Отзывы

По скринам смотри там давно такой зелени нету, плюс где ты там увидел место под магнит 1г шш?? Амф бы влез но не шш точно, ещё раз скажу внимательно скрины смотри
Да не надо мне басни о внимательности и старом кладе рассказывать!!! Как зелень такая была на днях без снега, у меня тоже есть скрины, так и места за дверной коробкой более чем под 1 г. шш )

Так бывает, но достаточно редко, обычно если приходится обращаться в бот поддержки, то они решают в течении минут 10 после обращения с кодом заявки и скрином об оплате.
IMG_9054.jpeg
У касаніє. Фен прущій-наперущій. Мінський масив. Білий. Сухий 95% . Нарчіпєти замовляйте 👍🏾
IMG_9068.jpeg
Не треба було бути фенчаркою🦮 щоб знайти. В касаніє
IMG_9069.jpeg
IMG_9048.jpeg
IMG_9049.jpeg
IMG_9051.jpeg
Повідомлення об'єднано автоматично:

Darkseid Оуе! Наперущіііій. Ух 😤 розхоботило порядочно що непомітив як час пролитів за написанням нарко-репортажу неподалеку від місця приґод.
IMG_9059.jpeg
IMG_9060.jpeg

Реально хороший фукіч. Не смердить ебучей хімієй. Легко заходить. Хоботить раскошно 😉 я його як слід розтер в порошєчок.
На днях брав на районі. Сука, 2 дні він смердів хімозой. Дічь корочє. Дістався у фальзі цільним каменем. Приємно виглядав але тарив хімозой і обпікав слизову. PH не міряв але точно були залишки лугу чи кислоти
Вже другий раз за цей місяць потрапляю на раскошний фукіч в тіп-топ вєтрінє.
Все для нарчіпєта. В лучших традіциях

IMG_9104.jpeg

Візуальний тест на домішки. Як на мене - виглядає норм.
IMG_9107.jpeg
Хто знащ чому він змінює колір (жовтіє) якщо просвітити?
IMG_9108.jpeg

Останнє редагування:
На м думку клад свіжий. Довго би він не пролежау.

Вчора бачив патруль 🪖👮🏿який ходив зі спеціальним дзеркальцем на телескопічній ручці (викорисовують для огляду дніщщща маши). І вони ходили і оглядали такі місця куде че диряве дзеркало могло пролізки. Надавати би їм по рукам за ініціативність

Останнє редагування:
Получил посылку, все четко. Отправка быстро. Стафф как всегда улетный.
Рекомендую

Ось що +репутація животворящая делаєт від Darkseid і Tip Top

Одного разу на районі…. закінчився говно-фен. І знайомий кент просто запитав чи не знаю де можна намутити.

* Важливо знати: допомога друзям у придбанні наркотиків є порушенням закону і підпадає під дію статті 307 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає відповідальність за будь-які дії, пов’язані з незаконним придбанням, зберіганням чи передачею наркотичних засобів, навіть якщо це робиться «по-дружньому», «по-домашньому»)). Покарання варіюється від 4 до 12 років позбавлення волі залежно від обставин.
IMG_9145.png

Це історія про те як нарчіпєт не залишить в біді кєнта-нарчіпєта.
IMG_9146.png

Цього разу платіж пройшов неймовірно швидко — приємно здивований! Увесь процес зайняв максимум 2-3 хвилини. Обирав другу банківську картку зі списку. Вчора, для порівняння, використовував першу картку, але, ймовірно, це не має жодного значення.
IMG_9147.png

Пишу кєнту, що всьо, залишилось трохи почекати, і будуть координати. Але довго чекати не прийшлось.
Платіж — 21:34
Координати скинув йому о 21:37.
(Все видно на скрінах, якщо комусь туго доходить, нахуя тут ця переписка).
IMG_9150.png

Також скинув йому чєкі. Нехай буде.
IMG_9148.png

Хоч і не тупий, читав правила магазину, що передавати третім ліцам інформацію не можна… бла-бла-бла.
IMG_9161.jpeg
IMG_9149.png

Кєнт ніколи не брав участі у пошуках скарбів, то для нуба виділив, де шукати, за що був посланий… але то не суть.
IMG_9153.png

Скарб животворящий був успішно знайдений. Фотки місцевості, зрозуміло, ніхто вночі робити не став — причини очевидні. Спальний район, вечір, єбуччі відключення світла.
IMG_9156.png

Собі я замовляв скарб на Мінському масиві минулого разу. А кєнту, про якого ти зараз читаєш цей нарко-рєпортаж, на протилежному кінці Києва. І там, і тут фєнчік чудєсний і животворящий. З одного мішка як кажуть люди).
IMG_9157.png

Подивись поближче який білесенький і сухесенький) чудо-пєдро)👇🏼
IMG_9158.png

Кількість кєнт на око оцінив як достатню, щоб не їбати собі мізки і не важити. Досвіт. На вигляд — вєсовой грам. А не та мокра щепотка пєдри, яку через треті руки втюхують, коли береш на пʼятаку.
IMG_9159.png

…і приємно запекло у носику десь на іншому кінці Києва, і закрутілось-завєртєлось хоботня в автоматікі. А там іще й фріспіни під’їхали. Чудний вєчєр удался!
IMG_9160.png

Подякував кладмену за чіткі координати, повару за якісний товар, адміну сайту за організацію процесу оплати.
Все працює, як злагоджений механізм: кожен на своєму місці, жодних проколів.

Уяви 🫵🏻 як десь у тіні під вуличним ліхтарем кладмен акуратно пакує “скарб”, водночас повара синтезує і перевіряє, щоб усе було ідеально. Адмін порішав всі проблеми з платежами, немов режисер, який стежить, щоб вистава чи марафон йшов без збоїв. Відчуття що магазинчик Тіп-Топ знов завоював місце серед моїх топів. Лідер у якого кожна деталь процесу продумана, кожна дія відточена.

Результат? Довольний клієнт із усмішкою на прищавом і сальном еб… та відчуттям +300% дофаміну в крові. І, здається, це не просто випадковість, а справжня майстерність.

Вкладення

• IMG_9159.png
    IMG_9159.png
    366.4 КБ · Перегляди: 19
  • IMG_9150.png
    IMG_9150.png
    354.6 КБ · Перегляди: 8
  • IMG_9148.png
    IMG_9148.png
    344.6 КБ · Перегляди: 16
Останнє редагування:
Переглянути вкладення 62220
У касаніє. Фен прущій-наперущій. Мінський масив. Білий. Сухий 95% . Нарчіпєти замовляйте 👍🏾
Переглянути вкладення 62257
Переглянути вкладення 62258
Переглянути вкладення 62222
Переглянути вкладення 62223
Переглянути вкладення 62224

Darkseid Оуе! Наперущіііій. Ух 😤 розхоботило порядочно що непомітив як час пролитів за написанням нарко-репортажу неподалеку від місця приґод.
Переглянути вкладення 62240
Переглянути вкладення 62241

Реально хороший фукіч. Не смердить ебучей хімієй. Легко заходить. Хоботить раскошно 😉 я його як слід розтер в порошєчок.
На днях брав на районі. Сука, 2 дні він смердів хімозой. Дічь корочє. Дістався у фальзі цільним каменем. Приємно виглядав але тарив хімозой і обпікав слизову. PH не міряв але точно були залишки лугу чи кислоти

Переглянути вкладення 62300

Переглянути вкладення 62304
Переглянути вкладення 62305
Фото красивые)

Переглянути вкладення 62220
Переглянути вкладення 62257
Переглянути вкладення 62258
Переглянути вкладення 62222
Переглянути вкладення 62223
Переглянути вкладення 62224

Переглянути вкладення 62240
Переглянути вкладення 62241

Переглянути вкладення 62300

Переглянути вкладення 62304
Переглянути вкладення 62305
вроде все клас, тока плис не пали местяки бо есть каста людей которая не дремлет

Останнє редагування:

Хочу поблагодарить магазин за достойный сервис. Пользуюсь услугами магаза до двух лет и проблем не было. Амф у них лютый, клады легкие.​

Лучший магаз в Киеве, можете заказывать смело!​

Являюсь постоянным покупателем данного магазина ещё с лета 2023 года, в данном шопе было совершенно как минимум 150 покупок, и всегда все было чётко так как любые моменты и ситуации оперативно решались админом в пользу покупателя за что ему огромная благодарность. Именно за такую лояльность советовал данный шоп многим знакомым которые в последствии стали постоянными покупателями. Именно за это все я и полюбил данный магазин.
Сегодня была совершена очередная покупка где был ненаход, соответственно как и ранее обратился к оператору за помощью в надежде решить данную ситуацию. Раньше в подобных ситуациях если не было клада поблизости оператор всегда говорил в каких районах есть и предполагал выбор. Но сейчас этот штрих просто молча кидает пз в другом конце города. (При том что я уверен что в том районе где я брал было куча других кладов) Что было дальше кидаю скрины переписки.
Считаю это не адекватным общением.
Данная ситуация полностью перечеркнула моё отношение к магазину. Прошу руководство обратить на это внимание.

Вкладення

• IMG_5308.jpeg
    IMG_5308.jpeg
    746.9 КБ · Перегляди: 33
  • IMG_5309.png
    IMG_5309.png
    2.7 MБ · Перегляди: 33
  • IMG_5307.jpeg
    IMG_5307.jpeg
    510.9 КБ · Перегляди: 33
Являюсь постоянным покупателем данного магазина ещё с лета 2023 года, в данном шопе было совершенно как минимум 150 покупок, и всегда все было чётко так как любые моменты и ситуации оперативно решались админом в пользу покупателя за что ему огромная благодарность. Именно за такую лояльность советовал данный шоп многим знакомым которые в последствии стали постоянными покупателями. Именно за это все я и полюбил данный магазин.
Сегодня была совершена очередная покупка где был ненаход, соответственно как и ранее обратился к оператору за помощью в надежде решить данную ситуацию. Раньше в подобных ситуациях если не было клада поблизости оператор всегда говорил в каких районах есть и предполагал выбор. Но сейчас этот штрих просто молча кидает пз в другом конце города. (При том что я уверен что в том районе где я брал было куча других кладов) Что было дальше кидаю скрины переписки.
Данная ситуация полностью перечеркнула моё отношение к магазину. Прошу руководство обратить на это внимание.
Тебе выдан перезаклад свежий

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

IMG_4180.jpeg

Тебе выдан перезаклад свежий
В другом конце города ? Можешь сам за ним поехать, дарю его тебе!
Я всегда брад через типтоп в первую очередь из-за удобства. В последнее время в основном это были заказы такси, так как сейчас нету данной услуги я взял клад на районе в надежде быстро его получить. Я не собираюсь ездить пол дня через весь город и ещё выяснять ситуацию с неадекватными админом (видно что человек совсем недавно на этой должности) именно из-за таких неадекватных админов магазы и теряют постоянных клиентов! Мне проще и дешевле обратиться к другому магазу и все оперативно получить, чем сейчас тратить кучу бабок и времени на такси в надежде что там будет то за что я заплатил деньги (в чем я очень сомневаюсь )

Я всегда брад через типтоп в первую очередь из-за удобства. В последнее время в основном это были заказы такси, так как сейчас нету данной услуги я взял клад на районе в надежде быстро его получить. Я не собираюсь ездить пол дня через весь город и ещё выяснять ситуацию с неадекватными админом (видно что человек совсем недавно на этой должности) именно из-за таких неадекватных админов магазы и теряют постоянных клиентов! Мне проще и дешевле обратиться к другому магазу и все оперативно получить, чем сейчас тратить кучу бабок и времени на такси в надежде что там будет то за что я заплатил деньги (в чем я очень сомневаюсь )
Не факт що в іншому магазі нормаль синтезують те шо тобі треба. На досвіді кажу. Тут якось не така і виражена побочка.
А як куплю тести на вміст солей ртуті, то стане зрозуміло звідки в кого руки ростуть.
І прєміум-@PsychoMaN-сигмент теж буде нещадно перевірений. А чом би і ні. Думаю він буде тільки «За»

Вкладення

• IMG_9164.jpeg
    IMG_9164.jpeg
    288.8 КБ · Перегляди: 10
  • IMG_9165.jpeg
    IMG_9165.jpeg
    364.3 КБ · Перегляди: 10
Останнє редагування:
Не факт що в іншому магазі нормаль синтезують те шо тобі треба. На досвіді кажу. Тут якось не така і виражена побочка.
А як куплю тести на вміст солей ртуті, то стане зрозуміло звідки в кого руки ростуть.
І прєміум-@PsychoMaN-сигмент теж буде нещадно перевірений. А чом би і ні. Думаю він буде тільки «За»
Як протестиш поділись результатами

Там 100% свежий клад и надёжно сделан, ехать или нет и забирать его - твое право.
По поводу района где будет пз в правилах все указано.

В очередной раз клад снят в касание

Вкладення

• IMG_1040.jpeg
    IMG_1040.jpeg
    73.8 КБ · Перегляди: 8
Там 100% свежий клад и надёжно сделан, ехать или нет и забирать его - твое право.
По поводу района где будет пз в правилах все указано.
Что мешало кинуть в том же районе или хотя бы в соседнем?
Почему перед тем как кидать даже не предупредили что он слишком далеко?
Почему админ вместо того что бы корректно отвечать и лояльно решить ситуацию переходит на оскорбления?
Почему для вас какие то 400 гривен дороже чем постоянный плкупатель который стабильно приносил вам прибыль и привел к вам кучу клиентов. Если прикинуть то за полтора года я принёс вам более 30-40к
Вот что мне не понятно.

Як протестиш поділись результатами
А куди треба їхати. Який район. Виділи цей клад для тестів на благо форумчан-чан)
Проведу тести ціми тестами.

IMG_9206.jpeg

Дивись скільки всього можна повизначити. Цей тестик в мене є. Чого раніше його не робив і не викладувау, ти запитаєш? А хуй його знає.
Мабудь надмірно був захобочєн) тіп-топ фєном
Виділяй мені цей клад і сатисфекшен гаранті

1. Mercury (ртуть):
• Ртуть може бути присутньою, якщо використовували каталізатори чи інші сполуки, що містять ртуть, у процесі синтезу.
2. Lead (свинець):
• Свинець може з’явитися у вигляді домішки в реагентах або обладнанні низької якості.
3. Iron (залізо):
• Може бути присутнім через корозію металевого обладнання, особливо за використання неякісного обладнання.
4. Copper (мідь):
• Може походити з трубок або мідних деталей обладнання, якщо вони використовувались у процесі.
5. Nitrate і Nitrite (нітрати та нітрити):
• Можуть бути залишками використаних реагентів, таких як нітрати чи нітритні солі.
6. Chlorine (хлор):
• Залишки хлоровмісних реагентів можуть бути присутніми у недоочищеному продукті.
7. Fluoride (фториди):
• Можуть бути побічним продуктом у випадку, якщо використовувались фторовмісні сполуки в реакціях.
8. Chromium (хром):
• Можливий як домішка від металевого обладнання або каталізаторів, які використовувались у реакціях.

Але
Експрес-тест-смужки для води можуть використовуватися для аналізу розчинів сульфату чи фосфату, але їх точність і достовірність залежать від специфіки реагентів та концентрації речовин у розчині. Вони не розраховані на складні хімічні суміші, тому для більш точного аналізу краще застосовувати лабораторні методи, такі як хроматографія.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу