Так не позортесь-сделали бы возврат. Что за жлобская игра в бирюли?людині відписали що зроблять повернення яке було запропоновано то воно буде,
І це написала людина зі статусом ,,не куплятиʼʼВот именно Администрация увидит как ты себе позволяешь отвечать другим сектантам ) Я уже понял что вам фуфло двигать за положняк ! Не было возможности и времени отвечать на твое нытье ! Деньги верни !
Ти читав вообще тему?так позоришся зараз ти ідіот,чи ти із розряду чайок?які потім будуть вмовляти дати пробуТак не позортесь-сделали бы возврат. Что за жлобская игра в бирюли?
С таким подходм-выдавайте человеку клад сразу как сказал что оплатит. Сказал что оплатит-значит оплатит.
Сами человека на панику спровоцировали,а идиот он а не вы.
Фу блять,барыги вонючие.
П.с. не забудь меня назвать мультом
Ти читав вообще тему?так позоришся зараз ти ідіот,чи ти із розряду чайок?які потім будуть вмовляти дати пробу
Повідомлення об'єднано автоматично:
Таке відчуття що в темі зібрались одні обіженки які навіть прочитати в чому суть не можуть
Как раз про менячайок?які потім будуть вмовляти дати пробу
То йди нахуй з такими смсТы в арбитражах отвечаешь вечно одно и тоже, придумай уже что то новое. Клоун)
Викласти скріни де ти вмовляв на пробу?то ти також йдеш нахуй ідіотКак раз про меня.
Если ты делаешь такие предположения,то соответственно я полагаю что ты трахаешь собак.
Бедолаге не было дать грам дерьма какого-то ? Бро ты же в топе , мог бы и показать как надо , а так пишешь ему что он умолял. Ты же с нарками работаешь , они все любят халявуТо йди нахуй з такими смс
Викласти скріни де ти вмовляв на пробу?то ти також йдеш нахуй ідіот
Так шо ты чепуха пиздабольская ,за слова ответишь?То йди нахуй з такими смс
Викласти скріни де ти вмовляв на пробу?то ти також йдеш нахуй ідіот
То йди нахуй з такими смс
«ВІП» відповідь від «ВІП» селерато ти також йдеш нахуй ідіот
та уже пізно. після цього арбітру у цьому магазині хіба самі відчайдушні сільовики будуть купувати«ВІП» відповідь від «ВІП» селера
Щоб до топу дотягнутись , навчіться хочаб свій запалений мозок контролювати. Реакцією послати людей на болт Ви тільки підтверджуєте що справи у магазину точно не топові. У топових продавців інший топовий рівень комунікації, з кожним, а не тільки з клієнтом який заплатив грошей. Топовим сервісом не пахне взагалі. Відповіді в арбітражі на думки присутніх сектантів доказують.
P.S. поважайте ближнього і люди до Вас потягнуться.
Тобі не гидко дивитись на підора в дзеркалі?І це написала людина зі статусом ,,не куплятиʼʼ
ты клоун ? ты в 1 посте признаешь что ПРАВ И НЕ ПРАВ одновременно . солевой ? человек заплатил бабки , будь добр сделай свое убогое делоВсіх вітаю,якщо людині відписали що зроблять повернення яке було запропоновано то воно буде,але коли при такому відношенні починають шантажувати форумом це досить не приємно,тому хочу сказати що ця людина просто провокатор і не більше,якій пояснили що повертає кошти не оператор а я
Кидай пруфы сюда и уваж Министр всё рассмотрит и ответит.Мені вчора мали повернути кошти але пишуть брєд, шо типу не можемо повернути поки не перевірять чі вони вже не відправили мою посилку.
На минуточку сьогодні 17-й день після оплати
Кидай пруфы сюда и уваж Министр всё рассмотрит и ответит.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.