Хммм, ну тогда не знаю. Брал на разных р-н Киева единички. И мне розовый пластилин попадался. Как у штриха с 10-кой, то что выше писал.
Хммм, ну тогда не знаю. Брал на разных р-н Киева единички. И мне розовый пластилин попадался. Как у штриха с 10-кой, то что выше писал.
Мне только на днях 1 раз бежевый полупластилин попалсяХммм, ну тогда не знаю. Брал на разных р-н Киева единички. И мне розовый пластилин попадался. Как у штриха с 10-кой, то что выше писал.
Йосип драний! Брат близнюк), такий же персиковий колір і пахне не ізопропіловим спиртом. Взагалі ніколи не пахнув так амф. Такий запах має альфа пвп імхо
нормас. Зручно.
Піздіш. Покажи стату з кабінета. Скільки замовлень. Посиди, помалюй в пеінтіПользуюсь магазином год! Могу смело сказать, что это лучший магаз в Киеве.. Проблем никогда не было, как по кладам, так и по качеству! Все ТИП-ТОП
точно. Відправ відео розпаковки посилки-матрьошкі. І всьо. Дєло в шляпє)Психологія терпіли, я би або арбітраж відкрив або вимагав повернення коштів або нормального товару ще раз відправити. І мені відправляли, уже були такі випадки
Думаю топ менеджери магазу щось з кладменом зроблять бо він іх підставляє коли міняє якісний амф від тіптоп на неякісний амф (умовно - болт).Мне только на днях 1 раз бежевый полупластилин попался
Чей болт)?Думаю топ менеджери магазу щось з кладменом зроблять бо він іх підставляє коли міняє якісний амф від тіптоп на неякісний амф (умовно - болт).
І потім постійні клієнти, які звикли робити великі стежки, нюхають болт)
Гігі-гагаЧей болт)?
Выглядит отлично, как сам ?А вот и том самый классический мефедрон горячим кладом в касание (4-MMC из БК-4)
Переглянути вкладення 47534
Привет бро, все ровненько!Выглядит отлично, как сам ?
В каких во всех, может просветишь?У тебя психология чайки пиздабола
Причем во всех магазах))
Рад за тебя) та у меня вроде тоже все хорошо) спасибо)У тебя шо как?
Он отвечает всем по очередиЗамовляю перший раз. Через сайт. Вибрав, оплата пройшла, а фотку кладу в історії замовлень ніяк не побачити бо не працює посилання. Написав оператору, так той мовчить. Не розумію
Хостинг фотографий не работает, оператору напиши, он вручную откроетПереглянути вкладення 47866Зробив замовлення. Не перший раз замовляю. Фото на сторінці замовлення нема
Переглянути вкладення 47868
Зазвичай відповідає напротязі години а не почерзіОн отвечает всем по очереди
Ти думаєш я не писав? Нехай шось адмін цієі гілки чи офіційний представник тіп топ напише коли будуть фоткиХостинг фотографий не работает, оператору напиши, он вручную откроет
Ну да, час времени разрыв чтобы ответить всем по очереди.Зазвичай відповідає напротязі години а не почерзі
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ти думаєш я не писав? Нехай шось адмін цієі гілки чи офіційний представник тіп топ напише коли будуть фотки
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.