КАЗКОВІ ПОДОРОЖІ | ПРЕЙСКУРАНТ

хороших продаж ;)

приветствую тебя, кислотных дел мастер) протестировали brainstorm, что ты отправлял нам чуть ранее - очень довольны. как всегда высочайшее качество!!
всем рекомендую этот магазин, безупречная работа много лет..

Cнова в наличии марки - NEXUS, 170 мкг, хорошая дозировка для тех кому 100 - мало, а 220 - много.

5f0eccc2a35f0.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Итого наш ассортимент на марки LSD: 100 mcg, 170 mcg, 220 mcg.

Останнє редагування:
Може бути тупе питання, ніколи з 2cb не звʼязувалась, але. Я бачила, що дозування зазвичай в межах кількох десяток мг, а ви продаєте мінімум 250 мг. Чи буде дозування для вашого 2cb відрізнятись, чи буде таким саме?

Може бути тупе питання, ніколи з 2cb не звʼязувалась, але. Я бачила, що дозування зазвичай в межах кількох десяток мг, а ви продаєте мінімум 250 мг. Чи буде дозування для вашого 2cb відрізнятись, чи буде таким саме?
Дозволю собі відповісти. Дозування таке саме. Оптимальний варіант відважити 20-25 мг, засипати в капсулу та прийняти перорально, запивши водою.

Ще приймають інтраназально, там дозування потрібне менше на 30 - 50 %. Сам так ніколи не робив, але хто пробував то писали про жахливе печіння.

Скажіть лорд в роботі ?

Ожидаю ответа в тг, хочу сделать заказ картонок

а будуть колись інші речовини по Шульгіну ?
2СТ ? 2СЕ?

Привіт, провів оплату, а менеджер у Session не відповідає (
Можете звернути його увагу?

Вже відповіли, не актуально, очікую відправочку. Як пройде тест, відпишусь у тред)
І так, картинки приїхали разом з подаруночком (Окремий респект за це)
Стелс був такий нібито мені у в'язницю щось передають, аж почав перейматися що нічого не знайду
Магазин тепер займає в мене окреме місце у серці

♡​

З магазином все ок? Уже не відповідають на протязі цілого дня. Відписав в два месенджери.

Вітаю. Яке дозування магічних грибів для початкіуця? Хо спробувати

Уважаемые клиенты!

Внимание!

Информация для тех кто не может зайти на наш сайт.

Временно на резервном домене:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу