Отзывы

Спасибо
Получил 1g Амфа
Забрал без всяких трудностей с касания , есть практически на каждом районе !
Свежый , лабораторного качества , самый раз для работы и хорошего отдыха

РЕКОМЕНДУЮ

Не бил бы ты оператора-пчелку )
Мне на днях imperiallab на лиге он лидер rc бизнеса. Пришла посылка чьи то грязные панталоны, а в них вместо нормального мефа, какая-то мука вонючая и вся мокрая. Эфектов 0 всё слил в унитаз.

Мне на днях imperiallab на лиге он лидер rc бизнеса. Пришла посылка чьи то грязные панталоны, а в них вместо нормального мефа, какая-то мука вонючая и вся мокрая. Эфектов 0 всё слил в унитаз.
«лидер rc» на рыге - это просто бабки за место

Похмурий вечір накрив місто, як важка ковдра, позбавляючи бажання виходити з дому чи займатися буденними справами. Але коли на душі сірість і настрій впав до нуля, іноді найкраще рішення – знайти спосіб повернути радість у своє життя. Цього разу, я вирішив зробити це за допомогою одного з найрівнішого шопу- Тіп-Топу

Звязавшись з опером, він оперативно допоміг підібрати клад з уразуванням моїх побажань і от протягом 20 хв з урахуванням діалогу я отримую своє замовлення - а саме меф 1 (Київ(Дарниця)

Приємно був здивований розташуванням, оскільки дійсно Дарниця, дійсно біля метро.... Місце 5+ ніяких лісів, копань, комарів і тд. Моє замовлення спокійно собі чекало в укромному місці спального району, в камні....

Забравши замовлення, а якшо бути точним піднявши його за долі секунд вирушив до дому. Розпакувавши передімною в якісно запакованих двох пакетах красуються невеличкі кристали того самого мефу.

Стосовно якості продукції, дійсно давно такого не куштував хоча є і певний толер у мене. Тримає активно з першої години дві, далі вирівнює...

Сервіс ✴️✴️✴️✴️✴️
Місце ✴️✴️✴️✴️✴️+
Стаф ☀️☀️☀️☀️☀️

Похмурий вечір накрив місто, як важка ковдра, позбавляючи бажання виходити з дому чи займатися буденними справами. Але коли на душі сірість і настрій впав до нуля, іноді найкраще рішення – знайти спосіб повернути радість у своє життя. Цього разу, я вирішив зробити це за допомогою одного з найрівнішого шопу- Тіп-Топу

Звязавшись з опером, він оперативно допоміг підібрати клад з уразуванням моїх побажань і от протягом 20 хв з урахуванням діалогу я отримую своє замовлення - а саме меф 1 (Київ(Дарниця)

Приємно був здивований розташуванням, оскільки дійсно Дарниця, дійсно біля метро.... Місце 5+ ніяких лісів, копань, комарів і тд. Моє замовлення спокійно собі чекало в укромному місці спального району, в камні....

Забравши замовлення, а якшо бути точним піднявши його за долі секунд вирушив до дому. Розпакувавши передімною в якісно запакованих двох пакетах красуються невеличкі кристали того самого мефу.

Стосовно якості продукції, дійсно давно такого не куштував хоча є і певний толер у мене. Тримає активно з першої години дві, далі вирівнює...

Сервіс ✴️✴️✴️✴️✴️
Місце ✴️✴️✴️✴️✴️+
Стаф ☀️☀️☀️☀️☀️
а я сегодня шишку покупал, так же все ровно)

Я сегодня амф брал, скажу честно немного не по метке, пришлось пару минут потратить лишних, но нашёл.

Тоже самое написал еще в 10:00 , оформили такси в 13:13 .. до сих пор нет .. попросил адресс изменить ибо уже уехал оттуда , рядом работал… прошу поменять Андрес оператор молчит уже 2 часа ..

А ты не думал, что оператор пытаеться разрулить движуху со сменой адреса твою)?
Ниразу такси не подводило у них. Не кипишуй, погоди просто и все)
Дак он не прочитал вооьще до сих пор :(
Повідомлення об'єднано автоматично:

Надеюсь на порядочность денного шопа🥲

Пусть я здесь уже пишу энный отзыв но всегда так как оно есть
А была вот ситуация недавно с колесами, купил 2 кэла из них один не нашел написал оператору получил тут же без лишних слов пз к сожалению там тоже нн был опять написал и предоставил все фото и снова получил пз который успешно забрал. Да может по времени я немного проебался но суть в том что не по лавэ и я все же получил то зачем обращался а это хороший критерий.
Просто мой совет всем ненаходникам, не ебите мозга человеку который и так на работе для того что бы вам помогать, можно решать вопросы спокойно и мирно вот и все)))

Добрый день, оплату за баннер и 100 долларов с рулетки получил, спасибо огромное шопу 🫶

Назад
Зверху Знизу