Прикольна ава в тебе в телеграмі. Ультраправий міфідронщик - то трохи смішно)Піздатий відгук, аж захотілось взяти того Д-мету щоби відчути себе таким жеж ахуєвшим піздаболом як автор репорту
Прикольна ава в тебе в телеграмі. Ультраправий міфідронщик - то трохи смішно)Піздатий відгук, аж захотілось взяти того Д-мету щоби відчути себе таким жеж ахуєвшим піздаболом як автор репорту
Прикольна ава в тебе в телеграмі. Ультраправий міфідронщик - то трохи смішно)
В душі не їбу. Я от свій анархо-комуністичний шеврон десь проїбав і тепер в пічалі) В 2015 я пиздився на вулиці з такими як той тіп на аві, але тепер війна все переїбала.Гуд ава бро, ще з 2015.
Хоч викупаєш де вона зроблена?)
В душі не їбу. Я от свій анархо-комуністичний шеврон десь проїбав і тепер в пічалі) В 2015 я пиздився на вулиці з такими як той тіп на аві, але тепер війна все переїбала.
Я і зараз ті зв'язки маю)Ті часи були прекрасні.
Слухай, ти шо можливо мав зв'язки якісь з Автономним Опором? Цитадель, вся хуйня?)
Дякую Вам за відповідь, знаєте в мене одразу були думки про те що тут щось не чисто але я не люблю виставляти це на загал вирішив трохи почекати й переглянути думки людей, згодом деякі мої думки збіглися з загалом масси що ж не знаю що ще додати, час покаже де ця істинна правда. Ця речовина має ретельно досліджуватись та підхід до такого типу речей як тріп-репорт має бути цілком серйозним та не вибагливим, авжеж є правила написання тріп-репортів і тд., ще не слід забувати що у кожного з нас є свій стиль але ви все бачите по реакціям людей.Я вважаю, що такі текста а.к.а "репорти" можна пробачити, якщо би це було на галіму соляру до прикладу.
Я хз особисто, можливо автора запаяло к єбєням, шо він на уходах здав свою Нокію в ломбард, і видав нам ОСЬ ЦЕ як за репорт. Хуй його знає.
Мене більше впирають коментарі старожил, сектантів в такі моменти почитати. Адже все що ми побачили в репорті від автора, це пердьож у воздух, і то холостий блять))))
Я і зараз ті зв'язки маю)
зачем вообще трипы писать, продавец же не на проверке)Дякую Вам за відповідь, знаєте в мене одразу були думки про те що тут щось не чисто але я не люблю виставляти це на загал вирішив трохи почекати й переглянути думки людей, згодом деякі мої думки збіглися з загалом масси що ж не знаю що ще додати, час покаже де ця істинна правда. Ця речовина має ретельно досліджуватись та підхід до такого типу речей як тріп-репорт має бути цілком серйозним та не вибагливим, авжеж є правила написання тріп-репортів і тд., ще не слід забувати що у кожного з нас є свій стиль але ви все бачите по реакціям людей.
Типу і переріс, і не зовсім. Якось поспілкуємось можливо. Ще місяць буду у Львові десь.Не переріс ще цей двіж?
Я в свому плані розчарувався в людях, котрі в грудь бились, кричали щось про ВІРНІСТЬ, блаблабла... Ну то таке..
Сам знаєш я думаю, що з війною більшість тіпів пішли добровольцями.
За 2 роки похоронив у нашому місті десятки хлопаків, з котрими були пов'язані довгі роки угару, двіжів...
Нема питаньТипу і переріс, і не зовсім. Якось поспілкуємось можливо. Ще місяць буду у Львові десь.
Того дехто я особисто знаю.Нема питань
ТГ у чаті айса брав, чи може дехто під ніком Tool маякнув?))
ага, водки)наврное 0,3 было употребленно
ну если не пиздит то охуенно кайфанул))ага, водки)
аж на трёх сучек сообразил
конечно не пиздит, ни милиграмма в нос, ни сантиметра в ж*пуну если не пиздит то охуенно кайфанул))
Того дехто я особисто знаю.
Дякую Вам за відповідь, знаєте в мене одразу були думки про те що тут щось не чисто але я не люблю виставляти це на загал вирішив трохи почекати й переглянути думки людей, згодом деякі мої думки збіглися з загалом масси що ж не знаю що ще додати, час покаже де ця істинна правда. Ця речовина має ретельно досліджуватись та підхід до такого типу речей як тріп-репорт має бути цілком серйозним та не вибагливим, авжеж є правила написання тріп-репортів і тд., ще не слід забувати що у кожного з нас є свій стиль але ви все бачите по реакціям людей.
Від Кавса до речі не ти один його недомєф не знайшов. В мене на кайзері з 4 покупок 2 ненаходи.Ет ми в курсє) Ладно, нафлудили дай боже
Стапе, а за Кавса звідкіля інфа? Я про це ніде не писавВід Кавса до речі не ти один його недомєф не знайшов. В мене на кайзері з 4 покупок 2 ненаходи.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.