Отзывы

Tip-Top
забрал грамчик фрекса
С касания, пришел увидел победил !
Советую всем , стаф достоин уважения свежий чистый, вес бомбейский !

ага ну да, может 10? Хули мелочиться)
А фото или хоть какие то доказательства, будут?
і як тут понятно? Пишу оператору , помоги , де копать ? У відповідь через 20 часов , вообще не копать. Це нормально??? І всім поєбать шо я гроші на цю хуйню потратив. Шо кладмен рукожоп не може норм фоткать і класти

Вкладення

• IMG_7768.jpeg
    IMG_7768.jpeg
    155.5 КБ · Перегляди: 33
  • IMG_7767.jpeg
    IMG_7767.jpeg
    263.9 КБ · Перегляди: 33
і як тут понятно? Пишу оператору , помоги , де копать ? У відповідь через 20 часов , вообще не копать. Це нормально??? І всім поєбать шо я гроші на цю хуйню потратив. Шо кладмен рукожоп не може норм фоткать і класти
Вышка имени Куравлёва!🤯😱🥶

с 20 часами ты загнул кончно, я вот недавно писал оперу (давно не писал уже ему в целом) нуу час максимум было ожидание...

Напишу шо шоп топ , щоб сьодні був наход
Бо магазин норм станф хороший , єдине то шо погано буває шо коли не наход приходиться чекати пз поки видадуть
Того щоб був сьодні був наход пишу шо всьо чотко , якшо будь проблеми з кладом відгук продовжу

Печально не наход чекаєм відповіді опера відос зміця підходах і фото з місця кладка скинув

Пз дали , надіюсь буде наход якщо не буде буде продовження відгуку

Пишу как есть. Брал шш, ненаход,(чайки взорвали всю локацию :() выдали перезаклад, снял В КАСАХУ, тип топ - ТОП ШОП

Пз дали , надіюсь буде наход якщо не буде буде продовження відгуку
Не , знову не наход , но було темно , ніхуя не видно да і + клад міг просто впасти , сьодні зранку чекну
Кста лайк шопу дали пз на 0,5 більше і з сьогоднішньою закладкою , но його там не найшов ше зранку схожу подивлюсь може найду якщо не найду - буду просити пз
Бо клад я не пиздив да і тим більш це би був якись гнилий поступок від мене бо мені дали хороший пз накинул 0,5 за шо респет , а я б клад би забрав і писав би на лабс шо ненаход ну якось по конченом
Кста замітив таку річ що опер ночю не спить , а працює , чисто каменщик

• Вподобайка
Реакції: Zeno
Спасибо Тип-топу
Забрал с касания грешку с касания без труда и усилий
Всё понравилось
Рекомендую
Стаф: 10 из 10
Клад: 10 из 10
Оператор: 10 из 10
Амф , лабораторного качества , без уходов и побочек самый раз для отдыха и работы!
РЕКОМЕНДУЮ

Спасибо вашему магазину. Брал 1г амф, хорошое качество, легко снял. Не кидалово!​

Мне фартит. Снял фен легко. Жжет сука в носу, но и прет, я вдвое продуктивнее работаю. Я муху только, что пальцами словил, настолько четки мои действия.

Меф + Был снят. Внутри камни , больше чем обычно , запах не такой ядерный как был раньше. Снял в 5-10 см от метки прикоп

Если найти не можете расширьте немного зону поиска.

Назад
Зверху Знизу