• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

[ PRYTON.BZ ] ОТЗЫВЫ/ТРИП-РЕПОРТЫ

Ты девушка я не знал. Через нос тоже прёт сам не раз убеждался это от ешек не прёт особо всё в носу потом в цвете таблы и забивает сильно
Лол?) какая я нахуй девушка😁 Ладно не засырайте притону тему. Хватит офтопать

Виграв на днях в рулетці в Притона товар. Вибрав МДМА в кристалах 2 грами.
Стелс непоганий, кристали на вигляд чисті, злегка сіруваті не коричневі, як шампань. Планував потріпувати у вихідні, але до моїх запасів добралася дружина і зʼїла все за ніч, не залишивши мені нічого.
Цілу ніч хоботилася по дому, по прибирала і начистила все до блиску, слухала музику, постійно лізла обніматися і не давала мені спати. Від їди відмовлялася, палила ароматні палички і свічки. Я просив залишити мені, але вранці виявив порожній пакет.
Востаннє їла мдма від білосніжки півроку тому.
Висновок: дружині дуже сподобався мдма, повідомила, що в рази кращий за той, який ми брали в білосніжки і відходів менше і якісніший, ніж амфетамін від вашого магазину.
Шкода, що я не попробував, треба було заховати надійніше, можливо ще спробую

После того уже как кайофовала перорально пару раз уже нюхала? Конечно уже слабее будет дофамина уже в мозгу мало. По носу оно прёт нормально просто короче на часок
Нет) отдельно пробовала и так и так. И совмещать тоже пробовала. Ярче всего растворять

Нет) отдельно пробовала и так и так. И совмещать тоже пробовала. Ярче всего растворять
Я всегда начинаю с перорального приема а дальше догоняюсь нюхаю. Интерзнозально чуть ментше доза и быстрее впирает . Так что так) Отдельно это когда месяц+ прошел. После одного двух приемов почти все твои запасы сератонина истощаются, и перерывы даже неделю две это мало для его востоновления :)

Получил приз, спасибо за возможность участвовать в рулетке)

Приз в размере 1000грн успешно получен!!!! Всем спасибо!!! Эти рули от Притона реально лучшие в этой жизни:love::love::love:4176E58F-B889-417C-9165-9CAEAC8E92D2.jpeg

Очень добрый день, приз в размере 1000 г получил, за что очень благодарен , маркетплейсу. Притон удачи и процветания от души.

Виграв на днях в рулетці в Притона товар. Вибрав МДМА в кристалах 2 грами.
Стелс непоганий, кристали на вигляд чисті, злегка сіруваті не коричневі, як шампань. Планував потріпувати у вихідні, але до моїх запасів добралася дружина і зʼїла все за ніч, не залишивши мені нічого.
Цілу ніч хоботилася по дому, по прибирала і начистила все до блиску, слухала музику, постійно лізла обніматися і не давала мені спати. Від їди відмовлялася, палила ароматні палички і свічки. Я просив залишити мені, але вранці виявив порожній пакет.
Востаннє їла мдма від білосніжки півроку тому.
Висновок: дружині дуже сподобався мдма, повідомила, що в рази кращий за той, який ми брали в білосніжки і відходів менше і якісніший, ніж амфетамін від вашого магазину.
Шкода, що я не попробував, треба було заховати надійніше, можливо ще спробую
Ну ти даєш 😆

Я всегда начинаю с перорального приема а дальше догоняюсь нюхаю. Интерзнозально чуть ментше доза и быстрее впирает . Так что так) Отдельно это когда месяц+ прошел. После одного двух приемов почти все твои запасы сератонина истощаются, и перерывы даже неделю две это мало для его востоновления :)
Кому как). Меня кстати интраназальное в сравнении с пероральным не прикалывает, поэтому пропускаю этот этап)
А про восстановление, согласна. Оптимально полтора месяца чтоб успевал толер сойти

Денюжку с рулетки получил в полном объеме, огромное спасибо)
IMG_20250331_195401.jpg

Отримав 1000 від Притона
Все чесно
ІЗА, РОЗМУТЬ, Я ОБІЦЯЮ БУТИ ЧЕМНИМ

Вкладення

• IMG_0985.png
    IMG_0985.png
    3.7 MБ · Перегляди: 2
1743444389748.png
Приз за победу в очередной рулетке от PRYTON получен как всегда без малейших затруднений, спасибо топовому шопу за топовую работу, топовый товар, топовые призы и топовое отношение к своим клиентам! 🙏

В этот раз призы нашли быстро своих хозяев, это очень хорошо и приближает новую рулетку, а с ней и шансы выиграть колёса или кристалл.
Повідомлення об'єднано автоматично:

"Трип-peпорт" по Alfa-PVP для магазина "Orlishka.cc"
Про магазин чув вже дуже давно, але закупляв дуже рідко можна сказати це був останній
магазин зі всіх варіантів які я знав,а варіантів я знаю дуже багато де можна придбати стаф
так як знайомий з закладками вже 8 років.
І настав час цього варіанта, беремо із злосним персонажом 1г. Центр, летимо з останніх
сил
На дикому кумарі крутимо трубку,лижу
Приходимо на локацію і тут печалька по сітці лижить чорна ізо.😡😡😡 Але добре хоть
там же кинули де чайканули нерили метрову яму .
Тре ще 1 брати... Взяли інший район
Їдемо. Подорожі пишу оперу бід,він мені фото дай,а я вимкнув сфоткати... Пізда грошам
но думаю похуй щоб цей тіки був і все заєбісь буде
І тут недоходячи до кладу я розумію що його певно теж нема бо якась чума все переграла
😡😡😡так і сталось, роблю вже фото скидую оперу. Грошей вже нема товариш каже
їдемо нахату,вєбались в 1500грн але каже чекай я ще вколюсь,металолом.і пішов шукати
воду воду,поки він ходив,опер відписує наверное чайки поработалі забронируй я під ахуєл
що так просто дав ПЗ подякував
Локація випала рядом буквально 3 метра
Накінецьто є клад бистренько відкрив пару хапок зробив і здивувало !
Приход пішов з 2-3 затяжки зразу перестало трусити зняло задишку після марафону
приход плавний головне що на ізмену невисадило мол мусара бо як правило стараюсь
некурити там де зйом
І тут прибігає персонаж каже пізда води нема ніде що дєлать кажу на курси ПЗ дали він як
то. Почув каже я єбав курити тре воду полюбе і тут я ахуєл починає збирати баяном росу з
листочків короче якось назбирав засипас солярку 4 каліса метадону і тут нова проблема
вати нема як заканюлити і тут я вопше заступорився знімає шапку і через шапку канюле
😱😱😱 мажиться і просто присідає мовчить мінути 3 і така картина тихо-тихо тут мусара і
просто рванув десь в кущі я його не бачив досі вже 3дні пройшло думаю все норми внього
далі було )))
Іменем залишилось троха більше полки курив я її як на диво довго каталась чотко
незгорала чорного сіду нелишала на лижі
Мені зайшла гуд.
Беру знову 1г але вже сам іду знімаю в касаніє курнув все стало кольорове ізмени нема
нерамсить і тут я згадав за ненаход що фото незробив пройшов 10 метрів ще курнув
порив думав може вдруге проїхався рив довго поприколу було десь мінут 30)) я поняв що
то мене вже піздец як грибе зробив фото скинув відміну приїхав до хати дивлюсь пише
броніруй я аж підахуєл) дав ПЗ зняв знову в касаніє,
З того часу магаз став з останнього варіка варіком номер 1
Опер вопше красава таких дуже мало за весь час що вживаю напевно третій такий
Просто одним словом живе по людські
І має голову на плечах Дякую тобі!
Вопчем тре закінчувати.) Їхати за кладухою😉
Висновок
Ціна - середня
Локація - 8
Упаковка - 10
Кур'єр - 8 тільки тому що клади дуже близько один від одного а так 10 )
Якість -10 за те що нерамсить))
Кількість -10
Адміністрація -100😉
Магазин дуже чоткий товар завжди є щось в наявності, щей бачу розширяють прайс,
красавчикі !!! Побільше би таких шопів і менше чайок взагалі думаю проблем би не було
дякую що ви є такі)))
Бро, мы все всё понимаем, ты старался, то, да сё но это не orlishko. Вырежи и вставь, куда надо.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу