Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
А детальніше типу 50/50 половину оплачуєте ви решту я бо шось не вкурив
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ну типу 10$ грам плюс 2,5 робота доставка 2 і додатково можна 1~1.5 поставити для заробітку. Отже ~15-15.5$ пасочки виходить з грамом в середині. Ніби і не дорого а ніби і дорого, ну ефект не буде убивчий, скоріш розслабляючись це ж паска
Ну так треба детальніше розрахувати але собівартість продуктів на одну паску думаю не буде більша за 40грн робота і енергія теж в районі 40 грн плюс щоб заробити ще 40-60 грн а от шишка дорога звісно 400 грн найдешевша в Garuda
Ну давайте я створю пост, але так ще потрібно обдумати все, бо постійно по одній пасці готувати напояг, зробили би замовлення 10 клієнтів щоб за один раз приготувати тоді би зібрав кеш купив розхідні матеріали, приготував, упакував і відправив поштою. Думаю так буде вірно, але я ще проконсультуйся. Бо я все таки казав що поки не буде легалізації марихуани, до того моменту з наркотиками та продажем їх на території України займатися не буду.
Але ідея варта свічок, типу можливо хтось з дівчат котрі це прочитають скористається нагодую. Я все таки певне пас.
Сильно мы крутили гайки и паяли нас папайкии патамушта мы ребята скоростные хоботята, Как за уткою утята,!Так и мы у южные ребята плаваем гатим красим придём
Сильно мы крутили гайки и паяли нас папайкии патамушта мы ребята скоростные хоботята, Как за уткою утята,!Так и мы у южные ребята плаваем гатим красим придём
У меня особенный симптом, боли сильные и напряжения в теле. А марихуана их усиливает и считай бэд трип происходит.
Хотя я курил с друзьями когда немного то в принципе 50 на 50, более менее норм было. Я уже давно не пробовал ее, щас на других таблетках, может бы и зашла, но вряд ли.