Нет, эту альфу я не пробовал, тоже отдал знакомому, а пока ждал белый амф, то перебивался жвачкой, но она не ускоряет, а только замедляет. Альфу я пробовал в далёком 2017 году примерно, штука весьма опасная и от него побочек дофигаА ти альфу не пробував тоді поки чекав?? Я спробувала перший раз в житті із за того що прислали і більше нічого не було. І да потім теж здалось що білий амф ніякий.. Але, потім дня 4 нічого не вживала, і виявилось амф нормальний, бере, щей гарно бере) правда від нього якось зіниці не розширюються, тей що раніше був закладках трохи інший якийсь від нього були завжди розширені зіниці ну і трохи інший стан. А цей просто енергія без розширених зіниць, ну і спати не виходить навіть після закінчення його дії.. чомусь..
Перед цим теж на рожеву жвачку попала, теж писала оператору бо думала то не амф, а щось інше, жвачка навіть пролежала в мене 4 дні, не хотілося вживати таке. Добре що тої жвачки був всього один грам.
А от хорошего амфа зрачки не должны расширяться, если конечно не переборщить.
Я с людьми контактирую постоянно + езжу по городу на авто, по-этому нельзя палиться))
Да и вообще по мне не скажешь что что-то употребляю)) правильно питание и дозировка - залог успеха