Чего же ты ему это сразу не сказал?TheMilkyWay та арбітр ІнтернетКрокодил наче одна людина, яка діє за однією методичкою, обвинувачення у мультах і підставних арбітражах. Цього Хворого педофіла Крокодила вже давно помітили про що взагалі можна говорити, коли арбітр, який має бути взірцем об’єктивності, порушує правила своєї ж платформи? Коли у продавця на гарант-угоді немає жодного доказу фото/відео упаковки, куди поклали товар, арбітр виніс рішення на користь цього Кидали TheMilkyWay!
І тут виникає логічне питання: чому? Чому вони підтримують таких, як TheMilkyWay? Відповідь очевидна: вони у змові. Арбітри, які приймають подібні рішення, безумовно пов’язані з такими магазинами, інакше як пояснити ці нахабні порушення логіки і здорового глузду?
А вдруг это была семья кладменов у тебя , к не один кладите ? Вот они всей семьей циганской и штурмуют тебя DDАдминистрации форумов плохие, мы плохие, только ты белый и пушистый
С кучей мультиаккаунтов показываешь уже 30 страниц как у тебя с головой всё печально
Так ты дегенерат сам себестоимость в 40$ озвучил, а теперь из меня ЖЕРТВУ делаешь, ты там переобуваться не устал? Когда уже башмаки дырявые закончатся ?кокаин по 40$ и его жертвы
Да ты что сударь, у меня всё печально? Было бы у меня всё так печально ты не атаковал бы со всех возможных сторон, что ты только не придумал чтоб заставили меня удалить арбитраж, сколько запугиваний было… всё до одного места, конечно в ТГ ты не отвечаешь, а на форумах рассказываешь какой я плохой, а когда я прошу тыкнуть пальцем на то что говорит про меня как про плохого сотрудника да и человека в общем, вы что?С кучей мультиаккаунтов показываешь уже 30 страниц как у тебя с головой всё печально
Да есть, но по итогу я всё равно буду ВОРОМ который нагрел магазин… А то что гнилая Мусорская шестеренка TheMilkyWay украл мой залог и терроризирует меня и семью никого не колышет. Магазин всегда прав и даже после того сколько было сделано для его клиентов, этот поц позволяет себе Балаболить на право и на лево.У него даже есть фото каждой отправки ! Он качественно работал
Так ты дегенерат сам себестоимость в 40$ озвучил, а теперь из меня ЖЕРТВУ делаешь, ты там переобуваться не устал? Когда уже башмаки дырявые закончатся ?
Да ты что сударь, у меня всё печально? Было бы у меня всё так печально ты не атаковал бы со всех возможных сторон, что ты только не придумал чтоб заставили меня удалить арбитраж, сколько запугиваний было… всё до одного места, конечно в ТГ ты не отвечаешь, а на форумах рассказываешь какой я плохой, а когда я прошу тыкнуть пальцем на то что говорит про меня как про плохого сотрудника да и человека в общем, вы что? Переглянути вкладення 46956
Переглянути вкладення 46955
Вы язык глотаете и глубокий отсос начинаете делать,
Переглянути вкладення 46957
все ваши упрёки растворяются как дело доходит до доказательств, в то время как у меня их вагон и маленькая тележка…
То як ти спілкуєшся та посилаєш людей само за себе говорить, окрім матюків не по темі та посилань на 3 букви ти не зміг сказати нічого путного, до твого Лоховського спілкування підходить ава whosbefore\5+Чего же ты ему это сразу не сказал?
Как арбитражи на нас писать, так уважаемый арбитр
Когда проебал их, какой плохой арбитр
Ты мне напоминаешь одну бывшую, такая же припизженная была
Выдумал хуйни, уверовал в неё и теперь все должны это сделать
Твоя хуйня, только твоей хуйней и останется (Хьюстон, вернись в реальный мир)
Тебе уже всё сказали, если ты дура до которой только с 15 раза доходит, перечитай переписку 15 раз.То як ти спілкуєшся та посилаєш людей само за себе говорить, окрім матюків не по темі та посилань на 3 букви ти не зміг сказати нічого путного, до твого Лоховського спілкування підходить ава whosbefore\5+
Переглянути вкладення 46965
Так я з вами Клоунами навіть гарант угод не проводив, то як Крокодил вирішує Арбітражи я вже надивився у Tosik, ти би посоромився шкатулку свою відчиняти уся «наша банда» тебе вже туди віджарила бо «на словах ти Лев Толстой, а на деле гнилой Клоун Мусорской»
Це тебе Крокодиль навчив? 5 різних ситуацій, 5 різних людей, ти досі свою пургу верзеш, ти вже програв і ти це знаєш, навіть якщо МИ не отримаємо перемогу, люди побачать вас у тому світі в якому ви Існуєте, а не в якому хочете щоб вас усі бачили ДИРЯВІ МУСОРА НЕСЧАСТНІПереглянути вкладення 46961
Переглянути вкладення 46962
Повідомлення об'єднано автоматично:
Переглянути вкладення 46963Переглянути вкладення 46964
Конечно же Арбитр виноват, кто же ещё
Пиздишь на него, потом за справедливость приходишь, потом снова пиздишь на него, дура
Люди уже всё увидели, ты для них местный онлайн поплавокЦе тебе Крокодиль навчив? 5 різних ситуацій, 5 різних людей, ти досі свою пургу верзеш, ти вже програв і ти це знаєш, навіть якщо МИ не отримаємо перемогу, люди побачать вас у тому світі в якому ви Існуєте, а не в якому хочете щоб вас усі бачили ДИРЯВІ МУСОРА НЕСЧАСТНІ
Кстати, "победитель/и"Це тебе Крокодиль навчив? 5 різних ситуацій, 5 різних людей, ти досі свою пургу верзеш, ти вже програв і ти це знаєш, навіть якщо МИ не отримаємо перемогу, люди побачать вас у тому світі в якому ви Існуєте, а не в якому хочете щоб вас усі бачили ДИРЯВІ МУСОРА НЕСЧАСТНІ
Пососи чупа чупса 15 раз , на 15-й може подавишся, ти Лох звичайний і Піздабол, окрім пурги про мультики мені твій тато Крокодиль нічого не сказав, ти верзеш нісенітниці і приписуєш різних людей у свої рольові ігри для ШаболдТебе уже всё сказали, если ты дура до которой только с 15 раза доходит, перечитай переписку 15 раз
О лени, о лени, о лени.Пососи чупа чупса 15 раз , на 15-й може подавишся, ти Лох звичайний і Піздабол, окрім пурги про мультики мені твій тато Крокодиль нічого не сказав, ти верзеш нісенітниці і приписуєш різних людей у свої рольові ігри для Шаболд
Який до біса Кеш, хто що тобі закидував, ти же Шлюха звичайна , заплатив 300$ раз у місяць і розказуєш свої байки який ти порядний та крутий Бетмен, а на справді хто? Якщо ви тут тільки ради грошей то ви не більше ніж проста Шлюха котра вбухала бабок у свою так звану «красоту», але що ми бачим ? Твоя красота обмежується гарант угодами на значні сумми, ти Лох звичайний, більше года на форумах і ні одного повідомлення про успішні гарант угоди на суму хочаб більше 1000$Кстати, "победитель/и"
Вы посчитали сколько дополнительного кэша нам закинули через арбитражи рисованные?
Продолжайте в том же духе, победа не за горами
стану на сторону, яка запропонує більше кокаїну кладом в києвіТо як ти спілкуєшся та посилаєш людей само за себе говорить, окрім матюків не по темі та посилань на 3 букви ти не зміг сказати нічого путного, до твого Лоховського спілкування підходить ава whosbefore\5+
Переглянути вкладення 46965
Так я з вами Клоунами навіть гарант угод не проводив, то як Крокодил вирішує Арбітражи я вже надивився у Tosik, ти би посоромився шкатулку свою відчиняти уся «наша банда» тебе вже туди віджарила бо «на словах ти Лев Толстой, а на деле гнилой Клоун Мусорской»
Говоришь как настоящий победительЯкий до біса Кеш, хто що тобі закидував, ти же Шлюха звичайна , заплатив 300$ раз у місяць і розказуєш свої байки який ти порядний та крутий Бетмен, а на справді хто? Якщо ви тут тільки ради грошей то ви не більше ніж проста Шлюха котра вбухала бабок у свою так звану «красоту», але що ми бачим ? Твоя красота обмежується гарант угодами на значні сумми, ти Лох звичайний, більше года на форумах і ні одного повідомлення про успішні гарант угоди на суму хочаб більше 1000$
О как , оказывается еще есть магазин Milky Way, ты хоть научись правильно название своё писать, а вообще и идиоту понятно что эти результаты вами же сфабрикованы, я вам лучше порекомендую отправить свои «легендарные» образцы кокаина на лабораторную проверку в университеты Европы или Америки, чтоб точно быть уверенным в подлинности результатов, а то что ты свои графики нарисовал и бахнул стикер МилкиВея, ну чё сказать молодец) Пруф дайбожечкиУважаемые клиенты, это лабораторный анализ кокаина от вашего любимого магазина Milky Way.Stamp F-1
Как это работает?
Используется спектр анализатор, библиотека образцов кокаина и его чистоты в программе (которая доступна очень ограниченному количеству людей в разных лабораториях мира).
Что показали результаты?
Наш кокаин совпадает с лучшими образцами кокаина по чистоте.
Stamp ORO
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.