К сожалению уже не осталосьА зроби фотку якщо ще залишився))
ой вей... бро накинув тобі репу в якості моральної підтримки. бо я через 1 граміну ось такого засумував конкретно. і думаю шо якби я купував десятку, розраховуючи отримати звичний, робочий тіптопівський біленький фен, а натомість отримав би десятку пластиліну, то мабуть був би в глибоченному розпачі і зневірі.
Психологія терпіли, я би або арбітраж відкрив або вимагав повернення коштів або нормального товару ще раз відправити. І мені відправляли, уже були такі випадкиой вей... бро накинув тобі репу в якості моральної підтримки. бо я через 1 граміну ось такого засумував конкретно. і думаю шо якби я купував десятку, розраховуючи отримати звичний, робочий тіптопівський біленький фен, а натомість отримав би десятку пластиліну, то мабуть був би в глибоченному розпачі і зневірі.
тримайся друже. все минає і це мине.
У тебя психология чайки пиздаболаПсихологія терпіли, я би або арбітраж відкрив або вимагав повернення коштів або нормального товару ще раз відправити. І мені відправляли, уже були такі випадки
Во во мне такой вот неоднократно в разных районах единицей попадался в последние дни. Но 10-ка это жёстко
Моя красота )Отправка оперативная, стелс шикарен, Д-мет великолепен! )
Хммм, ну тогда не знаю. Брал на разных р-н Киева единички. И мне розовый пластилин попадался. Как у штриха с 10-кой, то что выше писал.
Мне только на днях 1 раз бежевый полупластилин попалсяХммм, ну тогда не знаю. Брал на разных р-н Киева единички. И мне розовый пластилин попадался. Как у штриха с 10-кой, то что выше писал.
Йосип драний! Брат близнюк), такий же персиковий колір і пахне не ізопропіловим спиртом. Взагалі ніколи не пахнув так амф. Такий запах має альфа пвп імхо
Піздіш. Покажи стату з кабінета. Скільки замовлень. Посиди, помалюй в пеінтіПользуюсь магазином год! Могу смело сказать, что это лучший магаз в Киеве.. Проблем никогда не было, как по кладам, так и по качеству! Все ТИП-ТОП
точно. Відправ відео розпаковки посилки-матрьошкі. І всьо. Дєло в шляпє)Психологія терпіли, я би або арбітраж відкрив або вимагав повернення коштів або нормального товару ще раз відправити. І мені відправляли, уже були такі випадки
Думаю топ менеджери магазу щось з кладменом зроблять бо він іх підставляє коли міняє якісний амф від тіптоп на неякісний амф (умовно - болт).Мне только на днях 1 раз бежевый полупластилин попался
Чей болт)?Думаю топ менеджери магазу щось з кладменом зроблять бо він іх підставляє коли міняє якісний амф від тіптоп на неякісний амф (умовно - болт).
І потім постійні клієнти, які звикли робити великі стежки, нюхають болт)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.