updЯ вніс гроші ще 29.06 сподіваючись на чесну угоду а натомість цей шахраюка зрадівши моїм грошам просто вирішив що можна мене обдурити. Більше того, цей мдак настільки наглий що коли зрозумів що кура відправив пустишку, видалив усю переписку. Думав що ми не зреагували і просто забʼєм
Upd (переписка тг стоїть на місці, оперу пох)Переглянути вкладення 38657
Сьогодні вже 17.08 ніхто нічого не повертає і навіть не думає. На ригі відмовили допомагати у вирішенні так опер забив болтяку і навіть не відповідає. Якби ми вклали ці 550$ у якусь людину котра не кидає та не дурить мої 550 баксів вже б крутилися приносили б прибуток. За два місяця люди з головою би змогла могли обернути їх у 10к доларів, а то і більше , а ми що маємо? Купу втрат ніяких грошей і повний п^здець замість сервісу. Це не просто кидалово це справжня ганьба
Продавець відморожений Пишу кожен день вже накипіло .
Час тільки йде, а відповіді нема. Admin Що робити з цими магазинами, скажіть? Ставити їх на лічильник чи як?
Адмін, я не можу зрозуміти, на що розраховувати? Тобто у статусі
Продавця Плачу вам 200-300$ на місяць плаваю зі статусом ВІП-продавця, і натомість мені можна на клієнтів забивати і їх на всі боки швиряти? Це так працює, чи як?