• 🇧🇷КОКАИН 96% выход на крэк✅Колумбия 1г-95$✅Перу Фишскейл 1г-125$ Telegram:@brazil_18 Ветка
  • Шишки от 1$/грамм. В наличии 14 сортов, на любой вкус и бюджет! Жми сейчас! Ссылка на тему ТУТ

Ассортимент, цены, контакты.

Брав тут знову шш, по якості 8/10, попадало трохи насіння але це ж теплиця, але все на висоті як завжди.
Цього разу не такі як минула амнезія, але навалюють канєшно сильно :)
7.6 доларів за таку теплицю це виправдана ціна на твою думку?)

7.6 доларів за таку теплицю це виправдана ціна на твою думку?)
Друже, в мене виходить майже в два рази нижча ціна ніж в тебе, умовні 4-5$/г, все залежить від об'єму, в них ніби якщо 30-50 гр, то виходить адекватна ціна відносно якості.

Здравствуйте тестовых позиций под Трип репорт нету случайно примеры в подписи

Кто брал тут амф за последние пару недель?
Года 4 назад это был лучший продукт. На мой ебейший толлер заходил не каждый амф. Скар и Умка это были продавцы у которых самый тру продукт.

Учитывая причину ухода Скара, очень интересно как тут сейчас дела?

Можна спорити скільки завгодно про ціни, але для мене у цьому магазині вони виправдані завжди.
Це перевірений роками магазин, який рятував ще під час карантину. Тут завжди був хороший продукт та дуже часто найкращий продукт на форумі. Звісно, зараз є кому конкурувати, але що до сервісу, оперативності та адекватності у спілкуванні оператора з цим магазином ви конкурувати не зможете.
Надійна скеля Mr. Skar і на цій скелі можна будувати церкву ))
Дякую, за сервіс та чудову якість товару, індор просто чудовий, ХТС завжди найкращі, що мені траплялись. Та і по інших товарах питань не виникало.
Зараз цукерки з грибами це довгоочікувані солодощі, також сумуєм і чекаємо на повернення печива ТГК

Назад
Зверху Знизу