Отзывы

👍💗

Останнє редагування:
Вчора зняв скарб, єшечку, все нормально - супер гуд

Вкладення

• IMG_20250325_071618709~3.jpg
    IMG_20250325_071618709~3.jpg
    338.9 КБ · Перегляди: 30
Останнє редагування:
Всем приветик, пишу свои отзыв лучшему магазину Тип Топ. ♥️♥️♥️
Получила оплату за баннер как всегда вовремя и без проблем.
Darkseid и Тип топ Вы лучшие 🫶😍🥰
Благодарю что вы есть 🤝🫶

Так это возле школы клад, как раз школа впритик, + доказательство, что не 5 метров, может 2)) Admin Переглянути вкладення 84724Переглянути вкладення 84722
Дистанция до школы должна быть не менее 50 метров, судя по твоему скрину от клада до школы 59 метров, претензия не обоснована
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Всім доброго ранку
Благодарю Darkseid!
Навіть в тяжкі часи, є ЧЕЛОВЕКОМ, який тримає марку і рухає в напрямку своєї цілі!!!👍
Грошову винагороду в суммі

30+ доларів
за перемогу в конкурсі

15 - ти минутка
отримав!!! 🤙

Успіху і процвітання 🤝

Останнє редагування:
Всім доброго ранку
Благодарю Darkseid!
Навіть в тяжкі часи, є ЧЕЛОВЕКОМ, який тримає марку і рухає в напрямку своєї цілі!!!👍
Грошову винагороду в суммі
30+ доларів
отримав!!! 🤙

Успіху і процвітання 🤝
А що це ти виграв ?

два клада забрал сегодня в Вышгороде, все ровно! как всегда! :troll-(47):

Магазин написав в пп, вирішуємо
Вирішили більш ніж оперативно, перше враження змінили з ніг на голову. Отримав красивий камінь з бонусом, як у фільмах 😎
Щойно зняв пробу, може знайду час на міні-репорт!

Вирішили більш ніж оперативно, перше враження змінили з ніг на голову. Отримав красивий камінь з бонусом, як у фільмах 😎
Щойно зняв пробу, може знайду час на міні-репорт!
Знайди час, я так розумію це буде перший твій репорт, потренеруєшся якраз, і людям цікаво буде, і лайків з репою пособираєш, статус зміниться

Всем советую Амф Бомба хороший фасфат
Клады лежат безопасно а главное надёжно , очень удобно и практично, снял на ура !
Очень понравилось , есть на любом районе
Советую !!!!!
Вес супер. Курице отдельное спасибо, очень хорошо !
Амф: 10 из 10
Вес: 10 из 10

Оператор: 10 из 10

Останнє редагування:

Ммм, сейчас бы за отзыв отнимать репутацию, со словами ,,галимый чёс,, Я арбитраж не создал, не требовал что-то, это мой отзыв, рравиться или нет, но он негативный из-за вышеупомянутых причин. Я думал вы следите за уровнем и качеством магазина, а вы занимаетесь тем, что травите тех, чей отзыв не понравился.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Дистанция до школы должна быть не менее 50 метров, судя по твоему скрину от клада до школы 59 метров, претензия не обоснована
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Если брать суто здание школи, то да, но я думал, что правильнее считаеться от забора школи, так как за забором та же територия школи на которой куча детей. Но с админами спорить я не собираюсь)

Ммм, сейчас бы за отзыв отнимать репутацию, со словами ,,галимый чёс,, Я арбитраж не создал, не требовал что-то, это мой отзыв, рравиться или нет, но он негативный из-за вышеупомянутых причин. Я думал вы следите за уровнем и качеством магазина, а вы занимаетесь тем, что травите тех, чей отзыв не понравился.
Я называю вещи своими именами, так как это натягивание совы на глобус с сомнительным мотивом...

Я называю вещи своими именами, так как это натягивание совы на глобус с сомнительным мотивом...
Мотив - показать минусы в работе и надеятся, что их примут во внимание и исправят

Мотив - показать минусы в работе и надеятся, что их примут во внимание и исправят
Я о мотиве выдавать информацию которая не соответствует действительности, как уже указал Шпинат

Так это возле школы клад, как раз школа впритик, + доказательство, что не 5 метров, может 2))

Міні-репорт, як і обіцяв

Отож, коротка передісторія: роблю перше замовлення в магазині на 0.5 мету, традиційно перший блін - комом… але це, підкреслюю, перше враження. Довго не буду розписувати суть, скажу лише що адміністрація магазину не стала скидувати вину на мене/небо/Аллаха та оперативно вирішила питання. З солідним «бонусом», за що окремо вдячний.

Вже багато років не писав репорти, але пригадую, що наче прийнято давати відомості про «тестера», отож: Ч/30/190/110, толер - нульовий, стаж вживання мету в минулому присутній.

ВАЖЛИВО: є індивідуальні особливості реакції на речовини, тому не сприймати нижче написане як універсальний досвід.

Товар: мет, каменюка як з рукавиці Таноса, запах характерний, але не різкий, «ліфт» вміру пекучий. Дозування ≈100 мг в одну ніздрю. Доставка НП

14:00 «Поєхалі», сльози радості, сіжка, білий трон - все по стандарту. Приємний сюрприз: не було навіть натяку на тошноту.

14:30 Вхід відбувся остаточно, нарешті заспокоївся вир думок в голові, по тілу пройшла хвилями «гусяча шкіра» - буквально з голови до пʼят. Зіниці як тарілки, що трохи напараноїло (перебуваю переважно у великих скупченнях людей, такі обставини). При перших спробах спілкування - наче все ок, наявна легкість добору слів, формулювання думки та повна відсутність бажання вичавити очі співрозмовнику 🙄

14:30-16:00 напав роботун, але в адекватному вигляді. Спокійно виконую завдання та зробив мабуть відсотків 80% побутової рутини, яку відкладав вже кілька тижнів. Описувати детально не буду, таке думаю є у всіх распіздяїв))

16:00-20:00 Тут вже пішов екстрим… в пориві хтивості захотілося вирішити одне з найважливіших питань філософії під спідами - що настане швидше: інсульт чи оргазм. На жаль, цей бій довелося проводити врукопашну. Знову ж таки кляті обставини. Забігаючи наперед скажу, що може воно і на краще - міг статися неприємний конфуз для мадам))

20:00 потрібно було знову показатися перед людьми, все пройшло гладко. Принаймні зауважень від співрозмовників не було, а отже при помірних дозах можна спокійно функціонувати в колективі. Проте, не варто забувати принцип «рибак рибака», який в моєму випадку був не актуальний.

20:10-00:00 Раунд 2, прутень вже просить «пощади», але такого слова нема в моєму лексиконі😏

Невелика перерва пішла на користь, оскільки пишу цей текст - результат вам відомий. Йду приймати душ перед спробами заснути.

00:00-04:00 Сон відверто не хотів приходити, тому заповнив цей час текстовою роботою: зробив запис в щоденнику, написав пару-трійку креативів. Ейфорія зберігалася фактично на тому ж рівні, хоча з вживання пройшло вже 10 (чи 9?) годин.

04:00-07:00 Кілька годин таки кемарнув, прокинувся взагалі без «туману» в голові. Бадьорий, свіжий та повний сил. Вихода? Ні, не чули.

07:00-9:00 Зіниці так і не прийшли до норми, відчуття ейфорії ледь відчутно починає спадати. Побічних ефектів досі не спостерігається. Поснідав, бо зʼявився апетит.

9:00-10:00 Політ нормальний, ефекти досі відчуваються десь на відсотків 40-60. Пишу цей текст зараз, бо потім доведеться займатися РАБотою💀 очікую остаточно протверезіти десь біля 13/14. Упадку настрою чи втоми не помічаю на момент написання, але чисто фізіологічно, мабуть, треба буде організувати сієсту…
Дуже сподобалась «плавність» ефектів, без американських гірок, по-дорослому одним словом.

Мало не забув, протягом всього тріпу було випито біля 3 літрів звичайної води. Жодного бруксизму, спазмів чи тремору не було - чи то від води чи від якості товару/дози, а скоріше за все від всього разом.

Висновок: товар однозначно вартий уваги, його загальна оцінка 9/10 (завжди має бути простір для росту😉). Стім/ейф - особисто для мене десь 50/50. При нагоді точно буду звертатися повторно.

Магазину бажаю процвітання та адекватних клієнтів, приємно мати справу! Дякую за увагу.

Останнє редагування:
Приз за выиграную вчера 15 минутку получил 15$х1.8, спасибо Darkseid и Tip Top за прекрасные конкурсы и щедрые призы!

Назад
Зверху Знизу