• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Ага ваші пропозиції, адмін наказав змінити нік, 14 буде безкоштовна можливість
я бы на твоем месте пообщался с чатом гпт. Рассказал бы ему вначале свои предпочтения примерные, что нравится. какие ники нравятся. на какую тему ник и подобное. я лучше чата гпи точно не скажу. и скажи накидать 20 вариантов например. а потом уже идеи пойдут, надо от чего то оттолкнуться

я бы на твоем месте пообщался с чатом гпт. Рассказал бы ему вначале свои предпочтения примерные, что нравится. какие ники нравятся. на какую тему ник и подобное. я лучше чата гпи точно не скажу. и скажи накидать 20 вариантов например. а потом уже идеи пойдут, надо от чего то оттолкнуться
Ідея звісно хороша, але типу Почтальйон, непоганий нік. Колдун та дракон від мене. Але ну якщо ви не обирете, тоді я оберу. Чат джпт і так багато мені допомагає

ну какой почтальйон типа в том смысле что ты почтой всем все отправляешь часто, можно что то поинтереснее на эту тему придумать думаю

ну какой почтальйон типа в том смысле что ты почтой всем все отправляешь часто, можно что то поинтереснее на эту тему придумать думаю
Ні тут трішки глибший сенс, я так вважаю

Дякую звісно за старання, я ще подумаю до кінця, звісно круто коли тобі паганяло кенти дають, але як вже буде так буде
Повідомлення об'єднано автоматично:

а какой сенс обьясни чтобы я лучше понимал?
Ну типу я й сам не знаю. Для кожного він різний, комусь правда комусь віще щось комусь єрунда... Ну типи скільки думок стільки і розшифрувань

Може в натурі зробити пост пропозицію, на замовлення зробити пасочки з коноплею думаєте не запустять сходу, хтось дасть передоплату?
Пили тему в услугах сектантов и делай за половину веса

Пили тему в услугах сектантов и делай за половину веса
А детальніше типу 50/50 половину оплачуєте ви решту я бо шось не вкурив

Ну типу 10$ грам плюс 2,5 робота доставка 2 і додатково можна 1~1.5 поставити для заробітку. Отже ~15-15.5$ пасочки виходить з грамом в середині. Ніби і не дорого а ніби і дорого, ну ефект не буде убивчий, скоріш розслабляючись це ж паска

Пасочки десь грамів 330 буде маленька або середня, щоб рівномірно розподілити марихуану

Але чи це етично, типу як би Бог хотів

А детальніше типу 50/50 половину оплачуєте ви решту я бо шось не вкурив
Типа шоб слали траву а ты с половины веса или там как захочешь готовил, не бесплатно ж делать да и на продукты расходы

Але чи це етично, типу як би Бог хотів
Хз

Как минимум трава типа малое зло)

Типа шоб слали траву а ты с половины веса или там как захочешь готовил, не бесплатно ж делать да и на продукты расходы

Хз
Ну так треба детальніше розрахувати але собівартість продуктів на одну паску думаю не буде більша за 40грн робота і енергія теж в районі 40 грн плюс щоб заробити ще 40-60 грн а от шишка дорога звісно 400 грн найдешевша в Garuda

Ну давайте я створю пост, але так ще потрібно обдумати все, бо постійно по одній пасці готувати напояг, зробили би замовлення 10 клієнтів щоб за один раз приготувати тоді би зібрав кеш купив розхідні матеріали, приготував, упакував і відправив поштою. Думаю так буде вірно, але я ще проконсультуйся. Бо я все таки казав що поки не буде легалізації марихуани, до того моменту з наркотиками та продажем їх на території України займатися не буду.

Але ідея варта свічок, типу можливо хтось з дівчат котрі це прочитають скористається нагодую. Я все таки певне пас.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу