Відгуки

Фига себе 1500 грн,это где такие цены?
Ну так я замовляю перший за 600, там пусто і перезаклад не дає оператор. Замовляю другий через день, а там точка на тій же будівлі через 4м і зрозуміло що там також пусто навіть по фотці. Вже -1200. Оператор пропонує знижку невелику. Навіть якщо -50% і там реально би щось було, то і вийшло 1500 за грам. Але я замовила в іншому місці в завжди ок все. А на бенетон я в обідці. Наче великий шоп, а ведуть себе як скамери несерйозні.

Ну так я замовляю перший за 600, там пусто і перезаклад не дає оператор. Замовляю другий через день, а там точка на тій же будівлі через 4м і зрозуміло що там також пусто навіть по фотці. Вже -1200. Оператор пропонує знижку невелику. Навіть якщо -50% і там реально би щось було, то і вийшло 1500 за грам. Але я замовила в іншому місці в завжди ок все. А на бенетон я в обідці. Наче великий шоп, а ведуть себе як скамери несерйозні.
Напишите админу в тг

Амф слабкий і брудний, слизисту убиває на раз два, для нормального ефекту потрібно знюхати дофіга (і діло не в толерантності, не юзав 3 тижні для чистоти експерименту). Раніше тут був топ амф, а зараз хз шо

Амф слабкий і брудний, слизисту убиває на раз два, для нормального ефекту потрібно знюхати дофіга (і діло не в толерантності, не юзав 3 тижні для чистоти експерименту). Раніше тут був топ амф, а зараз хз шо
Странно вот именно за него слышала хорошие отзывы (

Странно вот именно за него слышала хорошие отзывы (
мене дивують хороші відгуки, можливо вони не знали який продукт у вас був раніше - але я, та мої «колеги» мають з чим зрівнювати, і зниження якості очевидне(( особисто я готовий в два рази більше платити, але за той амф який у вас був раніше

мене дивують хороші відгуки, можливо вони не знали який продукт у вас був раніше - але я, та мої «колеги» мають з чим зрівнювати, і зниження якості очевидне(( особисто я готовий в два рази більше платити, але за той амф який у вас був раніше
поняла , спасибо за мнение

Всем привет. Ребята, я не знаю, что у вас там происходит, но это треш конечно. На этой неделе три заказа и все ненаходы! На один дали перезаклад, тоже ненаход. Прикрепляю фото одного из заказов. Одно с локацией, второе уже по факту как пришел. Там уже сто килограмм мяса пожарили. ПЗ конечно же никто не дал))) Хотя не уверен, что если бы дали, там было бы что то)) В прошлом году всегда у вас брал и все было четко, а сейчас что то пошло не так.

Вкладення

• Screenshot_20250222-172129.png
    Screenshot_20250222-172129.png
    1.8 MБ · Перегляди: 16
  • image0.jpeg
    image0.jpeg
    334.5 КБ · Перегляди: 14
Приветствую вас Benetton ,Benetton Supp ! Привет и вам уважаемые коллеги и гости нашего форума.
Оплата баннера 22.02.2025.
Средства пришли вовремя и в полном объёме. Большое спасибо вам за сотрудничество, приятно иметь с вами дело!

Вперше подібну хйню "про перші ненаходи" чую!!! Кожен поважаючий себе шоп цінить клієнтів особливо нових і не мусорських, теж вперше колись ходив ха кладом в стелсі "щебінь міський звичайний", але не засцяв виглядати дибілом пояснив все адміну звернувшись через бот в службу підтримки, в сервісі зрозуміли в режимі телефонному ледь не за руку оператор до місця, далі-сам півдотику зняв. В ІНШОМУ магазі перша покупка-ненаход, але,зателефонувавши на сапп дтримки,чемно, адекватно, об'єктивно пояснивши про місце кладу вказаних по корах, які були наданні курою (БЕЗ прив' язки до місцевості, ( капітальної будівлі і т.д.) а зприв'язкою до куща, які влітку абсолютно всі однохуйствєнно зелені і поточені кругом норами, наритими чайками, наче шашлямияки, попаяні стада яких ходятут одні за одними, шоь халяв хапнуть. НАДАВ ФАКТАЖ-фото не відеозапис від виходу з марша, як пишуть в рекомендаціях(что делать и как получить перезаклад в случаяє ненахода). НАЗАГАЛ БУВ ПОЧУТИЙ КУРА БУВ ПІЗДЮК, Я КлІЄНТ ЯКИЙ ПОСтРАЖДАВ ПОТРАТИвШИ ЧАС ЧЕРЕЗ ПІЗДЮКА і обіцянку від опера про персональний перезаклад
, кори отрииав вранці на тій же локації, але по нових корх з чіткою прив'язкою в півдотику зняв. ТОЖ, АБО ТИ, ЛЕГЕНДАРНИЙ ПИЗДУН І БАЙКАР ЗНЯВ І ТРУСИШ СІЧКУ "НЕНАХОД" БО МАЛО А БАБЛА НІТ, АБО В СЛУЖБІ ПІДТРИМКИ ЗАСЛАНИЙ КОЗАЧОК І ЄБЛАН.... 🤔АЛЕ, ЧОМУСЬ, ВЕРСІЯ ПРО "НЄХВАТА НА УХОДАХ І БЕЗ БАБОК" більш об' єктивна і вірогідна.
Небудьте биками, нєхватами, конченими, читайте уважно рекомендації, їх не от фонаря пишуть🦷, і вчіться спіькуватись по факту виникшого питання відразу, а не хз коли Всі ми раді кожномі кайфаріку,і завжди відкриті до діалогу. Часи,бариг, очікуваннь кидків, бичья, ніг, копитних, крапалів і т.д.- Закінчились. НАСТАЛИ ВЗАЄМОВИГІДНІ ЧЕСНІ РИНКОВІ ВІДНОСИНИ.
харе трусити сєчку уважаємі™
З якістю амфа проблеми у багатьох шопів...існує думка, що така ситуація в Україні виникла у зв'язку з прекурсорами котрі стали майже недоступними у порівнянні з довоєнним періодом. Варщики пробують з того що мають зробити хоть трохи подібний продукт до амфа але судячи з відгуків це поки що не вдається.

Всегда всё кул с этим шопом:))

Всем привет. Ребята, я не знаю, что у вас там происходит, но это треш конечно. На этой неделе три заказа и все ненаходы! На один дали перезаклад, тоже ненаход. Прикрепляю фото одного из заказов. Одно с локацией, второе уже по факту как пришел. Там уже сто килограмм мяса пожарили. ПЗ конечно же никто не дал))) Хотя не уверен, что если бы дали, там было бы что то)) В прошлом году всегда у вас брал и все было четко, а сейчас что то пошло не так.
Попросите на замену горячий клад

Попросите на замену горячий клад
Мне отказали в ПЗ. Так как последний заказ делал с нового аккаунта. Знаю правила про первые заказы и так далее. Но на фото видно, что это не я не нашел, а просто плохой клад, там все сгорело.

Оплата за баннер успешно получена, спасибо

Оплата за баннер успешно получена, спасибо
Спасибо
Повідомлення об'єднано автоматично:

Мне отказали в ПЗ. Так как последний заказ делал с нового аккаунта. Знаю правила про первые заказы и так далее. Но на фото видно, что это не я не нашел, а просто плохой клад, там все сгорело.
Я вас поняла . Хотелось бы вам помочь ) но не знаю смогу ли)

Спасибо
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я вас поняла . Хотелось бы вам помочь ) но не знаю смогу ли)
А вообще удобная это тема ненаход , оторый покрывается покупкой второго клада в пол цены, это если гешка 600+300пол цены итого 900 выглядит как схема! Первый пустой, потом пз При желании положить, надёжное место можно найти

Київ Лукяновка, Політєх, воєнний на альфу PvP после получения пробы, обязуетесь отписать трип репорт в течение 72 часов

Назад
Зверху Знизу