Ассортимент, цены, контакты.

Зараз розкажу: звичайна людина, програміст. В тюрмі не сидів, з неблагополучними людьми (на яких ти натякаєш) ніколи не спілкувався. Завжди слідкував за здоровʼям (наскільки це було можливо) Досвід вживання: марихуана і… все. А ти думав тут сидить пише кончений зек із тюрячки з проколотими венами? Вже ці стереотипи про туберкульоз можна засунути в одне місце. Дуже неприємно таке читати. Більше нікому не буду нічого казати про здоров’я - курити з водного/сухого це заїбись, у мене все.
я не хотел задеть, извиняюсь...и правда, стереотипное мышление сработало, теперь стыдно как-то...мир тебе и ещё раз извиняюсь, но ведь правда маловероятно, что от травки...где-то очень не повезло, иммунитет слабый и там причин в совокупности много может быть.

я не хотел задеть, извиняюсь...и правда, стереотипное мышление сработало, теперь стыдно как-то...мир тебе и ещё раз извиняюсь, но ведь правда маловероятно, что от травки...где-то очень не повезло, иммунитет слабый и там причин в совокупности много может быть.
Все добре, бро) Я спочатку захворів на Ковід а потім вже і це вилізло. Просто хотів сказати, що саме куріння не ок для тих, в кого хворі легені (ну це і так понятно). От я особисто повністю відмовився від куріння, але травки ж хочеться, отут і приходять на поміч печеньки з ТГК) До речі, рекомендую їх тут придбати усім, хто не куштував ще таких приколів

Заказываю тут шишки уже второй раз и могу выделить жирные плюсы магазина:

1. Оператор быстро отвечает на все вопросы, да и отправка очень оперативная. Сегодня оплатил, а завтра уже получил.
2. Ассортимент меняется, он разнообразный, удалось попробовать 3 разных сорта. За свою цену – это топ. Семян нет, листьев тоже.

Огромное спасибо за такой сервис и отличный товар! Только положительные эмоции от сотрудничества. Вернёмся за ништяками ещё :)

Скучно

Найкращій, як на мою думку, шоп на секті підігнав неймовірні подаруночки. Брав як завжди табли та ксанчик.
Клад, локація, упаковка - все професійно. Без жодних натяків на проблеми при знятті. А ще, бонусом отримав трохи гарного шишла і сильно прущчу канна-випічку, на яку найближчим часом планую написати репорт.
Окрім того що якість речовин тут на найвищому рівні - навіть просто робити тут замовлення, це виключний кайф!
Дуже вдячний професіоналам що ведуть свій бізнес на цьому чудовому майданчику! Всім раджу

Последний раз когда я заказывал в этом магазине меня приняли на новой почте, думаю приняли курьера, а потом на адреса мусоров поставили, я их вообще тогда перцем залил и убежал, но меня потом нашли, прошло время, хочу что то заказать к новому году.можно не стрематся ?

Последний раз когда я заказывал в этом магазине меня приняли на новой почте, думаю приняли курьера, а потом на адреса мусоров поставили, я их вообще тогда перцем залил и убежал, но меня потом нашли, прошло время, хочу что то заказать к новому году.можно не стрематся ?
Нафиг ты ходишь на почту? Заказывай на пачтомат

На почтоматах, увы, тоже принимают
Та ясно ...но на почтаматах наши шансы на удачную покупку в разы увеличиваються как некрути... Есть вообще почтаматы в подьездах!!!!! Почтаматы в подькздах.... что вам еще надо , личный почтамат в туалете и так чтоб о нем жена не знала??? Пизлец что за приступники такие пошли...

Взяв на пробу індорну Gorilla Glue, і залишився більш ніж задоволеним.
Аромат, смак, вологість на 5+. Швидка, ввічлива та ефективна комунікація)

Готуюсь до наступних закупів з дитячим нетерпінням, бо підозрюю, шо решта сортів будуть також класними.

Дякую за Вашу роботу ;)

20241220_004735.jpg
Взял 20г за 110$, очень доволен качеством как шиш так и шопа, хороший стелс и отличная работа оператора, как обычно рекомендую 20241220_004753.jpg

Доброго дня! В очередной раз заказывали через данный шоп хтс… всё пришло максимально быстро и качественно! Однозначно рекомендую! Всем добра!

Заказывал здесь пару раз, качество не плохое

Особисто для мене, вже декілька років містер скар є ТОП 1 магазин на цьому форумі. Надійний магазин, швидкі відправки, доступні ціни та ввічливий, розуміючий оператор!
Дякую за роботу і можу лише побажати розширення асортименту!

С НОВЫМ ГОДОМ : С НОВЫМИ СИЛЬНЕЙШИМИ ПРОДАЖАМИ ;)

1736178110438.png
Беру вже не перший рік. Магазин тримає марку. Індорна горіла глу просто ідеал - якість, смак та ефект на висоті. Тверда як камінь, точно можна сказати що це фотоперіод а не автоквіт. Пахне так що на всю кімнату штиняє як тільки відкрив зіп. Як покурив її перший раз навіть трохи розгубився. Потім люди які не курять питали ти шо захворів? Чого очі такі червоні? Цій шмалюці 10/10 поставлю бо давно такої не курив. Єшка також вогонь - їв цілу дуже сподабалась.

Назад
Зверху Знизу