ненаход від neon shop на сума 654 грн

По следам на снегу куру спалили, если они остались так как на фото
Когда то получил манибек за ненаход ПЗ. Чисто из за старого снега на котором не было следов к пз. Который типа пообещали сделать по утру чисто чтоб отшить.

вітаю, сектанти!
я пропав з усіх радарів через деякі особисті негаразди, але доводиться зараз писати цю скаргу
ситуація неприємна, хоч і не критична. просто хочу розібратись та винести це на загал, щоб ніхто не обпікався так само

лінк на відповідача на форумі NEON_SUPPORT
лінк на шоп https://labrc.name/forums/neon-shopoamfomefoshishoklady-i-magnityokiev.104/
сума покупки 654 грн

Переглянути вкладення 76856

опис скарги:

взяли з коханою два клади у даного продавця
прийшли на місце першого - все гуд, просто у дотик забрали і ніяких проблем не виникло
на місці другого вже був кратер і розкопки навколо. пеньок перевернутий, все розрито, навколо так само (усі фото і скріни з відео додам нижче)
зібравши доказову базу, трохи покопався там, але очікувано нічого не знайшов, бо шкура знайшов усе до нас

фото:

Переглянути вкладення 76859Переглянути вкладення 76860

фото з локації навколо:

Переглянути вкладення 76861Переглянути вкладення 76862Переглянути вкладення 76863Переглянути вкладення 76864Переглянути вкладення 76865Переглянути вкладення 76866

це все знято з однієї точки, з котрої сфоткане місце кладу

до цього два клади були в дотик, що копати не треба було взагалі, тому я не повірю, що це розрили клієнти, котрі купували корди. тим паче що кладам два дні, за заявою оператора

далі додаю скріни переписки з оператором:

Переглянути вкладення 76868Переглянути вкладення 76869Переглянути вкладення 76870Переглянути вкладення 76871Переглянути вкладення 76875Переглянути вкладення 76876Переглянути вкладення 76877

спілкувався я від імені коханої, бо покупка була зроблена з її аккаунту, а ходили знімати ми разом (щоб не було питань, чому відповіді від жіночого імені)

нормально написав та пояснив ситуацію, але хтось вперся рогом без причини. як вирішення бачу пз, хоч і розумію, що скоріш за все його там теж зішкурили
але це буде виглядати хоча б як реабілітація продавця у вирішенні конфліктних питань
якщо ще й знайду - буде ідеально

чужого мені не треба, можу собі дозволити купити грамину другу, але сама ситуація неприємна і сподіваюсь на справедливе вирішення

NEON_SUPPORT , нахуй ми взагалі з цього щось роздуваємо? я би зрозумів, якби пз на пз просив, але тут я прошу виключно пз на зішкурений клад

усім гарного дня
прівіт, в якому місті таке?

Бывает... Ну не повезло немного

Тема переносится в раздел Нерешенных о чем делается упоминание в Едином реестре ненаходов

Назад
Зверху Знизу