Привіт , така ж сама шляпаА що стало з мефом ?
Забрав товар, але з першого погляду зрозумів, що це не просто неякісний стан. Консистенція — як борошно, але не те, що повинно бути на ринку. Запах — різкий, кислотний, це навіть не «поганий товар», це щось зовсім про handmade!!!
Не вперше стикаюся з подібним, і знаю, що це не просто handmade. Це явно шмурдяк, ймовірно, амфетамін з МДМА. Такій товар бути в продажу, він не тільки не відповідає заявленим фото та описом від магазину, а і порушує всі стандарти.
Це обман, і це не просто низька якість — це реальна загроза. Продавати таке за гроші — це знущання, яке треба припиняти.
НееБрав кладом на Русанівці мяу .
Перепрошую , що це за хуйня така ?
Шо за бурмотуха для останній торчів?
Жовта , як вапно, без кристалів
Повідомлення об'єднано автоматично:
Привіт , така ж сама шляпа
Будет меф в белых кристаллах, ожидаем в ближайшие дниБрав кладом на Русанівці мяу .
Перепрошую , що це за хуйня така ?
Шо за бурмотуха для останній торчів?
Жовта , як вапно, без кристалів
Повідомлення об'єднано автоматично:
Привіт , така ж сама шляпа
Тут вже не можу промовчати та не підтвердити,кожне слово,з особистого досвіду,тільки в мене навпаки майже було ,але кладу все таки зняв,аив інший раз,ПЗ давали стільки разів,поки я не зняв клад.Все решается, никто никого не игнорирует, тем более если из 5 покупок - 1 ненаход)
Киев, - Нивки,Виноградарь, он никогда былым не был ...Будет меф в белых кристаллах, ожидаем в ближайшие дни
Район?снял 2 грама белого амфа без либо каких то проблем.
Рекомендую
Качество пойдет
КловскаяРайон?
снял 2 грама белого амфа без либо каких то проблем.
Рекомендую
Качество пойдет
У нас сейчас 4-5 разных амфа в продаже. В силу его недавнего дефицита в частности, при том что годный продукт в целом становится все тяжелее получить, мы его закупили у всех наших партнеров далеко не 1 десяток килограмм.
В данном случае мне странно по такому фидбэку именно на розовый, так как такой цвет означает что он перекислен и наоборот должен работать мощнее, но и выходить тяжелее.
Возьму себе сегодня-завтра образец конкретно с той же локации чтобы разобраться.
Там еще один дядько есть! Я добавил фото .Писал ,результата пока не принесло .
С моей стороны все ровно ,предоставил все доказательства,что это кидалово .Это человеческое отношение?
На фото все видно прекрасно,что это шмурдяк желтый ,или все дальтоники ?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.