Міністерство відправок - не відправляє товар та не повертає гроші ! 180usdt

Ще раз впевнився , перш ніж робити заказ , почитайте коментарі.

Вот именно Администрация увидит как ты себе позволяешь отвечать другим сектантам ) Я уже понял что вам фуфло двигать за положняк ! Не было возможности и времени отвечать на твое нытье ! Деньги верни !

людині відписали що зроблять повернення яке було запропоновано то воно буде,
Так не позортесь-сделали бы возврат. Что за жлобская игра в бирюли?
С таким подходм-выдавайте человеку клад сразу как сказал что оплатит. Сказал что оплатит-значит оплатит.
Сами человека на панику спровоцировали,а идиот он а не вы.
Фу блять,барыги вонючие.
П.с. не забудь меня назвать мультом

Вот именно Администрация увидит как ты себе позволяешь отвечать другим сектантам ) Я уже понял что вам фуфло двигать за положняк ! Не было возможности и времени отвечать на твое нытье ! Деньги верни !
І це написала людина зі статусом ,,не куплятиʼʼ

не продегустируешь

Так не позортесь-сделали бы возврат. Что за жлобская игра в бирюли?
С таким подходм-выдавайте человеку клад сразу как сказал что оплатит. Сказал что оплатит-значит оплатит.
Сами человека на панику спровоцировали,а идиот он а не вы.
Фу блять,барыги вонючие.
П.с. не забудь меня назвать мультом
Ти читав вообще тему?так позоришся зараз ти ідіот,чи ти із розряду чайок?які потім будуть вмовляти дати пробу
Повідомлення об'єднано автоматично:

Таке відчуття що в темі зібрались одні обіженки які навіть прочитати в чому суть не можуть

Ты в арбитражах отвечаешь вечно одно и тоже, придумай уже что то новое. Клоун)
Ти читав вообще тему?так позоришся зараз ти ідіот,чи ти із розряду чайок?які потім будуть вмовляти дати пробу

Таке відчуття що в темі зібрались одні обіженки які навіть прочитати в чому суть не можуть

Как не удивительно, но деньги вернули! Вопросов не имею! Спасибо Администраций и участникам Секты !

Ты в арбитражах отвечаешь вечно одно и тоже, придумай уже что то новое. Клоун)
То йди нахуй з такими смс

Как раз про меня 😂.
Если ты делаешь такие предположения,то соответственно я полагаю что ты трахаешь собак.
Викласти скріни де ти вмовляв на пробу?то ти також йдеш нахуй ідіот

Викласти скріни де ти вмовляв на пробу?то ти також йдеш нахуй ідіот
Бедолаге не было дать грам дерьма какого-то ? Бро ты же в топе , мог бы и показать как надо , а так пишешь ему что он умолял. Ты же с нарками работаешь , они все любят халяву :D

Выклады. Идиот.
Пруфани если не пиздобол.

то ти також йдеш нахуй ідіот
«ВІП» відповідь від «ВІП» селера :ROFLMAO:

Щоб до топу дотягнутись , навчіться хочаб свій запалений мозок контролювати. Реакцією послати людей на болт Ви тільки підтверджуєте що справи у магазину точно не топові. У топових продавців інший топовий рівень комунікації, з кожним, а не тільки з клієнтом який заплатив грошей. Топовим сервісом не пахне взагалі. Відповіді в арбітражі на думки присутніх сектантів доказують.

P.S. поважайте ближнього і люди до Вас потягнуться.

«ВІП» відповідь від «ВІП» селера :ROFLMAO:

Щоб до топу дотягнутись , навчіться хочаб свій запалений мозок контролювати. Реакцією послати людей на болт Ви тільки підтверджуєте що справи у магазину точно не топові. У топових продавців інший топовий рівень комунікації, з кожним, а не тільки з клієнтом який заплатив грошей. Топовим сервісом не пахне взагалі. Відповіді в арбітражі на думки присутніх сектантів доказують.

P.S. поважайте ближнього і люди до Вас потягнуться.
та уже пізно. після цього арбітру у цьому магазині хіба самі відчайдушні сільовики будуть купувати

Останнє редагування:
Всіх вітаю,якщо людині відписали що зроблять повернення яке було запропоновано то воно буде,але коли при такому відношенні починають шантажувати форумом це досить не приємно,тому хочу сказати що ця людина просто провокатор і не більше,якій пояснили що повертає кошти не оператор а я
ты клоун ? ты в 1 посте признаешь что ПРАВ И НЕ ПРАВ одновременно . солевой ? человек заплатил бабки , будь добр сделай свое убогое дело

Мені вчора мали повернути кошти але пишуть брєд, шо типу не можемо повернути поки не перевірять чі вони вже не відправили мою посилку.
На минуточку сьогодні 17-й день після оплати

Мені вчора мали повернути кошти але пишуть брєд, шо типу не можемо повернути поки не перевірять чі вони вже не відправили мою посилку.
На минуточку сьогодні 17-й день після оплати
Кидай пруфы сюда и уваж Министр всё рассмотрит и ответит.

Кидай пруфы сюда и уваж Министр всё рассмотрит и ответит.

Заказ на 5г шишок я робив, 9мая

Вже завтра 17-й день(

Вкладення

• Screenshot_2025-05-25-17-23-08-654_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-05-25-17-23-08-654_org.telegram.messenger.jpg
    840.9 КБ · Перегляди: 8
Назад
Зверху Знизу