Жалоба/Арбитраж TheMilkyWay–535$

Задаюсь вопросом, почему ни у 1 арбитражника по милке нет видео, на котором видно всё, от запакованной посылки, до полного вскрытия?
🤣 Тебя тоже ПЛЮЩИТ как TheMilkyWay 1cocaine Guap ?

Или с внимательностью проблемы?

Просматривая Арбитражи я увидел 5 тем где у людей есть видео распаковка.
Просматривая темы я был трезвый. Sulfat наверно был под действием, ну или у человека реально зрение страдает. Будь повнимательней бро)

Greengo

Просматривая темы я был трезвый. Sulfat наверно был под действием, ну или у человека реально зрение страдает. Будь повнимательней бро)
ты скажи лучше , кооо там влупили в Киеве , банду из 11 человек с коксом мдма и шлюхами :D

Ахаха, дядя ты на приколе) ты и есть аряибальт. Одно г*вно в эфир запускаешь. Так и получилось. Все с головой ровно? Если камни сровнять наверное один и тот же кусок)) все, вопросов больше не имею) это клинический случай. Уважаемая администрация включитесь , это клиника уже и дурка. Маразм высшей степени льется
Повідомлення об'єднано автоматично:

Что-то много скринов не по твоей теме. Может зайдешь под нужным аккаунтом?) что бы Эти скрины давать?) Играйся в эту шляпу сам с с тобой клоун 🤡. Удачи. Мы умываем руки. И ждем админа.
Приветик "дядя". Вы точно уверены в своих словах?

Точно уверены что я archibalt и как-то могу быть с ним связана?

Если Вы TheMilkyWay уверены, давайте поспорим на этом сайте, с такими же условиями как предлагал Крокодил, только деньги будут скидываться не лично Вам, а гарант сервису Admin , как с моей стороны так и с Вашей TheMilkyWay !!!

Вот условия:

IMG_20250114_204407.jpg

Арбитр Крокодил Рыги уже не уверен в споре. Открывать честную тему под спор на сайте отказывается.
Просто ждёт пока я перечислю денюжку на его кошелек!!!

Предложение поспорить на 5000$ или обыкновенная проверка на "понт" или попытка меня надурить!!! — одно из двух и это факт!!!

Greengo

ты скажи лучше , кооо там влупили в Киеве , банду из 11 человек с коксом мдма и шлюхами :D
Дядь ты запутался. Сейчас снова будешь говорить что у меня с Greengo ники на G начинаются ?

Тебе чисто в прикол тегать Гринго и обращаясь ко мне??? 😆

Если Вы TheMilkyWay уверены, давайте поспорим на этом сайте, с такими же условиями как предлагал Крокодил, только деньги будут скидываться не лично Вам, а гарант сервису Admin , как с моей стороны так и с Вашей TheMilkyWay !!!

Вот условия:

Переглянути вкладення 69059

Арбитр Крокодил Рыги уже не уверен в споре. Открывать честную тему под спор на сайте отказывается.

Предложение поспорить на 5000$ или обыкновенная проверка на "понт" или попытка меня надурить!!! — одно из двух и это факт!!!
ну и история

Как там у тебя с арбитражами, решился вопрос? Кокс по 40$ уже летит в кормушку?) :LOL:

Вот условия:

Переглянути вкладення 69059

пиздец конечно, улыбнуло

Мдма прислали в место кокса

Мдма прислали в место кокса
Это вы судите по реакции Либермана?

Маркус показал - там амфетамин или метамфетамин. Либерман показал мдма мда и кокаин или мефедрон.
С краю пятна черного после реакции Либермана замечаешь желтенький ободочек?
По таблице Либермана желтый цвет или у кокаина или у мефедрона
IMG_20250115_025125.jpg
Или я может ошибаюсь и цвет реакции мефедрона по таблице Либермана drugstore отличается от кокаина.

Кто в этом разбирается, подскажите плиз на что указывает жёлтый ободок с краю черного пятна!

Это вы судите по реакции Либермана?

Маркус показал - там амфетамин или метамфетамин. Либерман показал мдма мда и кокаин или мефедрон.
На конце пятна черного после реакции Либермана замечаешь желтенький ободочек?
По таблице Либермана желтый цвет или у кокаина или у мефедрона
Это я по фото увидел аж Трипанул Ножкой начал танцевать , если ножка танцует то точно на фото мдма

Щось нічого зрозуміти не можу. Друзі купують у Вас , говорять +\- нормально. Завжди все приїжджає.
По якості питання бувають але магаз ці питання вирішували принаймні як повідомляли друзі.

Мені досі дуже цікаво чому на вас скарги висять. Ви в кожній скарзі приписуєте людей з минулих скарг.

TheMilkyWay що стало зрозуміло на сусідніх форумах чого не зрозуміло на цьому?
Ви так і не відповіли.

Вернись туда откуда достала эти ками. И тема уже
Давно должна баять закрыта! Ждем когда админам хватит времени во всем разобраться. Так как на других форумах уже все стало понятно давно!
Чому ви звертаєтесь до Monica як до жінки 12.01
Ахаха, дядя ты на приколе) ты и есть аряибальт. Одно г*вно в эфир запускаешь. Так и получилось. Все с головой ровно? Если камни сровнять наверное один и тот же кусок)) все, вопросов больше не имею) это клинический случай. Уважаемая администрация включитесь , это клиника уже и дурка. Маразм высшей степени льется
І вчора 14.01 вже звертаєтесь як до хлопака archibalt . Ви від одного повідомлення Monica вирішили що вона archibalt ?
Якась маячня, чесне слово. Мені взагалі не зрозуміло що у вас коїться в скаргах.
Чому мої друзі отримують нормальний білий кокаїн, а на форумах люди як archibalt Monica KityCultura викладають скарги з відходами помаранчевими?
Снимок экрана 2025-01-15 в 02.22.png

TheMilkyWay ДУЖЕ ЦІКАВО ЩО ВИ ХОЧЕТЕ ПЕРЕДАТИ ФОРУМУ!!! ЧОМУ ВИ КАЖЕТЕ ПРО МУЛЬТИАКАУНТИ???
ЩО ВЗАГАЛІ ВІДБУВАЄТЬСЯ??? Я ПОБАЧИВ БАГАТО ВПЕВНЕНОСТІ У ПОВІДОМЛЕННЯХ ДІВЧИНКИ Monica

ЯКЩО ЗВІСНО ВОНА НЕ БРЕШЕ І САМЕ ТА ЗА КОГО СЕБЕ ВИДАЄ. ВІД ВАС ФОРУМ БАЧИТЬ ТІЛЬКИ СУЦІЛЬНИЙ ТЕКСТ ПРО ЗМОГУ ЩОСЬ ДОВЕСТИ ПО ВІДНОШЕННЮ ДО Monica .
МОЖЕ ВИ ВЖЕ РОЗПОВІСТЕ НАМ ЩО МАЄТЕ Н
А УВАЗІ???

До речі про КЛОУНА МУЛЬТ ВСЕСВІТУ ви згадуєте поважний TheMilkyWay !!!
Я теж звернув увагу на написане вашим помічником 1cocaine

Здравствуйте, это очередной клон нашего любимого артиста что никак не успокоится
Покупка была на соседнем форуме
Переглянути вкладення 56363Переглянути вкладення 56364
На том форуме не вышло, начинает снова здесь качели раскачивать

Не зрозумів чому йшла річ про купівлю на іншому сайті вам платили ви свій гаманець у тг скидували це помітно!

Все перечисленные нюансы будут видны в скринах и я бы хотела чтоб вы на них обратили особое внимание!

IMG_20241028_145600.jpgIMG_20241028_145749.jpgIMG_20241028_145703.jpgIMG_20241028_145917.jpg
потім ще Guap такий самий коментар вставляє як 1cocaine
Напомню шо сделка была проведена на другом форуме и теперь скринами переноситься сюда вся переписка 🤔🤔🤔🤔🤔
Guap що ви хотіли напам'ятати і навіщо вам щось нагадувати форуму, особисто коли слова про угоду на сусідньому форумі брехня?? Це ж нібито не від вас Guap було перше повідомлення про угоду на сусідньому форумі, а саме від 1cocaine .
СКОРІШ ЗА ВСЕ ВИ TheMilkyWay 1cocaine Guap СТРАДАЄТЕ МУЛЬТИАКІНГО
М.

P.S Мені дуже цікаво розібратись що відбувається з шопом, тому що відгуки негативні з гілки Admin Dylan Шпинат видаляють. У мене теж була ситуація з TheMilkyWay але не така масштабна як у арбітражників, мені тоді відправили 0.8 замість гешки. Повідомив про це у гілку продавця, а мій відгук видалили з невідомих причин.
Написав відгук бо за 150$ баксів очікуєш отримати цілий грам гарної якості, а не відкусане 0.8

Згідно правил негативні відгуки не можуть бути видаленими, але чомусь у TheMilkyWay є така можливість і модератори йому допомагають таких відгуків позбавлятись...

Зараз магази продають однаковий кокаїн у різну ціну, хтось по 100, хтось по 150, у Баунті взагалі ціна 190 за 1 , до речі кокос у Баунті такий самий як у Мілки.

Коли людина звертається до магазину та платить чималу суму, вона очікує не просто товар, а якість, та належний об’єм які при минулих співпрацях підштовхнули звертатись ще .

У більшості випадків Кокаїнові Клієнты повертаються не через низьку ціну, а через емоцію: задоволення від якості товару, рівної ваги, швидкості отримання, та відчуття, що угода пройшла чесно й бездоганно. І саме ці емоції визначають, чи стане людина постійним покупцем.

Є золоте правило :

Снимок экрана 2025-01-15 в 03.09.png

Ваш майбутній прибуток TheMilkyWay — це довіра клієнта сьогодні. І втратити її легко: достатньо один раз поставити під сумнів якість чи об’єм.

Щось нічого зрозуміти не можу. Друзі купують у Вас , говорять +\- нормально. Завжди все приїжджає.
По якості питання бувають але магаз ці питання вирішували принаймні як повідомляли друзі.

Мені досі дуже цікаво чому на вас скарги висять. Ви в кожній скарзі приписуєте людей з минулих скарг.

Ви так і не відповіли.

І вчора 14.01 вже звертаєтесь як до хлопака archibalt . Ви від одного повідомлення Monica вирішили що вона archibalt ?
Якась маячня, чесне слово. Мені взагалі не зрозуміло що у вас коїться в скаргах.
Чому мої друзі отримують нормальний білий кокаїн, а на форумах люди як archibalt Monica KityCultura викладають скарги з відходами помаранчевими?
Переглянути вкладення 69100

TheMilkyWay ДУЖЕ ЦІКАВО ЩО ВИ ХОЧЕТЕ ПЕРЕДАТИ ФОРУМУ!!! ЧОМУ ВИ КАЖЕТЕ ПРО МУЛЬТИАКАУНТИ???
ЩО ВЗАГАЛІ ВІДБУВАЄТЬСЯ??? Я ПОБАЧИВ БАГАТО ВПЕВНЕНОСТІ У ПОВІДОМЛЕННЯХ ДІВЧИНКИ Monica

ЯКЩО ЗВІСНО ВОНА НЕ БРЕШЕ І САМЕ ТА ЗА КОГО СЕБЕ ВИДАЄ. ВІД ВАС ФОРУМ БАЧИТЬ ТІЛЬКИ СУЦІЛЬНИЙ ТЕКСТ ПРО ЗМОГУ ЩОСЬ ДОВЕСТИ ПО ВІДНОШЕННЮ ДО Monica .
А УВАЗІ???

Не зрозумів чому йшла річ про купівлю на іншому сайті вам платили ви свій гаманець у тг скидували це помітно!

Guap що ви хотіли напам'ятати і навіщо вам щось нагадувати форуму, особисто коли слова про угоду на сусідньому форумі брехня?? Це ж нібито не від вас Guap було перше повідомлення про угоду на сусідньому форумі, а саме від 1cocaine .
М.

P.S Мені дуже цікаво розібратись що відбувається з шопом, тому що відгуки негативні з гілки Admin Dylan Шпинат видаляють. У мене теж була ситуація з TheMilkyWay але не така масштабна як у арбітражників, мені тоді відправили 0.8 замість гешки. Повідомив про це у гілку продавця, а мій відгук видалили з невідомих причин.
Написав відгук бо за 150$ баксів очікуєш отримати цілий грам гарної якості, а не відкусане 0.8

Згідно правил негативні відгуки не можуть бути видаленими, але чомусь у TheMilkyWay є така можливість і модератори йому допомагають таких відгуків позбавлятись...

Зараз магази продають однаковий кокаїн у різну ціну, хтось по 100, хтось по 150, у Баунті взагалі ціна 190 за 1 , до речі кокос у Баунті такий самий як у Мілки.

Коли людина звертається до магазину та платить чималу суму, вона очікує не просто товар, а якість, та належний об’єм які при минулих співпрацях підштовхнули звертатись ще .

У більшості випадків Кокаїнові Клієнты повертаються не через низьку ціну, а через емоцію: задоволення від якості товару, рівної ваги, швидкості отримання, та відчуття, що угода пройшла чесно й бездоганно. І саме ці емоції визначають, чи стане людина постійним покупцем.

Є золоте правило :

Переглянути вкладення 69099

Ваш майбутній прибуток TheMilkyWay — це довіра клієнта сьогодні. І втратити її легко: достатньо один раз поставити під сумнів якість чи об’єм.
То на Вы , то на Ты … Шизик , отъебись!!! И тикай городами !
Запроси проверку на мульт и не еби вола !

Скоріше за все ти страдаєш ХУЙНЕЙ )))

И дублируешь один и тот же текст во всех топиках , тэгаешь по двадцатому кругу и эти дурацкие фото с якобы важными цитатами твоей жизни 🤣🤣🤣

Ви так і не відповіли.

Переглянути вкладення 69100

А УВАЗІ???

М.

Є золоте правило :

Переглянути вкладення 69099

А как ты не путаешься когда между мультами переключается? Это ж у тебя на каждый мульт-отдельный девайс или логинишся постоянно с одного меняя ВПН или Деда?

Назад
Зверху Знизу