Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
приветствую тебя, кислотных дел мастер) протестировали brainstorm, что ты отправлял нам чуть ранее - очень довольны. как всегда высочайшее качество!!
всем рекомендую этот магазин, безупречная работа много лет..
Cнова в наличии марки - NEXUS, 170 мкг, хорошая дозировка для тех кому 100 - мало, а 220 - много.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Итого наш ассортимент на марки LSD: 100 mcg, 170 mcg, 220 mcg.
Може бути тупе питання, ніколи з 2cb не звʼязувалась, але. Я бачила, що дозування зазвичай в межах кількох десяток мг, а ви продаєте мінімум 250 мг. Чи буде дозування для вашого 2cb відрізнятись, чи буде таким саме?
Може бути тупе питання, ніколи з 2cb не звʼязувалась, але. Я бачила, що дозування зазвичай в межах кількох десяток мг, а ви продаєте мінімум 250 мг. Чи буде дозування для вашого 2cb відрізнятись, чи буде таким саме?
І так, картинки приїхали разом з подаруночком (Окремий респект за це)
Стелс був такий нібито мені у в'язницю щось передають, аж почав перейматися що нічого не знайду
Магазин тепер займає в мене окреме місце у серці