Armageddon
Гуру
Пишу как есть. Брал шш, ненаход,(чайки взорвали всю локацию
) выдали перезаклад, снял В КАСАХУ, тип топ - ТОП ШОП
Не , знову не наход , но було темно , ніхуя не видно да і + клад міг просто впасти , сьодні зранку чекнуПз дали , надіюсь буде наход якщо не буде буде продовження відгуку
Тип топ вооще подрывает) я брал пвп 5г доставка такси.прошло 6.5 ! 2 раза подряд! Больше не беру бо не найдут маня)) рекомендую доставку такси!!!!!
Короче дали пз , но там блок пост з військовими , короче хуй забереш , хожу шукаю і військовий такий - шо ти робиш )))Не , знову не наход , но було темно , ніхуя не видно да і + клад міг просто впасти , сьодні зранку чекну
Кста лайк шопу дали пз на 0,5 більше і з сьогоднішньою закладкою , но його там не найшов ше зранку схожу подивлюсь може найду якщо не найду - буду просити пз
Бо клад я не пиздив да і тим більш це би був якись гнилий поступок від мене бо мені дали хороший пз накинул 0,5 за шо респет , а я б клад би забрав і писав би на лабс шо ненаход ну якось по конченом
Кста замітив таку річ що опер ночю не спить , а працює , чисто каменщик
не мучай жопу, бери почтойКороче дали пз , но там блок пост з військовими , короче хуй забереш , хожу шукаю і військовий такий - шо ти робиш )))
Взяв новий , знову ненаход (
Мне кажется он сочиняет)не мучай жопу, бери почтой
Почтой дорого , почтой я беру через другий шоп , но жопу знатно напряг з цими йобаними не находами 5 підрядне мучай жопу, бери почтой
Не хуй там чувак я кажу як воно є , буває 10 підряд найдеш буває 5 не находів підряд , жопу ставлю шо не пиздівМне кажется он сочиняет)
как то неравноценно получается, по моему лучше синица в руке, чем журавль в небеПочтой дорого , почтой я беру через другий шоп , но жопу знатно напряг з цими йобаними не находами 5 підряд
Да того завтра таксу думаю в другому шопі заказати , там просто дешевшекак то неравноценно получается, по моему лучше синица в руке, чем журавль в небе
Кста мені цю фразу адвокат сказав )))как то неравноценно получается, по моему лучше синица в руке, чем журавль в небе
Это я и есть, привет МишаКста мені цю фразу адвокат сказав )))
- , Не вгадав , но був би я під солями і ім'я правильне запаяв би жоско )))Это я и есть, привет Миша
Краткость сестра таланта)Короче
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.