Отзывы

Брав кладом на Русанівці мяу .
Перепрошую , що це за хуйня така ?
Шо за бурмотуха для останній торчів?
Жовта , як вапно, без кристалів :(
Повідомлення об'єднано автоматично:

Привіт , така ж сама шляпа
Нее 🤢 ну это вообще пи3дец

Брав кладом на Русанівці мяу .
Перепрошую , що це за хуйня така ?
Шо за бурмотуха для останній торчів?
Жовта , як вапно, без кристалів :(
Повідомлення об'єднано автоматично:

Привіт , така ж сама шляпа
Будет меф в белых кристаллах, ожидаем в ближайшие дни

Мета оба варианта мне зашли, больше все таки эфедриновый, он приятнее и нежнее, доставка тоже выше всяческих похвал )

Все решается, никто никого не игнорирует, тем более если из 5 покупок - 1 ненаход)
Тут вже не можу промовчати та не підтвердити,кожне слово,з особистого досвіду,тільки в мене навпаки майже було ,але кладу все таки зняв,аив інший раз,ПЗ давали стільки разів,поки я не зняв клад.
Питання було вирішено дуже швидко та максимально якісно,кількість ПЗ озвучувати не буду,повірте,жоден магазин таких кроків на зустріч не робив на моїй пам'яті

Останнє редагування:
снял 2 грама белого амфа без либо каких то проблем.
Рекомендую
Качество пойдет

Спасибо Большое!
фенчик улёт!
Снял клад в Касание !
Клад: 10из10
Оператор:10из10
Безопасность:10из10
Стаф:10из10
Стелс просто супер !

Покупали мет, - какаято х*ня а не мет к сожалению, через 10 минут после использования захотелось спать, доставка такси 8-9 часов, оператор отвечает с паузами в час-два.

снял 2 грама белого амфа без либо каких то проблем.
Рекомендую
Качество пойдет

У нас сейчас 4-5 разных амфа в продаже. В силу его недавнего дефицита в частности, при том что годный продукт в целом становится все тяжелее получить, мы его закупили у всех наших партнеров далеко не 1 десяток килограмм.

В данном случае мне странно по такому фидбэку именно на розовый, так как такой цвет означает что он перекислен и наоборот должен работать мощнее, но и выходить тяжелее.

Возьму себе сегодня-завтра образец конкретно с той же локации чтобы разобраться.

В юные годы пиздатый беленький камнями фен пахнет спиртиком когда с рук взял и свежий. Иногда мокрый да сох быстро пер сильно. На разных партиях на воздухе мог розоветь пол камня белого пол розового

Останнє редагування:

Здрасте
Брав в даному шопі перший раз амфетамін як пишуть і всі шопи.
Будемо відверті амфетаміну у нас нема
Просто фен який сушить мозок 🧠
до діла не читаючи останні новини даного шопу заходжу за сайт беру закладен тому що рядом , зняв ізі
Відкриваю , а там персик як у мене в селі який плодів не дає.
До цього з 20 грудня десь почав плотно горіти після років витримки. Кажу чесно стафф зовсім не той як колись .
Я зразу поняв шо перти не буде цей забокопорений товар , до цього брав з рук граминку через родичів які проти щоб я вживав но я добився свого. Боже ото фен!! Після мефа хтз дупляв давав.
Але не про це

тяга до прухи взяла свое і мій ніс покалічений зі школи упоров брак заявлений грам тіп топ. Зранку ліг спати .
Встаю вечір трошки горілки в компаніі
Купив альфу тут же в шопі , пусто . Пере заклад пусто. Пишу на форум оперу тіп топа .кажу шо так і так.

Напетляв в іншому місці як раз компанія двіжуха. Всі ушли .Пише опер шо вирішим питання. Мені уже не горіло бо напетляв у Бенетона ф с .
Потім у притона порішав(це не реклама)
Тільки опер шарить який ми шлях прошли разом. Каже жовтий ф і ненаход альфи роздуплим 2 білого фрекса. Ок ✅
Опер насправді красава. Він для себе щось зрозумів я для себе теж висновки зробив. Пройшли шлях і попетляли.

Ввечері
Бахнув пару дорог білого тіп топовского ф І пішов соляжкой розкурився. ( нахера я її купив (?
Бля шось да наперло .
Короче все шо мені сподобалось в данному шопі це опер (на сайті)красава який прекрасно шарить якісь недоліки і готовий вирішить питання.
за якість хз бо зранку бенину
Трасу дав плотну .носом чую келеш 🤷‍♂️
Час від часу дихав (трошки) альфы (фу) бахнув гидазепама
Ну пару треків тіп топ і закуривши плотно яду)

Висновок: багато питань в нашому житті можна вирішити діалогом.

Дохера людей нечесних просто піздунов і від них всі проблеми.

За якість я не скажу бо в мені куча стафу різних шопів и тп .

Завтра побачим чи зніме мене деха
Щастя здоровʼя

Останнє редагування:

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу