Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Не питайте для чого я публікую останній випуск Sekta News #26
Так у Форбса реально галимое сено за завышенной ценой, и синтетика гавно бодяженное. И не только у Форбса, а ещё и у 90 процентов барыг, ой продавцов секты.
Вітаю любі друзі, сектанти та сектантки.
Користуючись нагодою наданою мені сидінням вдома через хворобу та відсутністю хапальої сировини, я зловив себе на думці що зима вже закінчилась як кілька днів і нам категорично необхідні новини, а там може хтось і ніштячків якихось підкине ( хахахаха ні).
Як би там не було, та за клавіатурою розмірено стукотить ваш Рудий Лис і ми починаємо перший випуск СектаНьюз в цьому році.
Продавець MEDELLIN закрив свої хвости та повернувся до роботи
Під кінець минулого року гілка продавця була прихована, в цьому році за арбітражем на представництво було накладено негативний статус, та все вирішилось на позитивній ноті
Вітаємо з підвищенням, від обличчя редакторського складу журналу ( мене і того тіпа, якого видно в зеркалі напроти) бажаємо успіхів в діяльності, залізних нервів та непробивної менталочки.
Чмокі чмокі.
За останні три місяці на ресурсі відкрились наступні продавці
1) DSChemicals DSChemicals добре відомий всім старожилам форуму, і в грудні він знову повернувся на ресурс. Продавець працює відправками мп та оптовими кладами у Черкасах
В асортименті кристали мдма та екстезі власного виробництва
GrinderMarket відкрився в середині грудня і мені видалась нагода скуштувати його марихуану.
І вона цілком в своїй ціновій категорії.
Продавець працює кладами від 100г в Одесі та відправками є
UA Canna багато років працює на нашому ринку і на початку цього року вирішив доєднатися до сектантської сім’ї.
В асортименті продавця марихуана, гриби, гашиш та тгк капсули.
Продавець доставляє продукцію за допомогою служб поштових відправлень
@Adv-tm.shop працює кладами в Запоріжжі та Хмельницькому та відправками по Україні.
В асортименті метамфетамін двох видів, шишки, гашиш, екстезі та тгк вейпи.
Гашиш від продавця я куштував і він доволі хороший, як і стелс.
Imperial_lab має в асортименті Апвп, амфетамін, мефедрон, шишки, екстезі
Продавець працює кладами в Харкові, Кривому Розі, Дніпрі та Києві, а також поштою
@Elephant у продавця в асортименті прекрасні та потужні суцвіття марихуани та кіф власного виробництва.
Мені вже довелося скуштувати два сорти і з наявних і я залишився приємно враженим.
Продавець працює відправками по Україні з мінімальним замовленням у 50г
@silence_sup це ще один магазин, який зосередився на продажі якісної марихуани.
Сам я не куштував, але судячи з фото – моя повага.
Ви можете скуштувати самостійно оптовими кладами в Дніпрі та поштовою доставкою.
[URL='https://labrc.name/threads/kiev-novogodnjaja-ruletka-na-10-gramm-shishla-ot-chingachkuka-pri-podderzhke-rasta-klad-cc.144599/'][КИЕВ] Новогодняя рулетка на 10 ГРАММ ШИШЛА от Чингачкука при поддержке Rasta.klad.cc