Круті! Я у захваті!
Три роки прожив в Європі і купував кокс там, то вага, то якість - завжди щось було не то
Повернувшись в Україну довго шукав де можна придбати, навіть встиг заскамитись на пів граму
І який же я радий що знайшов цей магазин, все ввічливо, чітко і швидко, а товар ідеальний по всіх параметрах!
Щодо доставки: відправили як і обіцяли в день замовлення, в застосунку ттн з'явився наступного дня і ще через добу приїхала посилка.
Ніколи так не отримував, то хвилювався - замовив в застосунку переадресацію на поштомат. Була якась затримка (наче НП швидше доставляє), почав себе накручуватии що відстежують, то 3 години просидів не далеко від поштомату і спостерігав щоб не було копів і чогось "підозрілого". Потім зголоднів і пішов їсти, ахахаха) поки їв приїхала посилка - то я пішов і швидко забрав. Все. Нічого не трапилось)
Пакування настілки круте, що заслуговує окремої відзнаки
Сто відсотків замовлятиму ще. Цього разу було трошки на пробу. Наступного хочу замовити побільше - також напишу відгук
Ще раз дякую і всім раджу!
p.s. Доречі в якусь мить (коли тільки замовив) - подумав, а що якщо цей форум взагалі не справжній і це крутіша разводка що я стикався))) Все справжнє, пробуйте самі