Продавець: Bancher420
Підтримка:
Bancher420(S)
Гілка магазину: https://labrc.name/forums/Banch420/
Тестер: Ч/31 рік/64 кг/174 см
Толлер: нульовий
Крос-толлер: нульовий
Спосіб вживання: інтраназально
Вага погоджена з продавцем: 0,5 г
Фактична вага: 0,35 г
Продавець сам написав в особисті. Любʼязно запропонував спробувати його товар на вибір. Мій вибір впав на кокаїн. Поки взяли дані. Поки відправили. Поки доїхало. Все трохи затягнулося. Але якщо писати оператору, то думаю все буде швидко.
Відправлення забрав на поштоматі. Сам стелс працюючий, але опис в додатку не відповідав дійсності й це було зразу помітно за розміром відправлення.
Приїхавши до дому з роботи. Повечерявши. Перевіряю відповідність ваги. Не додали 150 мг.
Переглянути вкладення 74699
По органолептиці: сухий білий порошок з дрібними твердими камінцями. З присутнім запахом розчинників алкалоїдів коки.
Переглянути вкладення 74698
Приступаю до тесту. Також пробувати допоможе дружина. Роблю дві доріжки з дозуванням 70 мг для себе та 40 мг дружині.
Таймінг
00:00 Речовина в пазухах носу. Легке печіння. Поступово відчувається оніміння. Ми виходимо прогулятись по вулиці.
00:10 На вулиці відчувається ейфорія в грудях. Доволі сильна. Коли розмовляємо з дружиною про якісь приємні моменти по тілу пробігають мурахи. Ейфорія накатує хвилями то з більшо, то з меншою інтенсивністю.
00:20 Гуляєм. Мені трохи прохолодно. Треба було тепліше одягатись. Йдемо швидше щоб зігрітися і це допомагає. 00:40 Ейфорія гарно тримає до цих пір. (Можливо холод так впливає). І в той же час відчутна вже стимуляція. Хочеться спілкуватись.
00:55 Тут ейфо починає спадати. Ми повертаємося до дому.
01:00 Ейфорить мінімально. Я роблю дороги заздалегідь. Залітає ще 70 мг. Лягаю в ліжко. Жду початку ефекту потім йду в душ. Відмічу що на вулиці при температурі -6 ейфорило значно більше. Зараз в під душем десь на 30% менше.
Переглянути вкладення 74697
01:20 Повертаюсь з душу. Дружина знюхує доріжку в 50 мг. Займається хатніми справами. Відмічає досить таки помітну стимуляцію. Потім також йде в душ.
02:00 Далі ми разом знюхуєм залишки коксу. Я - 70. Дружина - 50. В будинку ейфорія все таки менша ніж на вулиці відсотків на 30%. Ми розмовляємо. Ніжимося в кроваті. І все закінчується пристрасним сексом.
Висновок: кокаїн від Bancher420 доволі не поганий. Ейфо на вулиці було потужним. В будинку слабше в два рази. Загалом органолептикою та ефектами схожий на кокаїн одного з ветеранських шопів, який приїзжав мені два місяці тому.
Оцінки
Спілкування з продавцем: 10/10
Стелс: 7/10
Відповідність ваги: 7/10
Органолептика: 7/10
Ефекти: 7,5/10
Ейфорія/стимуляція на вулиці - 80/20
Ейфорія/стимуляція в будинку - 50/50