Спасибо большое за такой фидбэк!Міні-репорт, як і обіцяв
Отож, коротка передісторія: роблю перше замовлення в магазині на 0.5 мету, традиційно перший блін - комом… але це, підкреслюю, перше враження. Довго не буду розписувати суть, скажу лише що адміністрація магазину не стала скидувати вину на мене/небо/Аллаха та оперативно вирішила питання. З солідним «бонусом», за що окремо вдячний.
Вже багато років не писав репорти, але пригадую, що наче прийнято давати відомості про «тестера», отож: Ч/30/190/110, толер - нульовий, стаж вживання мету в минулому присутній.
ВАЖЛИВО: є індивідуальні особливості реакції на речовини, тому не сприймати нижче написане як універсальний досвід.
Товар: мет, каменюка як з рукавиці Таноса, запах характерний, але не різкий, «ліфт» вміру пекучий. Дозування ≈100 мг в одну ніздрю. Доставка НП
14:00 «Поєхалі», сльози радості, сіжка, білий трон - все по стандарту. Приємний сюрприз: не було навіть натяку на тошноту.
14:30 Вхід відбувся остаточно, нарешті заспокоївся вир думок в голові, по тілу пройшла хвилями «гусяча шкіра» - буквально з голови до пʼят. Зіниці як тарілки, що трохи напараноїло (перебуваю переважно у великих скупченнях людей, такі обставини). При перших спробах спілкування - наче все ок, наявна легкість добору слів, формулювання думки та повна відсутність бажання вичавити очі співрозмовнику
14:30-16:00 напав роботун, але в адекватному вигляді. Спокійно виконую завдання та зробив мабуть відсотків 80% побутової рутини, яку відкладав вже кілька тижнів. Описувати детально не буду, таке думаю є у всіх распіздяїв))
16:00-20:00 Тут вже пішов екстрим… в пориві хтивості захотілося вирішити одне з найважливіших питань філософії під спідами - що настане швидше: інсульт чи оргазм. На жаль, цей бій довелося проводити врукопашну. Знову ж таки кляті обставини. Забігаючи наперед скажу, що може воно і на краще - міг статися неприємний конфуз для мадам))
20:00 потрібно було знову показатися перед людьми, все пройшло гладко. Принаймні зауважень від співрозмовників не було, а отже при помірних дозах можна спокійно функціонувати в колективі. Проте, не варто забувати принцип «рибак рибака», який в моєму випадку був не актуальний.
20:10-00:00 Раунд 2, прутень вже просить «пощади», але такого слова нема в моєму лексиконі
Невелика перерва пішла на користь, оскільки пишу цей текст - результат вам відомий. Йду приймати душ перед спробами заснути.
00:00-04:00 Сон відверто не хотів приходити, тому заповнив цей час текстовою роботою: зробив запис в щоденнику, написав пару-трійку креативів. Ейфорія зберігалася фактично на тому ж рівні, хоча з вживання пройшло вже 10 (чи 9?) годин.
04:00-07:00 Кілька годин таки кемарнув, прокинувся взагалі без «туману» в голові. Бадьорий, свіжий та повний сил. Вихода? Ні, не чули.
07:00-9:00 Зіниці так і не прийшли до норми, відчуття ейфорії ледь відчутно починає спадати. Побічних ефектів досі не спостерігається. Поснідав, бо зʼявився апетит.
9:00-10:00 Політ нормальний, ефекти досі відчуваються десь на відсотків 40-60. Пишу цей текст зараз, бо потім доведеться займатися РАБотоюочікую остаточно протверезіти десь біля 13/14. Упадку настрою чи втоми не помічаю на момент написання, але чисто фізіологічно, мабуть, треба буде організувати сієсту…
Дуже сподобалась «плавність» ефектів, без американських гірок, по-дорослому одним словом.
Мало не забув, протягом всього тріпу було випито біля 3 літрів звичайної води. Жодного бруксизму, спазмів чи тремору не було - чи то від води чи від якості товару/дози, а скоріше за все від всього разом.
Висновок: товар однозначно вартий уваги, його загальна оцінка 9/10 (завжди має бути простір для росту). Стім/ейф - особисто для мене десь 50/50. При нагоді точно буду звертатися повторно.
Магазину бажаю процвітання та адекватних клієнтів, приємно мати справу! Дякую за увагу.
в пориві хтивості захотілося вирішити одне з найважливіших питань філософії під спідами - що настане швидше: інсульт чи оргазм.
Награду за рулетку получил, очень благодарен. Утром просыпаюсь и вижу что выиграл заряд хорошего настроения обеспечен с утра!))
1.5 к за рулю получено, с такими конкурсами скоро буду с работы увольняться, спасибо Тип Топ шопу
Переглянути вкладення 85115
Приєднуюся, сам ще спав, а смачна винагорода вже прийшла, Tip Top працює як годинник. Щира вам за це подяка.![]()
Щось я давно вже не вигравав, пора б уже і мені щось виграти, моя фортуна загуляла по ходу
И нахера ты это тут в отзывах написал? И к чему ты это вообще написал ??? Объясни я честно не догоняю .Щось я давно вже не вигравав, пора б уже і мені щось виграти, моя фортуна загуляла по ходу
Поздравляю тебя броПолучил приз за рулетку в топке, выбирал денюшку в качестве приза. Все просто найс спасибо Darkseid
Такую хрень я еще не слышал,не смеши людей кто в этот бред поверитКто-нибудь вколите ему адреналин, ато борзометр зашкаливает, можем не спасти
Повідомлення об'єднано автоматично:
Та не, не парься, у меня тут ненаходов на пол сотни к, плюс даже бывало платил доставку на такси - получал смс о тачке и всё. На след день чс
))))С пробой про меня не забудь)) Мой трип стал бы одним из лучших - не развались форум в ноль))
Повідомлення об'єднано автоматично:
Отзвывы в заголовке - ошибочка!
Как же мы могли о нем забыть епты )))
Ух и наборчикКак же мы могли о нем забыть епты )))
Дневной Огонек и Шишка в TiP ToP - Накуренный Трип
💥Дневной Огонек и 🌲 Шишка в шопе TiP ToP 24 - Накуренный Трип 🚬 🚭 Трип Отзыв на Шишки в магазине Тип Топ 24 в городе Киев День, Огонек, Шишка, Тип Топ, Плотно накурит ли меня этот шоп? 🔝 Продавец 1. Название магазина: 🔝Tip - Top...labrc.name
Тип Топ Трип №1: Снег и Весна или Как за 15 Снежинок Фосфата Веса мне Репу начистили)
Сказ о Лишении трип-девстенности со счастливым концом Пролог (πρό-λογος – предисловие; πρό - впереди, перед; λόγος - слово, речь) Продавец и Метод Получения: 1. Продавец: 🔝Tip - Top Shop🔝 2. Ветка Продавца на Форуме: https://labrc.name/forums/tip-top-shop 3. Вещество: Фосфат Амфетамина. 4...labrc.name
Амфетамин 99,176 из 100? Трип на амф в магазине 🔝Tip - Top Shop🔝 24/7
✳️ Амфетамин с оценкой 99,176 из 100? Трип на амф в магазине 🔝Tip - Top Shop🔝 24/7 🔝Продавец Название магазина: 🔝Tip - Top Shop🔝 https://24tip.top 🔝 Сайт автопродаж 24/7 🔝 A-PVP, Амфетамин, Меф, XTC, ШШ 🔝 Ветка на форуме...labrc.name
🔝 TiP ToP Shop и 🔝 Dmeth Ice, Ice STOP - проба, мет и ZVER Trip Show
TOP 🤫 D-methamphetamine сделай мне хорошо. Мет в Киеве в магазине TIP TOP - Трип отзыв на декстромет кладом 🔝 ZVER TRIP TOP SHOW TOP TiP ToP Shop, мет кристальный в порошок и Ice, Ice Baby сделай мне хорошо Добро пожаловать в ZVER TRIP SHOW! Новинка...labrc.name
30+ белых друзей: фосфат амфа TOP "Прущий люто злодей"
ZVER завел 30+ белых друзей: амфетаминовый рай для людей Фосфат амфетамина горячим кладом в Киеве - трип отзыв о покупке амфа закладкой Как говорит мудрая пословица: Не имей сто рублей, а имей весы и 30+ граммов белых друзей! Амфетамин в Киеве Название магазина: не скажу. Тестируемый...labrc.name
Косяк? Удача? Не иначе! ZVERь мет хомячит и будет хуячить, не... ну а че?
Косяк? Удача? Не иначе! ZVERь мет хомячит и будет хуячить, не... ну а че? Трип репортаж на декстро метамфетамин в Киеве в оптовом магазине OptGroup от ZVERя! Быть может это чудо? Не иначе! Возможно, просто носу повезло? Что пробы вес кладом горячим - ну, зверячий! Мет ZVERь теперь хуячит всем...labrc.name
Трип-гид, как д-мет, TiP ToP что выдал, налево ходил – ZVERю в нос угодил
Трип-гид, как мет, TiP ToP что дал, налево ходил – ZVERю в нос угодил Тут должен быть стих – многие наверняка именно так и подумали. Но муза, шлюшка, ушла… вместе с годом прошлым… Начало просто обязано быть ярким и захватывающим! Ведь так? А поэтому поделюсь с вами мета-мудростью...labrc.name
Простите, на пробу шишек впишите! Трип на шиш Meringue в магазине TiP ToP
Трип репорт на бошки Meringue в TiP ToP Shop Сопли с метом застыть не успели. Зверя лапы, как шишку зажгли. В дым сизый мигом красиво сгорели. Накуренный вид обрести помогли. Трип репортаж на шишки сорта Meringue в магазине TIP TOP 🔝Tip - Top Shop🔝 https://24tip.top🔝 Сайт автопродаж 24/7 🔝...labrc.name
Шок, TiP ToP 24 Shop, амф порошок - трип репорта строк на амфетамина пяток
Трип репортаж на амфетамин в магазине TiP ToP 24 shop Шок, Tip Top shop, амфа на пробу пяток порошок. Теперь всё хорошо? Когда один готов всех на..бать за грамм, Другой же сам раставит точки по местам. Снова или до сих пор за окном пидписдец - холод, мороз, снег. Зима решила отквитать...labrc.name
Это только его одного )Ух и наборчик
Да, ты на подгоны выбирал писать отзывы )))Я ж вам репорт ещё не разу не писал. Может как нибудь получится это исправить?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.