ДедПихто
Посвященный
По проба на лсд актуально? Я бывший про у меня было 95 репортов, опыта 10 лет)
По проба на лсд актуально? Я бывший про у меня было 95 репортов, опыта 10 лет)
ты присполнился наверно и тебе этот мир абсолютно понятен)По проба на лсд актуально? Я бывший про у меня было 95 репортов, опыта 10 лет)
Дозволю собі відповісти. Дозування таке саме. Оптимальний варіант відважити 20-25 мг, засипати в капсулу та прийняти перорально, запивши водою.Може бути тупе питання, ніколи з 2cb не звʼязувалась, але. Я бачила, що дозування зазвичай в межах кількох десяток мг, а ви продаєте мінімум 250 мг. Чи буде дозування для вашого 2cb відрізнятись, чи буде таким саме?
ТакСкажіть лорд в роботі ?/
Ні.а будуть колись інші речовини по Шульгіну ?
2СТ ? 2СЕ?
Вже відповіли, не актуально, очікую відправочку. Як пройде тест, відпишусь у тред)Привіт, провів оплату, а менеджер у Session не відповідає (
Можете звернути його увагу?
І так, картинки приїхали разом з подаруночком (Окремий респект за це)Вже відповіли, не актуально, очікую відправочку. Як пройде тест, відпишусь у тред)
Скоро дадуть відповідь. Не хвилюйся.З магазином все ок? Уже не відповідають на протязі цілого дня. Відписав в два месенджери.
Вітаю. Раджу почати з чаю із 3 грамм.Вітаю. Яке дозування магічних грибів для початкіуця? Хо спробувати
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.