Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Ну я думаю купити сорт цбд для власного використання, чим я думав коли брав собі насіння. Мі справді замовити такий сорт, була можливість зараз нажаль немає грошей хіба знайдуться спонсори. Ціна насіння в районі ~450/3шт
Любитель. Були типу вау результати, але це одиничний випадок і в індорі, на днаті, ну ти сам розумієш, а ось від матінки природи хіба що 1-3 на підвіконнику і то в останній момент перелив і вони згнили як я тоді плакав, ти не повіриш
Любитель. Були типу вау результати, але це одиничний випадок і в індорі, на днаті, ну ти сам розумієш, а ось від матінки природи хіба що 1-3 на підвіконнику і то в останній момент перелив і вони згнили як я тоді плакав, ти не повіриш
Та в мене от зараз дерево бонсай росте пацанюра, пересадив його бо почало коріння загнивати, підкріпив мікоризою сподіваюся зайде... Ні то буде дуже шкода
Та где пиздят, в репортах что ли, та нет конечно. Там все наглядно видно. И правильно делают что людей запугивают, вон даже Нуклеон не притрагивается, хоть и дурачек.
Та где пиздят, в репортах что ли, та нет конечно. Там все наглядно видно. И правильно делают что людей запугивают, вон даже Нуклеон не притрагивается, хоть и дурачек.