psylocibine
чайка - пробу не давать
А кто за що питав
Ізраїльська контррозвідка)Стапе, а за Кавса звідкіля інфа? Я про це ніде не писав
Так у мене з Кавсом все ОК було. Да, глибокі закопи, зроблені ранньою весною, зараз зарослі їбані на точках.Ізраїльська контррозвідка)
Можу тобі скинути в лс клад від Кавса. Там не було не розкрито, ніхуя, але я не мав бажання дуже їбатись з пошуком і хуй забив. Швидше за все він там десь лежить.Так у мене з Кавсом все ОК було. Да, глибокі закопи, зроблені ранньою весною, зараз зарослі їбані на точках.
Але находилось.
Я пас. Кавса викреслив поки, по причині вказаній вище, стрілки в траву без орієнтирів, а по факту там зараз 2 метрові кропиви нахуй, я їбавМожу тобі скинути в лс клад від Кавса. Там не було не розкрито, ніхуя, але я не мав бажання дуже їбатись з пошуком і хуй забив. Швидше за все він там десь лежить.
Ну ты хайпонултам без выходная ситуация
но и их он отнёс в ломбард...Телки пришли к нему с домашними стационарными телефонами..
Думаете не стоит давать пробы?дайте статус ,грибу «проб не давать»
Это пиздец такие репорты писать
Кастрюля
привет бро я бы заценил бы ваше мдма
может ешек мне на отправку)? на пробу
Это пиздец какой наглый пиздаболДумаете не стоит давать пробы?
Я здесь получил серьёзное обращение...
дай под реализацию ему, не видишь, человек пробы берёт, чтоб хоть как-то выжить)))Думаете не стоит давать пробы?
Ось так і житиме, на подачках із жалості.Думаете не стоит давать пробы?
Я би краще з радістю почитав твій репорт на юзера psylocibine.как жаль, что я завязала с фениками. Всегда мечтала такой репорт написать. Именно на этот продукт))))
советую вам данного тестера реально сильно пишет, вопрос больше к вашему д-мету не осталось после такого репорта.Думаете не стоит давать пробы?
все вопросы теперь только к тестеру))хороший репорт, достойный.
Повідомлення об'єднано автоматично:
советую вам данного тестера реально сильно пишет, вопрос больше к вашему д-мету не осталось после такого репорта.
Слишком дохуя букв, нужно учиться, как то короче выражать свои мысли..Что вам не понравилось
Я поставил оценку в репортаже на качество стаффа
По ней равняетесь ,только принимайте меньше , бо я звезда
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.