• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Дійсно ти казав, спробуй виростити або знайти постачальника цбд сортів вони дієві при болях різних типів
Кбд думаю нормально бы подействовало, но хз где его брать и оно наверное дорогое

Кбд думаю нормально бы подействовало, но хз где его брать и оно наверное дорогое
Ну я думаю купити сорт цбд для власного використання, чим я думав коли брав собі насіння. Мі справді замовити такий сорт, була можливість зараз нажаль немає грошей хіба знайдуться спонсори. Ціна насіння в районі ~450/3шт
Повідомлення об'єднано автоматично:

Так там мин 10 записка висела

Зайди открой шас новую скинут

Всем раздали уже
Чого ти собі не візьмеш записку? Я не знаю що робити з тими грішми, гроші мене не люблять в цьому житті🤣🤣🤣

Дуже багато думок завжди помиляюся з інвестиціями

Спайси можно попробовать
Ти шо не пропаганду й, не кожному зайде, плюс в нього же депресивні синдроми, це може ще гірше зробити, краще вже ромашковий час/мелісу пити

Выращивал что-то толковое или любитель?
Любитель. Були типу вау результати, але це одиничний випадок і в індорі, на днаті, ну ти сам розумієш, а ось від матінки природи хіба що 1-3 на підвіконнику і то в останній момент перелив і вони згнили:( як я тоді плакав, ти не повіриш

Выращивал что-то толковое или любитель?
Біг бад, біг девіл, ноунейми. Багато насіння не прийнялося. Пайнепл експрес і т.д.

Любитель. Були типу вау результати, але це одиничний випадок і в індорі, на днаті, ну ти сам розумієш, а ось від матінки природи хіба що 1-3 на підвіконнику і то в останній момент перелив і вони згнили:( як я тоді плакав, ти не повіриш
Тоже, в том году на подоконнике растил но гермафродит вышел и скурился до шишек)

Тоже, в том году на подоконнике растил но гермафродит вышел и скурился до шишек)
Та в мене от зараз дерево бонсай росте пацанюра, пересадив його бо почало коріння загнивати, підкріпив мікоризою сподіваюся зайде... Ні то буде дуже шкода

Весна скоро сеять пора идти

шо тут

Не верю, тоже шизу можно словить
Оно так и работает, типа если от шш не запает никак то от спайса точно

Но если от шш паяет мб стоит попробовать? Клин клином выбивают

Оно так и работает, типа если от шш не запает никак то от спайса точно

Но если от шш паяет мб стоит попробовать? Клин клином выбивают
Ну хз, я к нему притрагиваться не стану, много чего слышал и читал

Паяет от жизни не от шишек

О соли тоже много что пиздят
Та где пиздят, в репортах что ли, та нет конечно. Там все наглядно видно. И правильно делают что людей запугивают, вон даже Нуклеон не притрагивается, хоть и дурачек.

Та где пиздят, в репортах что ли, та нет конечно. Там все наглядно видно. И правильно делают что людей запугивают, вон даже Нуклеон не притрагивается, хоть и дурачек.
Имхо меф сильнее на сознание влияет а альфа все же больше стимулятор, не зря его изначально солью называли

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу