вітаю, сектанти!
я пропав з усіх радарів через деякі особисті негаразди, але доводиться зараз писати цю скаргу
ситуація неприємна, хоч і не критична. просто хочу розібратись та винести це на загал, щоб ніхто не обпікався так само
лінк на відповідача на форумі
NEON_SUPPORT
лінк на шоп
https://labrc.name/forums/neon-shopoamfomefoshishoklady-i-magnityokiev.104/
сума покупки 654 грн
Переглянути вкладення 76856
опис скарги:
взяли з коханою два клади у даного продавця
прийшли на місце першого - все гуд, просто у дотик забрали і ніяких проблем не виникло
на місці другого вже був кратер і розкопки навколо. пеньок перевернутий, все розрито, навколо так само (усі фото і скріни з відео додам нижче)
зібравши доказову базу, трохи покопався там, але очікувано нічого не знайшов, бо шкура знайшов усе до нас
фото:
Переглянути вкладення 76859Переглянути вкладення 76860
фото з локації навколо:
Переглянути вкладення 76861Переглянути вкладення 76862Переглянути вкладення 76863Переглянути вкладення 76864Переглянути вкладення 76865Переглянути вкладення 76866
це все знято з однієї точки, з котрої сфоткане місце кладу
до цього два клади були в дотик, що копати не треба було взагалі, тому я не повірю, що це розрили клієнти, котрі купували корди. тим паче що кладам два дні, за заявою оператора
далі додаю скріни переписки з оператором:
Переглянути вкладення 76868Переглянути вкладення 76869Переглянути вкладення 76870Переглянути вкладення 76871Переглянути вкладення 76875Переглянути вкладення 76876Переглянути вкладення 76877
спілкувався я від імені коханої, бо покупка була зроблена з її аккаунту, а ходили знімати ми разом (щоб не було питань, чому відповіді від жіночого імені)
нормально написав та пояснив ситуацію, але хтось вперся рогом без причини. як вирішення бачу пз, хоч і розумію, що скоріш за все його там теж зішкурили
але це буде виглядати хоча б як реабілітація продавця у вирішенні конфліктних питань
якщо ще й знайду - буде ідеально
чужого мені не треба, можу собі дозволити купити грамину другу, але сама ситуація неприємна і сподіваюсь на справедливе вирішення
NEON_SUPPORT , нахуй ми взагалі з цього щось роздуваємо? я би зрозумів, якби пз на пз просив, але тут я прошу виключно пз на зішкурений клад
усім гарного дня