Отзывы

А ти альфу не пробував тоді поки чекав?? Я спробувала перший раз в житті із за того що прислали і більше нічого не було. І да потім теж здалось що білий амф ніякий.. Але, потім дня 4 нічого не вживала, і виявилось амф нормальний, бере, щей гарно бере) правда від нього якось зіниці не розширюються, тей що раніше був закладках трохи інший якийсь від нього були завжди розширені зіниці ну і трохи інший стан. А цей просто енергія без розширених зіниць, ну і спати не виходить навіть після закінчення його дії.. чомусь..

Перед цим теж на рожеву жвачку попала, теж писала оператору бо думала то не амф, а щось інше, жвачка навіть пролежала в мене 4 дні, не хотілося вживати таке. Добре що тої жвачки був всього один грам.
Нет, эту альфу я не пробовал, тоже отдал знакомому, а пока ждал белый амф, то перебивался жвачкой, но она не ускоряет, а только замедляет. Альфу я пробовал в далёком 2017 году примерно, штука весьма опасная и от него побочек дофига
А от хорошего амфа зрачки не должны расширяться, если конечно не переборщить.
Я с людьми контактирую постоянно + езжу по городу на авто, по-этому нельзя палиться))
Да и вообще по мне не скажешь что что-то употребляю)) правильно питание и дозировка - залог успеха 😂

Нет, эту альфу я не пробовал, тоже отдал знакомому, а пока ждал белый амф, то перебивался жвачкой, но она не ускоряет, а только замедляет. Альфу я пробовал в далёком 2017 году примерно, штука весьма опасная и от него побочек дофига
А от хорошего амфа зрачки не должны расширяться, если конечно не переборщить.
Я с людьми контактирую постоянно + езжу по городу на авто, по-этому нельзя палиться))
Да и вообще по мне не скажешь что что-то употребляю)) правильно питание и дозировка - залог успеха 😂
В мене раніше завжди від амфу з тіп топу в закладках розширювались, але дійсно якщо так нормально, не мало вживати. А від цього що зарз навіть якщо багато то не розширюються. Жвачка пре, але я її вживала в компанії на алкоголь теж ускорення не було, але я не звернула уваги якось, говорити хотілось, сиділи говорили дай все)) альфи якщо трохи і через ніс то теж нічого поганого не буде бо в інтернеті такого понаписують про неї.. а на справді вживали з подругою і дві адекватні людини були, напевно від дозування залежить. по мені теж, ніхто і не знає. Але, я і спробувала недавно. І вживаю не постійно, пару разів в неділю тільки амф

Останнє редагування:
В мене раніше завжди від амфу з тіп топу в закладках розширювались, але дійсно якщо так нормально, не мало вживати. А від цього що зарз навіть якщо багато то не розширюються. Жвачка пре, але я її вживала в компанії на алкоголь теж ускорення не було, але я не звернула уваги якось, говорити хотілось, сиділи говорили дай все)) по мені теж, ніхто і не знає. Але, я і спробувала недавно. І вживаю не постійно, пару разів в неділю тільки амф
Та від цієї жвачки одні недоліки, повна протилежність амфу. Я через це рожеве "щастя" вже місяць не можу вибратись із фінансової залупи...
Як був білий в кладах, все було стабільно добре, брав собі 3г і на тиждень а то і на два тижні не мав проблем

Та від цієї жвачки одні недоліки, повна протилежність амфу. Я через це рожеве "щастя" вже місяць не можу вибратись із фінансової залупи...
Як був білий в кладах, все було стабільно добре, брав собі 3г і на тиждень а то і на два тижні не мав проблем
Жвачку один грам. я дала подрузі на один раз, потім ще одній людині на один раз. І сама рази 3 десь вживала. І все.. білого хватало на неділі дві-три один грам, але білим теж ділилася, не завжди сама. Жвачка на декілька днів і нема, дорого занадто, виходить по ціні дорожче за білий бо швидко закінчується. не зручно вживати.. одні мінуси, згодна. Надіюсь жвачки ніколи не буде більше

Останнє редагування:
Ти знаєш, от зараз спробувала цей білий амф що недавно прислали, щоб сказати що щось хочеться робити, прибирати вдома, кудись іти то ні.. Але, ефект є (просто хочеться більш сидіти, або лежати клацати телефон, говорити, гарний настрій, бадьорість, але робити нічого не хочеться). Це з урахуванням того що я була відпочивша гарно 4 дні не вживала нічого

Останнє редагування:
Ти знаєш, от зараз спробувала цей білий амф що недавно прислали, щоб сказати що щось хочеться робити, прибирати вдома, кудись іти то ні.. Але, ефект є (просто хочеться більш сидіти, або лежати клацати телефон, говорити, гарний настрій, бадьорість, але робити нічого не хочеться). Це з урахуванням того що я була відпочивша гарно 4 дні не вживала нічого
От про що я й казав декілька днів тому назад - поштою амф не той, взагалі.
Шановний taiga , ось ще одна людина підтверджує мої слова про якість товару, відправленого НОВОЮ ПОШТОЮ
Треба щось робити, або контроль якості інколи проводити, або розкажіть, чому клад - більш менш нормальної якості, а те що поштою - зіпсоване, або ж підміна

Шановний @taiga , ось ще одна людина підтверджує мої слова про якість товару, відправленого НОВОЮ ПОШТОЮ
Треба щось робити, або контроль якості інколи проводити, або розкажіть, чому клад - більш менш нормальної якості, а те що поштою - зіпсоване, або ж підміна
Просите тогда у оператора именно белый, иначе я хз как так получается

Просите тогда у оператора именно белый, иначе я хз как так получается
Ей почтой прислали именно белый, пластилин то отдельная тема, к этому не относится.
Я недавно описывал ситуацию про новую почту, где сказал что 3 из 4 посылок новой почтой - не то пальто,
Только один раз, амф прислали норм, и видно было что совсем другой отправщик был

Я так же получил клад где ничего не было, удивило что теперь на фотках все красным шрифтом, плохо читается...значит новый кура
Написал taiga, он все решил и выдал другой клад опять с красным шрифтом и опять там ничего нет, вот решил теперь написать тоже

Переглянути вкладення 54471
Повідомлення об'єднано автоматично:

Причем судя по фото якобы шишка на магните внизу, так вот пандус этот как решетка и если выходить с подъезда то сразу видно будет любой магнит!
Офигеть, а что значит спираль с двумя стрелками?
Пиндец конечно

Я так же получил клад где ничего не было, удивило что теперь на фотках все красным шрифтом, плохо читается...значит новый кура
Написал taiga, он все решил и выдал другой клад опять с красным шрифтом и опять там ничего нет, вот решил теперь написать тоже

Про зарисованые стрелки вообще молчу... куре день было переделать метку даже без этого
Причем судя по фото якобы шишка на магните внизу, так вот пандус этот как решетка и если выходить с подъезда то сразу видно будет любой магнит!
Да, это тот же курьер, одинаковое оформление

Мда, теперь понятно почему оператор долго отвечает, и не всегда в настроении.
Впечатление, что появились курьеры, чтоб товар себе оставлять.

В таком случае это хаос

Про зарисованые стрелки вообще молчу... куре день было переделать метку даже без этого
Тоже самое, когда куры делают клад прикопом, практически под окнами жилых домов. Вероятность того, что какой нибудь житель случайно заметил что ты чето там делал - 50%.
Учитывая что люди уже наслышаны о таком понятии, как закладка, а количество населения употребляющее либо употреблявшие пойдут и заберут..

Другая проблема кладов - кладмен и товарищ, который составляет ему компанию, чтоб не так люто параноило)
Не раз замечал на фото с кладами тень Кента или втупую зарисованный Кент. Это ж пищдец

Этот магазин должен дать премию taiga
Если бы не он, уже б не вернулся..короче дал мне он новый клад, опять красный шрифт и тд
Ну я еду и уже думаю хер там...порылся в клумбе и нашел чёрную изоленту, аж не поверил

Вывод следующий, надо курьеру провести беседу, для повышения квалификации и будет порядок

Если бы не он, уже б не вернулся..короче дал мне он новый клад, опять красный шрифт и тд
Ну я еду и уже думаю хер там...порылся в клумбе и нашел чёрную изоленту, аж не поверил

Вывод следующий, надо курьеру провести беседу, для повышения квалификации и будет порядовых курьеров

Вывод следующий, надо курьеру провести беседу, для повышения квалификации и будет порядок
Ага, если бы. Проблема в количестве недобросовестных как покупателей, так и курьеров.
Оператор не в силах успевать.
Хочется помочь, но даже не представляю как. Где-то кто то потерял бдительность и пошло поехало

Какой район, братан ?)

Без ВПН зашёл, не вижу вложений

Назад
Зверху Знизу