В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Дякую звісно за старання, я ще подумаю до кінця, звісно круто коли тобі паганяло кенти дають, але як вже буде так буде
Повідомлення об'єднано автоматично:

а какой сенс обьясни чтобы я лучше понимал?
Ну типу я й сам не знаю. Для кожного він різний, комусь правда комусь віще щось комусь єрунда... Ну типи скільки думок стільки і розшифрувань

Може в натурі зробити пост пропозицію, на замовлення зробити пасочки з коноплею думаєте не запустять сходу, хтось дасть передоплату?
Пили тему в услугах сектантов и делай за половину веса

Пили тему в услугах сектантов и делай за половину веса
А детальніше типу 50/50 половину оплачуєте ви решту я бо шось не вкурив

Ну типу 10$ грам плюс 2,5 робота доставка 2 і додатково можна 1~1.5 поставити для заробітку. Отже ~15-15.5$ пасочки виходить з грамом в середині. Ніби і не дорого а ніби і дорого, ну ефект не буде убивчий, скоріш розслабляючись це ж паска

хмм

Пасочки десь грамів 330 буде маленька або середня, щоб рівномірно розподілити марихуану

Але чи це етично, типу як би Бог хотів

А детальніше типу 50/50 половину оплачуєте ви решту я бо шось не вкурив
Типа шоб слали траву а ты с половины веса или там как захочешь готовил, не бесплатно ж делать да и на продукты расходы

Але чи це етично, типу як би Бог хотів
Хз

Как минимум трава типа малое зло)

Типа шоб слали траву а ты с половины веса или там как захочешь готовил, не бесплатно ж делать да и на продукты расходы

Хз
Ну так треба детальніше розрахувати але собівартість продуктів на одну паску думаю не буде більша за 40грн робота і енергія теж в районі 40 грн плюс щоб заробити ще 40-60 грн а от шишка дорога звісно 400 грн найдешевша в Garuda

Ну давайте я створю пост, але так ще потрібно обдумати все, бо постійно по одній пасці готувати напояг, зробили би замовлення 10 клієнтів щоб за один раз приготувати тоді би зібрав кеш купив розхідні матеріали, приготував, упакував і відправив поштою. Думаю так буде вірно, але я ще проконсультуйся. Бо я все таки казав що поки не буде легалізації марихуани, до того моменту з наркотиками та продажем їх на території України займатися не буду.

Але ідея варта свічок, типу можливо хтось з дівчат котрі це прочитають скористається нагодую. Я все таки певне пас.

Сильно мы крутили гайки и паяли нас папайкии патамушта мы ребята скоростные хоботята, Как за уткою утята,!Так и мы у южные ребята плаваем гатим красим придём

Сильно мы крутили гайки и паяли нас папайкии патамушта мы ребята скоростные хоботята, Как за уткою утята,!Так и мы у южные ребята плаваем гатим красим придём
Технарь технаря видит издалека

Вышел месяц из тумана вынул федю из кармана до до чертил всем по дороге и сказал ловите ноги
🤣🤣🤣💥

Ну це батл

Шось слабенько топим, щось можливо підкінути темку для розмови?

наигрался

чё тут новая гастрономическая коалиция, записал всех

Та тягнуть коня за хвіст🤣

• Вподобайка
Реакції: Zeno
Я марихуану не могу юзать увы

Ой, Лишенко, а чого так?
У меня особенный симптом, боли сильные и напряжения в теле. А марихуана их усиливает и считай бэд трип происходит.

Хотя я курил с друзьями когда немного то в принципе 50 на 50, более менее норм было. Я уже давно не пробовал ее, щас на других таблетках, может бы и зашла, но вряд ли.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу