Скарга на Bancher420

cardionic

Сектант
Повідомлення
66
Репутація
100
Вподобайки
121
Бали
234
Доброго дня, виникла ситуація те що відправили неправильний товар. Замовляв я 5г шишок, а прийшов якийсь незрозумілий порошок. Оператор не хоче вирішувати проблему, спочатку відкидував мене та сьогодні видав незрозумілу мені притензію "Так а для чего вы утилизировали товар, который не ваш?". Тобто мало того що вони мене сильно підставили відправивши якусь незрозумілу синтетику замість шишок, та роблять мене винуватого чого я утилізував цю синтетику.
Також можу за потреби перекинути адміністрації відео та фото без блюра.
Товар: 5г шишок
Сума: 40$
Юзернейм оператора: Bancher420
Лінк на продавця: https://labrc.name/members/bancher420.1423/

Без імені.pngБез імені.pngБез імені.pngБез імені.png

Взагалі товар назад не забирають в таких випадках, з міркувань безпеки.
Так и покупатель какого хуя должен отправкой заниматься под статью себя подставляя
Раньше были такие случаи с одним магазином, то он всегда решал в мою пользу а ошибочный товар оставлял как «компенсацию за ошибку»)))

Так и покупатель какого хуя должен отправкой заниматься под статью себя подставляя
Раньше были такие случаи с одним магазином, то он всегда решал в мою пользу а ошибочный товар оставлял как «компенсацию за ошибку»)))
Да барыга при любом раскладе в данной ситуации обязан тебе дать то за шо ты заплатил пусть даже вместо грамма шишек пришёл килограмм кокоса

А я лет несколько назад не знала этого. И когда мне Лунтик прислал соль вместо мета, ещё долго задалбывала его щоб дал данные куда эту хуйню вернуть бо мне она не нужна 😄

А я лет несколько назад не знала этого. И когда мне Лунтик прислал соль вместо мета, ещё долго задалбывала его щоб дал данные куда эту хуйню вернуть бо мне она не нужна 😄
Мені віза так само якось помилково одну позицію не ту прислали, вернули кошти зразу без питань, назад брати не захотіли)

Доброго дня, виникла ситуація те що відправили неправильний товар. Замовляв я 5г шишок, а прийшов якийсь незрозумілий порошок. Оператор не хоче вирішувати проблему, спочатку відкидував мене та сьогодні видав незрозумілу мені притензію "Так а для чего вы утилизировали товар, который не ваш?". Тобто мало того що вони мене сильно підставили відправивши якусь незрозумілу синтетику замість шишок, та роблять мене винуватого чого я утилізував цю синтетику.
Також можу за потреби перекинути адміністрації відео та фото без блюра.
Товар: 5г шишок
Сума: 40$
Юзернейм оператора: Bancher420
Лінк на продавця: https://labrc.name/members/bancher420.1423/

Переглянути вкладення 77770Переглянути вкладення 77778Переглянути вкладення 77779Переглянути вкладення 77780
Дятел

Зачем ты у солевичек шишки решил заказать?Мало того,что теперь такая чепуха,еще и шишки б были никакие если б даже доехали…

Зачем ты у солевичек шишки решил заказать?Мало того,что теперь такая чепуха,еще и шишки б были никакие если б даже доехали…
Я не розбираюся, постійно брав в одному шопі, але нажаль він недавно закрився

Я в таких случаях говорил чиюто могу на районе за гаражами кинуть как пойду мусор выкидывать. А там если хотят-пускай куру отправят, дело их как говорится

Да барыга при любом раскладе в данной ситуации обязан тебе дать то за шо ты заплатил пусть даже вместо грамма шишек пришёл килограмм кокоса
А если Фубинака? Химло ето
долбанное

• Вподобайка
Реакції: ss14ss11

Baphkis

Балів: 10
    А-ха-ха-ха-ха дай 10-ку
Назад
Зверху Знизу