Ніхто не морозиться.номер заказа дай, только не проморозься в этот раз с ним
Чого ти взагалі влазиш в мою розмову з адміном цієі гілки? тебе питали?
Ніхто не морозиться.номер заказа дай, только не проморозься в этот раз с ним
с каким админом?) ты сам с собой тут разве что разговариваешь, кобила с возу бабе легче, продолжай свой монологЧого ти взагалі влазиш в мою розмову з адміном цієі гілки?
угараешь?Оператор-швира знову @tiptop_account скинув фото старих кладів. Я туди не поїду. Там нічого не буде. Видно що зроблено весною. Опавшого листя нема, листя зелене. Дайте свіжі фото свіжих кладів. Поремонтуйте сайт і я чекаю фото до замовлення на сайті
Шо пішло не так? Чого нормальний барига почав швиряти?
Почнуть всі писати і що тоді?
Заказал 3 г на такси. Приехало тоже вот это, такой цвет. Ответ опера, что посуши на блюдце. Но он пластилиновый так и остался. 1500 грн в дно. ЖестьТак вам і треба. Це карма за те що найобуєте чесних нарчіпетов
Повідомлення об'єднано автоматично:
Так вам і треба. Це карма за те що найобуєте чесних нарчіпетов
І парите персикового кольору амф замість білого як намальовано на картинці вітрини
Переглянути вкладення 47872
У тебя уже "не было" клада , которое по факту было и лежало на твоих же фотоОператор-швира знову @tiptop_account скинув фото старих кладів. Я туди не поїду. Там нічого не буде. Видно що зроблено весною. Опавшого листя нема, листя зелене. Дайте свіжі фото свіжих кладів. Поремонтуйте сайт і я чекаю фото до замовлення на сайті
Скоро будет и белый амф, так говорит администраторЗаказал 3 г на такси. Приехало тоже вот это, такой цвет. Ответ опера, что посуши на блюдце. Но он пластилиновый так и остался. 1500 грн в дно. Жесть
Прикольний нікугараешь?
Не хочу коментувати.У тебя уже "не было" клада , которое по факту было и лежало на твоих же фото
Скоро будет и белый амф, так говорит администратор
Уже уже работает, а то ты я смотрю радуешься больше всехПрикольний нік
Та нє. Розраховував на баригу а він підвів сьогодні.
Не хочу коментувати.
Забагато моїх повідомлень.
Барижня істопртілась, шо тут ще скажеш
Ще і я винний що в них хостинг зламався. Чорна полоса у бариги. Походу до хостера приїхав підрозділ копів «Альфа» і всі ебалом в пол, руки за спину.
Переглянути вкладення 47977
Коротше, шановні сектанти. Сьогодні склалась неприємна ситуація після покупки кладу. Кладмен наплужив, я вважаю.Upd. Респект саппортам
Ох ты ж и уебанище пиздливое, фусукаОператор-швира знову @tiptop_account скинув фото старих кладів. Я туди не поїду. Там нічого не буде. Видно що зроблено весною. Опавшого листя нема, листя зелене. Дайте свіжі фото свіжих кладів. Поремонтуйте сайт і я чекаю фото до замовлення на сайті
гуд
Сегодня сделал заказ оплатил криптой, бот не выдал, оператор через час дал клад где ссылка на фото не открывается вообще...опять ждуУже уже работает, а то ты я смотрю радуешься больше всех
Это жесть, а не амф..Ну от такой он - чисто пластилін)Переглянути вкладення 48079
Амфетамін
Что ты мозг дрочишь ?Зазвичай відповідає напротязі години а не почерзі
Ти думаєш я не писав? Нехай шось адмін цієі гілки чи офіційний представник тіп топ напише коли будуть фотки
Ты серьезно ?Админ тип топ разбуди своего оператора!
Если у вас фото не грузятся с кладами, то пусть заходит в телегу чаще чем 1 раз в 2 часа
Оператор в работе бесперебойно с самого утра и до полуночи, 24/7, так как у него постоянно 100+ клиентов на линии, а сейчас, когда уже третий день проблемы у большей половины шопов с фото в силу проблем у общего стороннего провайдера, то и 200-300 сразу...Админ тип топ разбуди своего оператора!
Если у вас фото не грузятся с кладами, то пусть заходит в телегу чаще чем 1 раз в 2 часа
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.