кокс 2г себе , а 40 тоже кокса , но для варки крека! Курить будет с пепла и радоваться , будто лифты с носа чьи-то жёлтые хапает :D
Хоча по твоїм коментам зрозуміло, все ти розумієш

Назад
Зверху Знизу