Удачи)))Так ну в мене на разі негативний досвід, при пригород Київа, ненадовго, місце не те що паливні, це нонсенс, я такої хні навіть в центрі Львова не бачив
10 м від смітника на який пів району ходить викидувати мусор і це прохідна дорога для місцевих між домами, люди постійно, з першого разу навіть підійти не зміг, на 2 крузі під недоумлеві погляди людей я нирку між гаражі за магнітом, а там бебра, та і місце вже наповнилось новими елементами, а саме між гаражами по складали дочки і двері, тобто хтось тут був, оператор чомусь порахував що відео з місця це не доказ, запросив фото в 4 раз я вже прийшов туди і зробив фото, чекаю на рішення і відпишу
Повідомлення об'єднано автоматично:
Так ну видали перезаклад, відправляються на пошуки пригод далі, оператор не багатословний але дякую
Дякую) все пройшло чітко, місце другого клада, явно іншої людини, ну бо це прям пісня, тупо закинута територія без Куска забора, рядом суміжно працююча підприємство, тому просто так туди мало хто полізе, да і я як місцевий і не знав що туди можна так легко потрапити, клад в дотик, тому на Honzo поїду заряджений)Удачи)))
В любом другом шопе дают пз просто так , ты просто лижешь сейчас магазину
Если с каждым оператор будет разговаривать ,тогда ответы и пз будут через неделю)Нагрузка представляю какая ,та и людишки с приветом попадаются также )Так ну в мене на разі негативний досвід, при пригород Київа, ненадовго, місце не те що паливні, це нонсенс, я такої хні навіть в центрі Львова не бачив
10 м від смітника на який пів району ходить викидувати мусор і це прохідна дорога для місцевих між домами, люди постійно, з першого разу навіть підійти не зміг, на 2 крузі під недоумлеві погляди людей я нирку між гаражі за магнітом, а там бебра, та і місце вже наповнилось новими елементами, а саме між гаражами по складали дочки і двері, тобто хтось тут був, оператор чомусь порахував що відео з місця це не доказ, запросив фото в 4 раз я вже прийшов туди і зробив фото, чекаю на рішення і відпишу
Повідомлення об'єднано автоматично:
Так ну видали перезаклад, відправляються на пошуки пригод далі, оператор не багатословний але дякую
хороший снег)Сьогодні замовляв амф, курьер чіткий
Но тільки один не великий нюанс що прийшлось ножем діставати)))
Фото стафа прикріпляю:Переглянути вкладення 74245
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.