Отзывы

Дружбы народов тоже розовый пластилин

Замовляю перший раз. Через сайт. Вибрав, оплата пройшла, а фотку кладу в історії замовлень ніяк не побачити бо не працює посилання. Написав оператору, так той мовчить. Не розумію

Замовляю перший раз. Через сайт. Вибрав, оплата пройшла, а фотку кладу в історії замовлень ніяк не побачити бо не працює посилання. Написав оператору, так той мовчить. Не розумію
Он отвечает всем по очереди

Зробив замовлення. Не перший раз замовляю. Фото на сторінці замовлення нема. Бита ссилка

IMG_6777.png
IMG_6778.jpeg

Он отвечает всем по очереди
Зазвичай відповідає напротязі години а не почерзі
Повідомлення об'єднано автоматично:

Хостинг фотографий не работает, оператору напиши, он вручную откроет
Ти думаєш я не писав? Нехай шось адмін цієі гілки чи офіційний представник тіп топ напише коли будуть фотки

Зазвичай відповідає напротязі години а не почерзі

Ти думаєш я не писав? Нехай шось адмін цієі гілки чи офіційний представник тіп топ напише коли будуть фотки
Ну да, час времени разрыв чтобы ответить всем по очереди.
Я ничего не думаю, я тебе говорю один из выходов в этой ситуации, написать оперу и ждать пока он откроет тебе картинку.
Насчёт фоток, они будут когда починят хостинг очевидно, а когда это будет никто не знает, потому что обещали починить ещё вчера.

До кінця тижня точно поремонтують.
Ладно, поїхав на базу спати. Сенсу чекати «0»

Ну да, час времени разрыв чтобы ответить всем по очереди.
Я ничего не думаю, я тебе говорю один из выходов в этой ситуации, написать оперу и ждать пока он откроет тебе картинку.
Насчёт фоток, они будут когда починят хостинг очевидно, а когда это будет никто не знает, потому что обещали починить ещё вчера.
Треба думати шо ти радиш. Тиж топ із топов.
А радиш елементарні речі. Очевидні

Останнє редагування:
Так вам і треба. Це карма за те що найобуєте чесних нарчіпетов

Так вам і треба. Це карма за те що найобуєте чесних нарчіпетов
І парите персикового кольору амф замість білого як намальовано на картинці вітрини
IMG_6782.jpeg

Останнє редагування:
Оператор @tiptop_account скинув фото. Видно що зроблено весною. Опавшого листя нема, листя зелене.
Кладу нема.
Оператор швирнув на замовлення. Коли будуть фото на сайті а не пусті тайники?
IMG_6783.jpegIMG_6784.jpeg

Оператор @tiptop_account скинув фото. Видно що зроблено весною. Опавшого листя нема, листя зелене.
Кладу нема.
Оператор швирнув на замовлення. Коли будуть фото на сайті а не пусті тайники?
Переглянути вкладення 47880Переглянути вкладення 47881
Как-то не айс

Upd. Респект саппортам❤️

Останнє редагування:
не пиши по многу смс, все одним смс написал и жди)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу