Похмурий вечір накрив місто, як важка ковдра, позбавляючи бажання виходити з дому чи займатися буденними справами. Але коли на душі сірість і настрій впав до нуля, іноді найкраще рішення – знайти спосіб повернути радість у своє життя. Цього разу, я вирішив зробити це за допомогою одного з найрівнішого шопу- Тіп-Топу
Звязавшись з опером, він оперативно допоміг підібрати клад з уразуванням моїх побажань і от протягом 20 хв з урахуванням діалогу я отримую своє замовлення - а саме меф 1 (Київ(Дарниця)
Приємно був здивований розташуванням, оскільки дійсно Дарниця, дійсно біля метро.... Місце 5+ ніяких лісів, копань, комарів і тд. Моє замовлення спокійно собі чекало в укромному місці спального району, в камні....
Забравши замовлення, а якшо бути точним піднявши його за долі секунд вирушив до дому. Розпакувавши передімною в якісно запакованих двох пакетах красуються невеличкі кристали того самого мефу.
Стосовно якості продукції, дійсно давно такого не куштував хоча є і певний толер у мене. Тримає активно з першої години дві, далі вирівнює...
Сервіс
Місце
+
Стаф