• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Відгуки

Грибі просто супер
Большое спасибо бенетон всегда уровень.
Всегда нравился ваш шоп подход к людям.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Роздал конечно на банду по 2г но все довольни дуже були.
Я скушалт3_4 ...
Ребята пот2 и все кул
Есть буквально ещет2г с 14 но мне очень понравилось
Кач на 9просто то чтотнужно

Грибі просто супер
Большое спасибо бенетон всегда уровень.
Всегда нравился ваш шоп подход к людям.

Роздал конечно на банду по 2г но все довольни дуже були.
Я скушалт3_4 ...
Ребята пот2 и все кул
Есть буквально ещет2г с 14 но мне очень понравилось
Кач на 9просто то чтотнужно
Спасибо большое за отзыв

Не рекомендую «бенедетто» магазин , аби замовити товар треба було перейти чекати поки відповість опер , потім поки відповість опт/пошта опер , потім ще зʼясувалося що відправка від 5г , збирався замовити для собі грибів і товаришу 1грамм амфу , мені сказали бариги що замовляй від 5 г , хоча в прайсі стоїть ціна за грамм речовини , то питання , нащо йому 5 г, люди військові, є голова на плечах аби не сторчатися , той грам буде лежати не одну неділю , а тут 5 мінімум , , вам же байдуже «бенедетто бариго», всі хвалять даного баригу , але воно і зрозуміло , бо торчів так багато у шопа, роздав багато проб торчам , так ті на швидкості написали відгуки . ДОСВІДОС , моїх грошей ви не отримаєте !

Не рекомендую «бенедетто» магазин , аби замовити товар треба було перейти чекати поки відповість опер , потім поки відповість опт/пошта опер , потім ще зʼясувалося що відправка від 5г , збирався замовити для собі грибів і товаришу 1грамм амфу , мені сказали бариги що замовляй від 5 г , хоча в прайсі стоїть ціна за грамм речовини , то питання , нащо йому 5 г, люди військові, є голова на плечах аби не сторчатися , той грам буде лежати не одну неділю , а тут 5 мінімум , , вам же байдуже «бенедетто бариго», всі хвалять даного баригу , але воно і зрозуміло , бо торчів так багато у шопа, роздав багато проб торчам , так ті на швидкості написали відгуки . ДОСВІДОС , моїх грошей ви не отримаєте !
Здравствуйте, уточню про эту ситуацию , обычно так долго не проходит все , по отправкам не нужно писать оператору и ждать ответа, нужно сразу писать почта розница .
И у вас сразу примут заказ .
Отправляют обычно либо а этот же день, либо на след

Оплата за баннер пришла на крипту, благодарю

3 дня шот отправку не могут сделать ...

Бенетон всегда отправляет очень быстро , и самый лютый товар.
Белая белая пвп )

Бенетон всегда отправляет очень быстро , и самый лютый товар.
Белая белая пвп )
Спасибо большое

3 дня шот отправку не могут сделать ...
Напишите в лс

Назад
Зверху Знизу